Beton tetőcserép felújítás Zalaegerszegen tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 34 tetőfedő közül! Korrekt beton tetőcserép felújítás árak — 2500-4700 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Zalaegerszegen közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

5 tetőfedő most online

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a beton tetőcserép felújítás Zalaegerszegen?

2500 - 4700 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Akár 1 nap alatt, bontás nélkül. Ismerje meg a fújható szigetelést! Ajánlott szakkivitelező.

 • Beton tetőcserép felújítás

  8800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Minőségi dolgok egy helyen!

Tibor B.
Tibor B. 8900 Zalaegerszeg Online

Gyártói kapcsolat, kedvező csomagárak. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. 3MForint Állami támogatás. Fix csomag árak. Programok.

 • Beton tetőcserép felújítás

  6900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Kedves kiszolgálás, széles választék a lemezekből és profilokból. Raktáron az összes kiegészítő alkatrész is Rövid határidővel gyártják a megrendelt lemezárut és a kiszállítás is gyors és rugalmas.

A tetőfedési munkát csak egyszer kell megcsinálni, de az legyen igényes és tökéletes! Csapatunk felkészülten fogad minden megkeresést, munkáinkra 20 év garanciát vállalunk. Akár 20 év Garancia. Minőségi tetőfedő anyagok. Garantált Határidő. Kifizetés csak eső után.

 • Beton tetőcserép felújítás

  6200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mindenben tudnak segíteni amiben kell!

Szórt purhab - A legjobb födém szigetelés. Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Spóroljon akár 75%-ot a nyitott és zárt cellás purhab szigeteléssel. Országos kivitelezés! Gyors, Gazdaságos, Tartós. Purhab szigetelés. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Beton tetőcserép felújítás

  7000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, megbízható vállalkozó!

Gábor D.
Gábor D. 8904 Zalaegerszeg Online

Minőségi tetőfelújítások cseréppel, cseréplemezzel, trapézlemezzel vagy korcolt fedéssel. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! Ingyenes árajánlat. Garanciális kivitelezés. Biztos céges háttér. Díjmentes felmérés.

 • Beton tetőcserép felújítás

  8900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlással!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő beton tetőcserép felújítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Beton tetőcserép felújítás: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a beton tetőcserép felújítás átlagos ára 1800 - 3500 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Zalaegerszegen?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 25 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BETON TETŐCSERÉP FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a munkával bízható meg: beton tetőcserép felújítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy jó tetőfedő a beton tetőcserép felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: beton tetőcserép felújítás?

A beton tetőcserép felújítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy tetőfedőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas