Klímaszerelés szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Klímaszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj klímaszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 8 klímaszerelő közül! Korrekt klímaszerelés árak: 4700-8900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 klímaszerelő most online

Sandor

Sandor

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

adam

adam

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a klímaszerelés Zalaegerszegen?

4700 - 8900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb klímaszerelők Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező klímaszerelőt!

Kedves érdeklődő! Díjtalan kiszállás, 6hó garancia, Háztartási gép szakszerviz. Hivatalos márkaszerviz. Közel 30 év tapasztalat.

 • Klímaszerelés

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Egy nagy rakás ......Másodjára volt náluk.Szerintük meghajlott a készülék?Hogy?Ráülök vagy mi? Ütésálló tokkal használtam miután visszajött az első javítás után max 2 használtam.Nem fogom annyiban hagyni.Ennyi erővel èn is feltételezhetem,hogy Ők rontották el.

Géza M.
Géza M. 8904 Zalaegerszeg Online

Zalaegerszeg dolgozom, megyében is! Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Javítás új alkatrészekkel. Reális árak. Helyszíni szerviz. 20 éves tapasztalat.

 • Klímaszerelés

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Jó ár korrekt kiszolgálás

Zoltán vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Telefonban árat adok. 20 éves tapasztalat. Országosan. Márkafüggetlen szervíz.

 • Klímaszerelés

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt hozzáállás, gyors javítás. Ajánlom.

Ádám F.
Ádám F. 8904 Zalaegerszeg Online

Ádám vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Hűtőgépek, gázkészülékek, klímák, gázkazánok, cirkók, gázbojlerek és gáztűzhelyek szerelését és javítását vállaljuk. Szakembereink várják hívását. Hibabejelentést tehetnek telefonon és e-mailban egyaránt. Minden elvégzett munkára, illetve a munkákhoz szükséges alkatrészekre is garanciát vállalunk. Nálunk nincs külön kiszállási díj, hanem egy egyszeri összeg. Ez tartalmazza az állapotfelmérést és a készülék javítását is. Nincs kiszállási költség, még akkor sem, ha a szakembernek az állapotfelmérést követően esetleg alkatrészt kell beszereznie és másodjára tér vissza a helyszínre, hogy azt beszerelje. A beépítendő alkatrész természetesen pluszban fizetendő.

 • Klímaszerelés

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyors és udvarias TV Szerelő.

György, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. LCD LED PLasma tv, számítógép, laptop, mobiltelefon, audio rendszerek javítása. Gépsorok...

 • Klímaszerelés

  4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, segítőkészek, értenek ahhoz amit csinálnak. Ja, és nem mellesleg nem pénzéhesek!!! Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj klímaszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy klímaszerelő klímaszerelés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Klímaszerelés: mennyi az ára Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a klímaszerelés átlagos díja 7000 - 13200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Klímaszerelők - hogyan válasszunk Zalaegerszegen?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek klímaszerelőt Zalaegerszegen?

Jelenleg 6 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VEZÉRMŰLÁNC FESZÍTŐ HIBA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy klímaszerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: vezérműlánc feszítő hiba vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a klímaszerelő?

Egy jó autószerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged a következőre: klímaszerelő?

Ha egy megbízható autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A vezérműlánc feszítő hiba és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas