Hűtő gáz töltés: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtő gáz töltés árak: 5800-11000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 hűtőgép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Bela

Bela

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtő gáz töltés Zalaegerszegen?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Sándor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Kiszállási díj 0 Ft. Garancia 100%. Megfizethető szaktudás. Hívjon! Javítás akár aznap. Gyors, profi, megbízható. Díjtalan kiszállás. 0Ft kiszállási díj.

 • Hűtő gáz töltés

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Csak ajánlani tudom. Gyorsan segített, amikor teljesen tönkrement a hűtőnk. Pontos, gyors és kedves SZAKember. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! 20 éves tapasztalat. Országosan. Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok.
 • Hűtő gáz töltés

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon precíz és gyors szerelő csak ajánlani tudom reggel felhívtam és délután már ki is jött megcsinálni a mosogatógépem.

Tibor R.
Tibor R. 8900 Zalaegerszeg Online

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosogatógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch. Mosógép szerviz. Villany tűzhely javítás.

 • Hűtő gáz töltés

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Segítő készek és gyorsak.

Üdvözlöm! Alkatrészt nem árusítunk. Alacsony ár mellett, gyorsan és jól dolgozunk. Próbálja ki Ön is. Mosógép szervizünkben, javításra a mosógépszerelő kedvezményt ad munkadíjunkból. Garancia. Egyeztetéssel 1 óra alatt. Leinformálható szerviz.

 • Hűtő gáz töltés

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és precíz mellette még árban is nagyon jó

Gábor K.
Gábor K. 8904 Zalaegerszeg Online

Üdvözlöm! Klíma javítás /szerelés /beszerelés /töltés / karbantartás /tisztítás? Hívjon bizalommal! Professzionális eszközökkel, nagy szakértelemmel várjuk hívását a hét minden napján 0-24. Ingyenes felmérés. 20 év + tapasztalat. Átlátható költségterv. Villámgyors kiszállás.

 • Hűtő gáz töltés

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Általában az emberek nagy része csak akkor ragad tollat, ha szidni szeretne egy céget, vagy egy szolgáltatást. Súlyos hiba! Én személyesen nem ismerek senkit ettől a cégtől, csak telefonon értekeztünk. Nagyon készségesen a rendelkezésemre álltak, még munkaidőn kívül is. Segítségemre voltak termékük kiválasztásában, mind ezt rendkívül udvariasan, minden igényemet kielégítve. Jó érzéssel tölt el, hogy Magyarországon ilyen is létezik.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtő gáz töltés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtő gáz töltés: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a hűtő gáz töltés átlagos ára 6800 - 12800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valós véleményeket?

Zalaegerszegen az autó tetőkárpit javítás szolgáltatáshoz már 10 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok hűtőgép szerelőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 8 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ TETŐKÁRPIT JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok hűtőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált karosszéria lakatost keresned akkor, ha erre van szükséged: autó tetőkárpit javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy hűtőgép szerelő segítségét?

Egy jó karosszéria lakatos az autó tetőkárpit javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: hűtőgép szerelő?

Ha a legjobb karosszéria lakatos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Autó tetőkárpit javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas