Korcolt fém tető javítás Zalaegerszegen a te elképzeléseid szerint!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 35 tetőfedő közül! Korrekt korcolt fém tető javítás árak — 3200-6000 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Zalaegerszegen közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 tetőfedő most online

Ernő

Ernő

Ma is elvallalom.

István

István

A környeken vagyok.

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a korcolt fém tető javítás Zalaegerszegen?

3200 - 6000 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Ferenc J.
Ferenc J. 8904 Zalaegerszeg Online

A ROCKWOOL kőzetgyapot tetőtéri hőszigetelő termékei növelik otthona komfortját, védelmét. Ismerje meg a ROCKWOOL termékek páratlan előnyeit. Műszaki információ. Tűzvédelem. Alkalmazási területek. A kőzetgyapot előnyei. Márkák: Multirock, Frontrock.

 • Korcolt fém tető javítás

  6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Szuper hely! Nagy hely!

Tetőfedő munkák és tetőjavítás. Cserepeslemez tetőfedés. Tetőjavítás azonnal.

 • Korcolt fém tető javítás

  6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Weboldalukon keresztül kértem ajánalatot szigetelőanyagra. Nagyon gyorsan válaszoltak, tájékoztattak a rendelhető anyagokról és intézték a megrendelésem.

Gábor G.
Gábor G. 8904 Zalaegerszeg Online

Megbízható német minőség - Közel 100 éves tradíció - Ismerje meg hőszigetelő anyagainkat! BACHL hőszigetelő anyagok | Az épület minden részére - Ismerje meg...

 • Korcolt fém tető javítás

  7600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, megbízható!

Zsolt D.
Zsolt D. 8904 Zalaegerszeg Online

Szórt purhab a legjobb tetőtér szigetelés. Szakértő csapat, országos kivitelezés, remek ár. A Purhab szigetelés: Gyors kivitelezés, Nyáron hűvösebb, télen melegebb. Penészmentes ház.

 • Korcolt fém tető javítás

  4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkészek, az áraik kedvezőek.

Attila K.
Attila K. 8900 Zalaegerszeg Online

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Tetőjavítás, gyors kiszállással, megbízható csapattal. Hívjon, Gyors Állapotfelmérés.

 • Korcolt fém tető javítás

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkészek

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő korcolt fém tető javítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Korcolt fém tető javítás: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a korcolt fém tető javítás átlagos díja 2200 - 4100 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Zalaegerszegen?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 25 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KORCOLT FÉM TETŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő munkával kereshető meg: korcolt fém tető javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy jó tetőfedő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha egy megbízható tetőfedő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A korcolt fém tető javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas