Raktér burkolás Veszprém területén!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj raktér burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keress profi Raktér burkolás segítséget Veszprémben! Válaszd a 27 szakembert és élvezd az eredményt! Kérj ajánlatot most! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Veszprémben környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 raktér burkoló most online

Lajos

Lajos

Ma is elvállalom.

Bela

Bela

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a raktér burkolás Veszprémben?

2500 - 4700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb raktér burkolók Veszprémben!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező raktér burkolót!

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést!

 • Raktér burkolás

  6300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Megbizható brigád, szép munka.

Kültéri Lépcső Burkolatok. Spóroljon időt, találja meg itt, amit keres

 • Raktér burkolás

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jò munkàt vègeznek! Jò a csapat!

Kérdése van vagy információra van szüksége? Keresse fel a lakóhelyéhez közeli kereskedőt! Látogasson el egy közeli kereskedésbe, és kérjen személyre szabott tanácsadást.

 • Raktér burkolás

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Takács Péter egyéni vállalkozót nem ajánlom senkinek, aki jót akar magának. Nem értem milyen módon válogatja meg a Baráti Kő az ajánlott kivitelezőit, de biztos nem a munkályuk alapján.

Vízálló padló- és falburkolat, amely nem csak extrém strapabíró, de házilag lerakható. Esztétikus, látványos felületek. Mérlegeljen: csempe vagy ceramin. Vásároljon most.

 • Raktér burkolás

  6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Senkinek nem ajánlom, többmilliós kárt okozott és nem volt hajlandó kijavítani. Garancia a munkájára nincs. Ja látom ide sikerült válaszolnod, de a telefont nem veszed fel. Pocsék, színvonaltalan munkát végeztetek és még gyorsan el is tűnt a régi cég. Akkor e teljesség igénye nélkül: A tető szellőzését véletlenül elfelejtették és első perctől rozsda foltok jelentek meg a mennyezeten. A ház sarka állandóan ázott, a férjem ment ki végül és hozta helyre. 3 hónapig tető nélkül volt a házunk, ami folyamatosan ázott, semmilyen munka nem készült addig, de a pénzünkön ültek, szétáztatták a teljes alsó szintet, aminek renoválására plusz összeget számítottak, soroljam még? Nem lesz elég hely hozzá :-D

Megbízható, precíz szakemberekből álló csapat. Minőségi munka számlával, garanciával. Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket!

 • Raktér burkolás

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, becsületes munkavégzés. Szaktanács-adás, javaslatok, pontosság és esztétikus kivitelezés jellemzi őket. Ajánlom bárkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj raktér burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló raktér burkolás közben Veszprémben