Hűtőgépjavítás szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 7 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőgépjavítás árak: 5400-10200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Zalaegerszegen közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 hűtőgép szerelő most online

Marton

Marton

Еrdekel.

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőgépjavítás Zalaegerszegen?

5400 - 10200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Gábor K.
Gábor K. 8900 Zalaegerszeg Online

Üdv Gábor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza a javítást szakembereinkre! 19 éve...

 • Hűtőgépjavítás

  4900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Egy igazi tapasztalt szakemberrel volt dolgom.

Tibor F.
Tibor F. 8900 Zalaegerszeg Online

A megoldások embere vagyok. Kiemelten Whirlpool, de minden más gyártó-Bosch, Siemens, Electrolux, AEG, LG, Samsung-elektromos háztartási gépeinek javítása.

 • Hűtőgépjavítás

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Indoklás nélkül megy fel az árajánlathoz képes a vállalási ár a javítás végén, majd újabb elektromos hibák pár napon belül, amiért nem vállalják a felelősséget. Megbeszélt időpontban nem várják az ügyfelet, jöjjön vissza holnap. Soha többé...

Zalaegerszeg dolgozom, megyében is! Mosógép szervíz szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Villanybojler Javítás. Hétvégén felár nélkül. Márkafüggetlen Javítás. Javítás Garanciával.

 • Hűtőgépjavítás

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Segitökész korrekt volt. Nem dolgozik drágán.

Segítünk gyorsan megoldani problémádat. Foglalj időpontot. Rövid, akár egy órán belüli határidővel, Élettartam- és árgaranciával. Minőségi Alkatrészek. Szerviz futár.
 • Hűtőgépjavítás

  4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Rugalmas , segítőkész !!!

Gábor S.
Gábor S. 8904 Zalaegerszeg Online

Üdv Gábor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Budapest legújabb segélyszolgálata gyorsan és hatékonyan megoldja a problémát. Rendelje meg akkucseréjét online és fizessen egyszerűen bankkártyával kollégánknál. Éjjel-nappal segítünk. Megbízható szakemberek. Év minden napján. Kártyás fizetés.

 • Hűtőgépjavítás

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Ilyen jó szervizet eddig még nem láttam, pedig életem hosszú és látáson éles.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőgépjavítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőgépjavítás: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a hűtőgépjavítás átlagára 4400 - 8300 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hűtőgép Szerelők - hogyan választhatunk Zalaegerszegen?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hűtőgép szerelőt Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 8 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LÖKHÁRÍTÓ FÉNYEZÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hűtőgép szerelő?

Egy karosszéria lakatos a következő munkával kereshető meg: lökhárító fényezés javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó hűtőgép szerelő?

Egy jó karosszéria lakatos pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: hűtőgépjavítás?

A lökhárító fényezés javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy karosszéria lakatost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas