Bitumenes hullámlemez javítás Zalaegerszeg szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 32 tetőfedő közül! Korrekt bitumenes hullámlemez javítás árak — 2200-4100 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Zalaegerszegen környékén elérhető szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 tetőfedő most online

János

János

Sok tapasztalatom van

Botond

Botond

Ma is elvallalom.

Roland

Roland

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bitumenes hullámlemez javítás Zalaegerszegen?

2200 - 4100 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Ferenc J.
Ferenc J. 8904 Zalaegerszeg Online

A ROCKWOOL kőzetgyapot tetőtéri hőszigetelő termékei növelik otthona komfortját, védelmét. Ismerje meg a ROCKWOOL termékek páratlan előnyeit. Műszaki információ. Tűzvédelem. Alkalmazási területek. A kőzetgyapot előnyei. Márkák: Multirock, Frontrock.

 • Bitumenes hullámlemez javítás

  6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Szuper hely! Nagy hely!

Tetőfedő munkák és tetőjavítás. Cserepeslemez tetőfedés. Tetőjavítás azonnal.

 • Bitumenes hullámlemez javítás

  6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Weboldalukon keresztül kértem ajánalatot szigetelőanyagra. Nagyon gyorsan válaszoltak, tájékoztattak a rendelhető anyagokról és intézték a megrendelésem.

Gábor G.
Gábor G. 8904 Zalaegerszeg Online

Megbízható német minőség - Közel 100 éves tradíció - Ismerje meg hőszigetelő anyagainkat! BACHL hőszigetelő anyagok | Az épület minden részére - Ismerje meg...

 • Bitumenes hullámlemez javítás

  7600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, megbízható!

Zsolt D.
Zsolt D. 8904 Zalaegerszeg Online

Szórt purhab a legjobb tetőtér szigetelés. Szakértő csapat, országos kivitelezés, remek ár. A Purhab szigetelés: Gyors kivitelezés, Nyáron hűvösebb, télen melegebb. Penészmentes ház.

 • Bitumenes hullámlemez javítás

  4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkészek, az áraik kedvezőek.

Attila K.
Attila K. 8900 Zalaegerszeg Online

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Tetőjavítás, gyors kiszállással, megbízható csapattal. Hívjon, Gyors Állapotfelmérés.

 • Bitumenes hullámlemez javítás

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkészek

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő bitumenes hullámlemez javítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bitumenes hullámlemez javítás: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a bitumenes hullámlemez javítás átlagos díja 1800 - 3500 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Zalaegerszegen a bitumenes hullámlemez javítás szolgáltatáshoz már 29 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 22 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BITUMENES HULLÁMLEMEZ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt megbíznod ha szükséged van erre: bitumenes hullámlemez javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi tetőfedő?

Egy jó tetőfedő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: tetőfedő?

Ha egy megbízható tetőfedő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A bitumenes hullámlemez javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas