Fürdőkádajtó beépítés Veszprém területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Fürdőkádajtó beépítése Veszprémben – profi szakemberrel Ha Ön is szeretné modernizálni fürdőszobáját és praktikusabbá tenni, válassza a fürdőkádajtó beépítését szakértőink által! Cégünk garanciát vállal a minőségi munkára és az időben történő kivitelezésre. Az árak a beépítendő ajtó típusától és méretétől függnek, általában 30.000 és 70.000 forint között alakulnak. Válassza a biztonságot és a minőséget – keressen minket most!

5 szakember, aki ajtó beépítése fürdőkádba most online

György

György

Ma is elvallalom.

Béla

Béla

A környeken vagyok.

János

János

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Veszprémben?

11600 - 21800 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik ajtó beépítését végzik fürdőkádba Veszprémben!

Sürgősségi duguláselhárítás korrekt áron, Budapest és környékén, 35 év tapasztalattal. Duguláselhárítás 20.000 Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Sürgősségi kiszállás.

  • Fürdőkádajtó beépítés

    4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Minden van ami kell, türelem és szakmai hozzáértés is.

Flórián
2 éve

Beüzemelés, garancia, kazán, kémény. Mindent egy cégtől, egy nap alatt. Akár online felmérés, árajánlat , ügyintézés. 10 év gyakorlat. Kazán-kémény-beüzemelés. Minden 1 kézben. Ariston-Baxi szakszerviz. Szolgáltatások: Állandó akció, Mester vizsgánk van.

  • Fürdőkádajtó beépítés

    6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható vállalkozás

Szilárd
2 éve

Vízmérők, hőmennyiségmérők, légtelenítők, szabályozó szelepek

  • Fürdőkádajtó beépítés

    5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Előző nap telefonáltam, másnap délután a megígért időpontban ki is érkezett. Korrekt , megbízható szakember, mindenkinek ajánlom.

Simon
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert ajtó beépítéshez a fürdőkádba, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! Ne fizess semmit előre, hiszen ez az ajánlat INGYEN, kötelezettségmentesen elérhető! Kattints most!

Egy szakember, aki ajtó beépítése fürdőkádba, fürdőkádajtó beépítés közben Veszprémben

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Van-e lehetőség egyedi méretű fürdőkád ajtó rendelésére?

Igen, van lehetőség egyedi méretű fürdőkád ajtó rendelésére. A legtöbb gyártó kínál ilyen szolgáltatást, amelynek során a vásárlók saját méretre és specifikációkra szabott ajtót kérhetnek. Az egyedi méretű fürdőkád ajtó általában drágább lehet, mint a standard méretű ajtók, de ez a vásárló számára értékes funkcionális és esztétikai előnyöket

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon lehet megszüntetni a fürdőkád ajtók elaprózódásának vagy törésének kockázatát?

A fürdőkád ajtók elaprózódásának vagy törésének kockázatának csökkentése érdekében javasolt minőségi anyagokból készült ajtókat választani, rendszeres karbantartást végezni (pl. szilikonos tömítések cseréje), valamint a használat során óvatosan bánni az ajtóval.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik fürdőkád ajtó típus a leginkább idősbarát?

A leginkább idősbarát fürdőkád ajtó típus a tolóajtós kialakítás. Ez lehetővé teszi a könnyű és biztonságos be- és kilépést anélkül, hogy az idős embereknek magasra kellene emelniük a lábukat, vagy nehéz ajtókat kellene nyitniuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módon történik a fürdőkád ajtók vízzáróságának tesztelése?

Fürdőkád ajtók vízzáróságának tesztelése általában a következő módon történik: feltöltik a kádat vízzel, majd az ajtót becsukják és nyomást alkalmaznak rá. Ezután körben ellenőrzik, hogy nincs-e vízfolyás vagy szivárgás az ajtó mentén.

Olvas