Öntvény kád felújítása Veszprém területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Frissítse otthona fürdőszobáját Öntvény kád felújítással! Találja meg a legjobb szakembereket Veszprémben és tegye újra csillogóvá kádját! Az Öntvény kád felújítása egyedi szolgáltatásunk, amely garantálja, hogy fürdőszobája újra olyan lesz, mint újkorában. Áraink 30 000 és 50 000 forint között változnak, attól függően, hogy a felújítás milyen mértékű. Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma!

5 szakember végzi az öntvény kád felújítását most online

István

István

Ingyenes kiszallas.

Richárd

Richárd

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

4200 - 7800 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek végzik az öntvény kádak felújítását Veszprémben!

műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, építőipari és épületgépészeti kivitelezés. tanácsadás, tervezés, mérnök és igazságügyi szakértés, épület diagnosztika, statika. Építési műszaki ellenőr. Felelős műszaki vezető. Épület állapotfelmérés. Igazságügyi szakértő.

  • Öntvény kád felújítása

    6300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jól kiszolgálás

Kázmér
2 éve

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás. Csöpög, folyik vagy csak lecserélné? Vállalunk minden fajta...

  • Öntvény kád felújítása

    3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Sándor egy igen precíz és lelkiismeretes szakember, a megbeszélt időpontban jön és a vállalt munkát rendesen elvégzi. Nagy kincs ő a mai világban, becsüljétek meg!

Móric
2 éve

Palatetők és más régi tetők felújítása, fix áron, garanciával. Tetőfedő munkák több, mint 20 éves tapasztalattal. Tető fedő. Ács mester. Tetőszigetelès. Zsindely javítás.

  • Öntvény kád felújítása

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kazán javításhoz hívtuk ki. Minimális hibakeresés után minimális javítás következett...ez 5000 ft volt kb a semmiért mert ugyanolyan rossz a fűtés mint volt...és a panelt kell cserélni (erre semmiféle hibakeresés nem volt csak bemondás) és hogy egyeztet a főnökével...gondolom a "rossz panelt elvszi" és hogy egy "újat"...de sohasem hívtak vissza...tipikus lehúzós cég...ha van más lehetőség inkább máshoz menj!

Zsolt
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert az öntvény kád felújítására, és percek alatt kapj ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatokat helyi szakemberektől! Ne habozz, kattints!

Egy szakember végzi az öntvény kád felújítását, öntvény kád felújítása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Van-e garancia az öntvény kád felújítására?

Igen, általában az öntvény kád felújítására is van garancia, amennyiben a munkát szakképzett szakemberek végzik és minőségi anyagokat használnak. A garancia időtartama és feltételei azonban változóak lehetnek a kivitelezőtől függően. Általában a felújítás ára 50 000-150 000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen állapotban van a kád és milyen típusú felújítást igényel.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szerszámokra van szükség a kád rozsdafoltjainak eltávolításához?

A kád rozsdafoltjainak eltávolításához szükséges szerszámok közé tartozhatnak a rozsdafolt eltávolító spray-k, például a Rust-Oleum Universal rozsdafolt eltávolító spray, amely általában 3000-4000 forintba kerül. Emellett hasznos lehet egy rozsdafolt eltávolító kefe, például a OXO Good Grips rozsdafolt eltávolító kefe, amely általában 2000-3000 forintba kerül. A szerszámok használata előtt mindig olvassuk el a használati utasítást, és használjunk védőfelszerelést, például kesztyűt és szemüveget.

Olvas

Népszerű kérdés

Van-e olyan festék, amely megakadályozza a kádban lévő szennyeződések lerakódását?

Igen, van ilyen festék, amely megakadályozza a kádban lévő szennyeződések lerakódását. Az egyik ilyen termék a Cif Perfect Finish fürdőkád festék, amelynek ára körülbelül 5000 forint. Ajánlott használat előtt alaposan megtisztítani a kádat és követni a termék használati útmutatóját.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi ideig tart, amíg a kád új tömítése megszárad?

A kád új tömítése általában 24-48 órát vesz igénybe, amíg teljesen megszárad. Azonban ez a függ attól is, hogy milyen típusú tömítőanyagot használtak, valamint a páratartalom és hőmérséklet is befolyásolhatja az ideiglenes száradási időt. Javasoljuk, hogy legalább 24 órát hagyjuk száradni a tömítést, mielőtt újra használnánk a kádat.

Olvas