Minőségi zománcozott kád felújítása Zalaegerszegen. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Kádja megérdemli a legjobbat! Válassza szolgáltatásunkat és újítsa fel zománcozott kádját egy tapasztalt szakember segítségével Zalaegerszegen. Minden felújításunk garanciális és az árak rendkívül versenyképesek, attól függően, hogy a kád mérete és állapota. Ne habozzon, hívjon most és élvezze a friss, tiszta érzést újra!

6 szakember fürdőkád javító most online

Kálmán

Kálmán

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Zalaegerszegen!

Zsolt B.
Zsolt B. 8904 Zalaegerszeg Online

Korlátlan élettartammal, fenntartási költség nélkül. Kérje most ingyenes fűtéstervét! Modern és biztonságos infratechnológiával működő fűtés az egészségesebb otthonért.

  • Zománcozott kád felújítása

    3000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható cég, pontosan érkeztek és minőségi munkát kaptam.

Zoltán
2 éve

99% egyezés a Lekérdezéssel. Találatok a Visymo.commal – Ingyenes, privát, biztonságos. Fég Cirkó Javítás keresése. Azonnali, személyre szabott találatok a Visymo Search.

  • Zománcozott kád felújítása

    3100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, megbízható, rugalmas.

István
2 éve
Attila A.
Attila A. 8900 Zalaegerszeg Online

Nagyméretű sarokkabinok előfülkével, zuhanytálcával és króm profilokkal. Zuhanykabinok toló és nyíló ajtóval több típusban. Értesüljön az elsőként. Aktuális ajánlatokról.

  • Zománcozott kád felújítása

    3500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

FIGYELEM ! LEHÚZÁS ! ÁTVERÉS ! KONTÁRKODÁS ! Óvakodjon mindenki ettől a cégtől, Számla nélkül húznak le, 4 -% x- alkatrész árakkal horror munkadíjjal ! és kontár hozzáértéssel. Melegvíz akadozva jött ..100 ezer kp.-re húztak le úgy hogy se számla, se a régi alkatrész nem volt visszaadva ( 60 és 20 -ezres cuccok ) , reklamálásnál a szemembe röhögtek: No de URAM ön le lett húzva ..

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, zománcozott kád felújítása közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan távolítsam el a penész foltokat a zománcozott kádról?

A penész eltávolításához javasoljuk a Cillit Bang penészeltávolító spray használatát, melynek ára kb. 1500 Ft. A terméket vigye fel a penészes felületre, hagyja hatni 5-10 percig, majd öblítse le bő vízzel. A hatékonyabb eredmény érdekében használjon súrolószivacsot vagy kefét. Ne felejtse el megfelelően szellőztetni a fürdőszobát, hogy megelőzze a penész újbóli megjelenését.

Olvas

Gyakori kérdés

Van-e mód a zománcozott kádak vízfoltjainak megelőzésére?

A zománcozott kádak vízfoltjainak megelőzésére javasoljuk a Villeroy & Boch Quaryl kádat, amelynek felülete speciális bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a vízfoltok kialakulását. Az ára körülbelül 300 000 forint.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen előkészületeket kell tennem a zománcozott kádak felújítása előtt?

A zománcozott kádak felújítása előtt javasolt alaposan megtisztítani a felületet a szennyeződésektől és a rozsdától. Ezután javasolt a felületet alaposan lecsiszolni, majd a sérült részeket kitölteni és a felületet simítómasszával egyengetni. A felújítás során javasolt használni a Hammerite Zománcfestéket, melynek ára kb. 7 000-8 000 forint/liter. A festék felhordása előtt javasolt az alapozó használata.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a zománcozott kádak kopásának hangját?

A zománcozott kádak kopásának hangját a legjobban úgy lehet megszüntetni, ha a kád aljára egy speciális, hangcsillapító szivacsot helyezünk el. Az ilyen szivacsok ára általában 2000-3000 forint körül van, és könnyen beszerezhetőek a szaniter boltokban vagy online áruházakban. Ezen kívül javasoljuk, hogy használat után mindig töröljük szárazra a kádat, hogy csökkentsük a kopás mértékét és a hangosságot.

Olvas