Zománc kád felújítása Zalaegerszegen gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Újítsa fel fürdőkádját zománc felújítással Zalaegerszeg területén! Találja meg a legjobb szakembereket szolgáltatásunk segítségével, akik garantálják a minőségi munkát és a megfizethető árakat. A fürdőszoba felújítása sosem volt ilyen egyszerű és gazdaságos. Az árak függnek az adott fürdőkád méretétől és állapotától, de általában 20 000-40 000 forint közötti áron kínáljuk szolgáltatásunkat. Ne habozzon, kérjen ajánlatot most és élvezze az új fürdőszobáját hamarosan!

6 szakember, aki végzi a zománc kád felújítását most online

Gyula

Gyula

erdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Zalaegerszegen?

7800 - 14700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a zománc kád felújítását Zalaegerszegen!

Rafael S.
Rafael S. 8900 Zalaegerszeg Online

Gyors, precíz munka hétvégén is.2 órán belül, kiszállási költség nélkül.Maximális higiénia. 15 év szakmai tapasztalat, professzionális színvonal. Garanciát vállalunk a munkára! Fég szakértő (tipp) Kiszállás 2 órán belül. Kiszállási díj 0 Forint.

  • Zománc kád felújítása

    4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Kiváló referenciával és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, Épületgépész Kft.

Tamás
2 éve
Zsolt B.
Zsolt B. 8904 Zalaegerszeg Online

Korlátlan élettartammal, fenntartási költség nélkül. Kérje most ingyenes fűtéstervét! Modern és biztonságos infratechnológiával működő fűtés az egészségesebb otthonért.

  • Zománc kád felújítása

    3000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható cég, pontosan érkeztek és minőségi munkát kaptam.

Zoltán
2 éve
Attila A.
Attila A. 8900 Zalaegerszeg Online

Nagyméretű sarokkabinok előfülkével, zuhanytálcával és króm profilokkal. Zuhanykabinok toló és nyíló ajtóval több típusban. Értesüljön az elsőként. Aktuális ajánlatokról.

  • Zománc kád felújítása

    3500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

FIGYELEM ! LEHÚZÁS ! ÁTVERÉS ! KONTÁRKODÁS ! Óvakodjon mindenki ettől a cégtől, Számla nélkül húznak le, 4 -% x- alkatrész árakkal horror munkadíjjal ! és kontár hozzáértéssel. Melegvíz akadozva jött ..100 ezer kp.-re húztak le úgy hogy se számla, se a régi alkatrész nem volt visszaadva ( 60 és 20 -ezres cuccok ) , reklamálásnál a szemembe röhögtek: No de URAM ön le lett húzva ..

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértőt a zománc kád felújításához és percek alatt ajánlatot kapsz az ellenőrzött helyi szakemberektől! Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a zománc kád felújítását, zománc kád felújítása közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi az a zománc kád?

A zománc kád egy fürdőkád, amelyet speciális zománc bevonattal borítanak, hogy ellenállóbbá és tartósabbá tegyék. Általában drágább, mint a sima akril vagy műanyag kádak, árak pedig általában 100 000 forinttól indulnak.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel lehet megszüntetni a zománc kádban lévő penész- és gombafoltokat?

A zománc kádban lévő penész- és gombafoltokat hatékonyan lehet eltávolítani a Cillit Bang Penész- és Gombaeltávolító spray segítségével, melynek ára átlagosan 1500 forint. Használata előtt alaposan tisztítsa meg a felületet és viseljen védőkesztyűt. A termék hatékonyan eltávolítja a makacs foltokat és megakadályozza a további penész- és gomba megjelenését.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a rozsdafoltokat a zománc kádon?

A rozsdafoltok eltávolításához javasoljuk a Zománcfertőtlenítő spray használatát, amely 1290 forintba kerül. A terméket permetezze a foltokra, hagyja hatni 5-10 percig, majd öblítse le vízzel. Ismételje meg szükség szerint.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet eltávolítani a sérüléseket a zománc kádon?

A leghatékonyabb módja a zománc kád sérüléseinek eltávolítására az, hogy speciális zománcjavító pasztát használunk, mint például a Cramer Ceramic/Enamel Repair Kit, amely általában 3000-4000 forintba kerül. Vigyázzunk azonban, hogy ne használjunk durva szivacsot vagy súrolószert, mert ezek további károkat okozhatnak a kád felületén.

Olvas