Fém tető felújítás Zalaegerszeg területén!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 31 tetőfedő közül! Korrekt fém tető felújítás árak: 2300-4400 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Zalaegerszegen környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 tetőfedő most online

András

András

Ma is elvallalom.

Géza

Géza

A környeken vagyok.

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a fém tető felújítás Zalaegerszegen?

2300 - 4400 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Akár 1 nap alatt, bontás nélkül. Ismerje meg a fújható szigetelést! Ajánlott szakkivitelező.

 • Fém tető felújítás

  8800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Minőségi dolgok egy helyen!

Tibor B.
Tibor B. 8900 Zalaegerszeg Online

Gyártói kapcsolat, kedvező csomagárak. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. 3MForint Állami támogatás. Fix csomag árak. Programok.

 • Fém tető felújítás

  6900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Kedves kiszolgálás, széles választék a lemezekből és profilokból. Raktáron az összes kiegészítő alkatrész is Rövid határidővel gyártják a megrendelt lemezárut és a kiszállítás is gyors és rugalmas.

A tetőfedési munkát csak egyszer kell megcsinálni, de az legyen igényes és tökéletes! Csapatunk felkészülten fogad minden megkeresést, munkáinkra 20 év garanciát vállalunk. Akár 20 év Garancia. Minőségi tetőfedő anyagok. Garantált Határidő. Kifizetés csak eső után.

 • Fém tető felújítás

  6200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mindenben tudnak segíteni amiben kell!

Szórt purhab - A legjobb födém szigetelés. Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Spóroljon akár 75%-ot a nyitott és zárt cellás purhab szigeteléssel. Országos kivitelezés! Gyors, Gazdaságos, Tartós. Purhab szigetelés. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Fém tető felújítás

  7000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, megbízható vállalkozó!

Gábor D.
Gábor D. 8904 Zalaegerszeg Online

Minőségi tetőfelújítások cseréppel, cseréplemezzel, trapézlemezzel vagy korcolt fedéssel. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! Ingyenes árajánlat. Garanciális kivitelezés. Biztos céges háttér. Díjmentes felmérés.

 • Fém tető felújítás

  8900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlással!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő fém tető felújítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fém tető felújítás: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a fém tető felújítás átlagos ára 1900 - 3600 Ft/nm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján választhatunk Zalaegerszegen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Zalaegerszegen?

Most 24 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÉM TETŐ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a munkával bízható meg: fém tető felújítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi tetőfedő segítségét?

Egy jó tetőfedő a fém tető felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas