Fém kád felújítása Veszprémben tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel fürdőkádját a legjobb szakemberek segítségével Veszprémben! Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy kedvező áron, minőségi anyagokkal újjá varázsoljuk fürdőszobáját. A fém kád felújítása a kosz és rozsda eltávolításával, a felület tökéletes simításával és a kád újrafestésével történik. Az árak a kád méretétől és állapotától függnek, de garantáljuk, hogy a végeredmény minden esetben megéri az árát. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot és tegye szebbé fürdőszobáját!

5 szakember, aki végzi a fém kád felújítását most online

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

A környeken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

9800 - 18500 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fém kádak felújítását Veszprémben!

Kiépítés, bővítés, megszüntetés? Rövid határidővel, 100% garanciával megoldom. Kedvező...

  • Fém kád felújítása

    4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nem tàrta fel rendesen a hibàt, nem is az volt a baj amire ők azt mondták! Háromszor jöttek ki kemény kiszállási díjjal,végül a kazán még mindig letilt! Az állítólagos alkatrész megrendelés után nem voltak hajlandóak kijönni és beszerelni, csak a hitegetés ment hogy majd ekkor majd akkor!A flegma, nagyképű stílusról még nem is beszéltem… Tróger lehúzós banda! Nem ajánlom senkinek!

Leó
2 éve

Duguláselhárítás korszerű eszközökkel, korrekt árakkal, éjjel-nappal. Bízza ránk a vízszerelést. Válasszon profi megoldást!

  • Fém kád felújítása

    5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Rendben volt minden segítő készek csak ajánlani tudom.

Teofil
2 éve

Biztosításunknak köszönhetően ügyfeleinknek meghibásodás esetén sem kell kárral számolni. Visszatérő ügyfeleink 10% kedvezményt kapnak a további megrendelt munkákból.

  • Fém kád felújítása

    3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A legkorrektebb szakember, akivel valaha találkoztam. Bárcsak mindenki ilyen hozzáállással és szakértelemmel vállalna munkát.

Dezső
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeljen most szakembert, hogy a fém kádját felújíttassa! Csak néhány perc alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai, és mindez INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattintson ide most!

Egy szakember, aki végzi a fém kád felújítását, fém kád felújítása közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen tisztítószert használjak a fém kádak napi tisztításához?

A legjobb tisztítószer a fém kádak napi tisztításához az Ajax Fém Tisztító, amely ára körülbelül 1000 forint. Ennek az összetételének köszönhetően hatékonyan távolítja el a vízkövet és a szennyeződéseket, miközben nem károsítja a fém felületet.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi ideig tart a kád teljes felújítása?

A kád teljes felújítása általában 1-2 napig tart, attól függően, hogy milyen méretű és milyen állapotban van a kád. Az árak változóak lehetnek, de általában 30 000-50 000 forint között mozognak. Fontos azonban megjegyezni, hogy a felújítás minősége és tartóssága nagymértékben függ az alkalmazott anyagok minőségétől és a szakember tapasztalatától.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet elkerülni a rozsdásodást a fém kádakon?

A rozsdásodás megelőzése érdekében javasoljuk, hogy használjon olyan fém kádat, amely be van vonva porcelán bevonattal vagy üvegszálas anyaggal, például az American Standard Cadet 5 lábás kádja, amely 319,99 dollárt kínál. Továbbá, fontos, hogy a kád tisztán tartása érdekében ne használjon erős tisztítószereket, és rendszeresen távolítsa el a vízkövet és a szennyeződéseket. Ha már kialakult rozsda, akkor ajánljuk a kád felületének finom csiszolását, majd speciális rozsdafeloldóval történő kezelését, például a Rust-Oleum 7860519 rozsdafeloldó spray-jével, amely 6,94 dollárba kerül.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a fém kádakból áradó zajt?

A fém kádakból áradó zaj megszüntetése érdekében javasoljuk a zajcsillapító anyagok alkalmazását, például a hangszigetelő habot vagy a zajcsillapító matricákat. Ezenkívül a kádak alatti gumitalpak vagy szivacsok is csökkenthetik a zajt. Az árak változóak, de általában a hangszigetelő hab 1000-3000 forint, míg a zajcsillapító matricák 500-1500 forint között mozognak.

Olvas