Teljes körű fémlemez fedés felújítás Zalaegerszegen. Az Ön igényeire szabva!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 32 tetőfedő közül! Korrekt fémlemez fedés felújítás árak — 3300-6200 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Zalaegerszegen környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

5 tetőfedő most online

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Gyula

Gyula

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

Mennyibe kerül a fémlemez fedés felújítás Zalaegerszegen?

3300 - 6200 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Pontos, gyors kivitelezés országszerte. Minőségi tetőfedés, tetőfelújítás több mint...

 • Fémlemez fedés felújítás

  9100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Raktárkészletről azonnal tudtam vásárolni trapézlemezt és egy órán belül ki is tudták szállítani

Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, palatető felújítást és bádogos munkát. Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése, garanciával, profi szakemberekkel.

 • Fémlemez fedés felújítás

  6300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Közvetlen segítőkész gyors kiszolgálás, kedves emberek biztosan jól érzik maguk a munkahelyukön.

Attila S.
Attila S. 8900 Zalaegerszeg Online

Kisebb tető javítások, cserepezés, zsindely felrakása, tetőszigetelés rövid határidőre! Hívhat hétvégén is, munkaidőn túl is. Ingyenes árajánlat, akár azonnal tudunk kezdeni. Ereszcsatorna javítás. Tetőfedés. Tetőjavítás. Bádogos munkák.

 • Fémlemez fedés felújítás

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Szakmailag megbízható, korrekt csapat. Szépen és gyorsan rendbe rakták az ablakaimat. Ajánlom Őket azzal együtt is, hogy a sok megrendelés miatt kicsit várni kell míg időpontot tudnak adni.

Tamás K.
Tamás K. 8900 Zalaegerszeg Online

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Ereszcsatorna javítás. Tetőjavítás. Tetőfedés. Bádogos munkák. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés, SOS tetőjavítás.

 • Fémlemez fedés felújítás

  5700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Famintás kerítéslemezünket vásároltuk a cégnél. Korrektek nagyon én ajánlom Őket.

A habszigetelés hatékonysága egyedülálló. A legmodernebb szigetelő rendszerek. Lakóházak szigetelése. Tetők szigetelése. Az egész ország területén. Csarnokok szigetelése. Szolgáltatások: Az ország egész területén, Tetők szigetelése, Lakóházak szigetelése.

 • Fémlemez fedés felújítás

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Örülök,hogy Őket választottam . Végig mindenben segítségemre voltak, kérdéseimre mindig gyorsan választ kaptam . Minden rendben pontosan körültekintően zajlott az árajánlat kéréstől kiszállitásig . Külön köszönet Tornyai Viktornak munkájáért ezúton is ! Jó szívvel ajánlom a Betolemez Kft-t. A megrendelt matt cserepeslemez is szuper élőben is !

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő fémlemez fedés felújítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fémlemez fedés felújítás: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a fémlemez fedés felújítás átlagos ára 3200 - 6000 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok igazi értékeléseket?

Zalaegerszegen a fémlemez fedés felújítás szolgáltatáshoz már 34 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 26 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FÉMLEMEZ FEDÉS FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt hívnod ha szükséged van erre: fémlemez fedés felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy profi tetőfedő a fémlemez fedés felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: tetőfedő?

Ha egy megfelelő tetőfedő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A fémlemez fedés felújítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas