Régi kád felújítása Zalaegerszegen. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel régi kádját és élvezze az új érzést fürdőzés közben! Szakembereink segítségével könnyedén megvalósíthatja álmai fürdőszobáját. Válasszon szolgáltatásaink közül, amelyek magukban foglalják a kád kicserélését, javítását vagy újrafestését. Áraink a javítás típusától és a kád állapotától függnek. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és élvezze az új kád varázsát!

6 szakember fürdőkád javító most online

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

12700 - 23900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Zalaegerszegen!

Minden méretben és formában találsz nálunk zuhanykabinokat - szakszervizes beépítéssel is

  • Régi kád felújítása

    5700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyors és megbízható cég, ajánlom mindenkinek!

Csaba
3 éve

Kondenzációs kazánok telepítésével foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges papírmunkát mi intézünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen.

  • Régi kád felújítása

    5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon gyorsak, korrekt aron dolgoznak es megbizhatoak. Mindenkinek csak ajanlani tudom oket!

István
2 éve

99% egyezés a Lekérdezéssel. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Fég Cirkó Javítás keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search.

  • Régi kád felújítása

    3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, megbízható, rugalmas.

István
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert fürdőkád javítására és pár perc alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. INGYENES és kötelezettségmentes! Kattints ide a megrendeléshez!

Egy szakember fürdőkád javító, régi kád felújítása közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért fontos a rendszeres karbantartás a régi kádaknál?

A rendszeres karbantartás elengedhetetlen a régi kádak esetében, mivel az idő múlásával a kádak anyaga megfárad, a felületük elkopik, és az esetleges repedések, lyukak, vagy rozsdafoltok pedig veszélyt jelenthetnek az egészségre és a biztonságra. Az állandó használatból adódó lerakódások, vízkő és szennyeződések eltávolítása is fontos a kád hosszú élettartama és a jó minőségű fürdőzés érdekében. A karbantartás során javasolt használni olyan tisztítószereket, amelyeket a kád anyagához és állapotához igazítottak, és rendszeresen ellenőrizni a víznyomást és a csatlakozókat is. Az új kádak ára általában 30 000 és 150 000 forint között mozog, ezért a karbantartás jelentős megtakarítást jelenthet a hosszú távon.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért ajánlatos egy szakemberrel konzultálni a régi kád felújítása előtt?

Ajánlott szakemberrel konzultálni a régi kád felújítása előtt, mivel csak ő tudja megmondani, hogy milyen anyagokat és módszereket kell alkalmazni a felújításhoz. Például, ha a kád rozsdásodott, akkor a szakember javasolhatja a rozsda eltávolítását és a kád újrafestését. Ezenkívül a szakember által javasolt anyagok és eljárások hosszú távú megoldást biztosítanak, és így hosszú távon is költséghatékonyabbak lehetnek, mint egy rosszul elvégzett felújítás. Általában a szakember konzultációja ára körülbelül 10 000-20 000 forint lehet.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen stílusú kádat ajánlasz egy klasszikus fürdőszobába?

Egy klasszikus fürdőszobába ajánlott stílusú kád a freestanding kád, amelynek ára általában 200 000 és 500 000 forint között van. A kád anyaga lehet akril, öntöttvas vagy márvány. Fontos, hogy a kád stílusa harmonizáljon a fürdőszoba többi elemével, például a csapteleppel és a mosdóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a különbség a kád beépítése és a kád helyreállítása között?

A kád beépítése során új kádat helyeznek el a fürdőszobában, míg a kád helyreállítása során a meglévő kádot javítják meg, például repedéseket, karcolásokat vagy egyéb sérüléseket javítanak. A kád beépítése általában drágább lehet, mivel maga a kád is költséges lehet, míg a kád helyreállítása általában olcsóbb lehet, mivel csak a javítás költségeit kell fizetni. Az árak azonban változóak lehetnek a kád típusától és a javítás mértékétől függően.

Olvas