Ingatlan eladás 5 éven belül szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 24 adótanácsadó közül! Korrekt ingatlan eladás 5 éven belül árak — 4600-8600 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Zalaegerszegen közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 adótanácsadó most online

Noemi P.

Noemi P.

Kedvezményt adok

Tamás K.

Tamás K.

Tapasztalt vagyok

Győző K.

Győző K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az ingatlan eladás 5 éven belül Zalaegerszegen?

4600 - 8600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Társaságunk 2008-ban alakult, előtte egyéni vállalkozásban végezte tevékenységét. Alapító tagja, Zentai Imre 1988 óta foglalkozik könyveléssel, másik tagja Zentai Nikolett 2002 óta könyvel. Mindketten regisztrált mérlegképes könyvelők, valamint adótanácsadó végzettséggel rendelkezünk. Cégünk kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozások könyvelésével foglalkozik. Nálunk fontos az ügyfélközpontú szemlélet, a rendszeres kapcsolattartás, a kölcsönös bizalom, a naprakész tudás, így nem csak a kötelező továbbképzéseken hanem az Adótanácsadó Egyesület előadásain is rendszeresen részt veszünk. Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket a gazdasági helyzetéről, elért eredményről, várható adókötelezettségekről. Segítünk eligazodni az adózás rejtelmeibe, a jogszabályok értelmezésében. Irodánk a XVII. kerületben található. Így Budapestről, Pécelről, Isaszegről, Maglódról, Kistarcsáról, Nagytarcsáról is varjuk az ügyfelek jelentkezését. SZOLGÁLTATÁSOK: Egyéni vállalkozók, kis és középvállalkozások teljes körű könyvelése, az analitikus nyilvántartások vezetése. Adótanácsadói feladatok ellátása, mely magába foglalja a vállalkozással kapcsolatos jogszabályok változásaira történő figyelemfelhívást, a rendeletek közös értelmezését. A kötelezően előírt statisztikai adatszolgáltatások elkészítésére. A szükséges évközi, év végi adóbevallások, adatszolgáltatások határidőre történő elkészítésére. Bérszámfejtés, bérjegyzék elkészítése. Dolgozók be-, kiléptetése, munkaszerződés, kilépőlapok munkáltatói igazolások elkészítése. Utalandó adók listájának elkészítése. A társadalombiztosítással kapcsolatos adatszolgáltatások, bevallások elkészítésére, tagok és alkalmazottak táppénzügyeinek intézésére. Cégek képviselete a hatóságok felé. Egyéb későbbiek során felmerülő adózással kapcsolatos ügyek intézésére. Igény szerint a számlákat, könyveléshez szükséges iratokat személyesen elhozzuk.

 • Ingatlan eladás 5 éven belül

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jó és kötetlen munka.

Richárd
2 éve

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező könyvelőiroda keresi új ügyfeleit.

 • Ingatlan eladás 5 éven belül

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Még nincs tapasztalatom.

Imre
2 éve

25 éve foglalkozom könyveléssel és bérszámfejtéssel. Regisztrált mérlegképes könyvelő, bérszámfejtési és társadalombiztosítási szakérő, valamint adótanácsadói végzettséggel is rendelkezem. Alaptevékenységeim közé tartoznak: - könyvelés és analitikák vezetése (szállítók, vevők, tárgyi eszközök, pénztár) - adóbevallások (társasági adó, ÁFA, SZJA, EVA, elektronikus adóbevallás) és mérleg határidőre elkészítése - rendszeres tanácsadás, értesítés a befizetendő adók összegéről - bérszámfejtés, társadalombiztosítási ügyintézés, munkaügyi feladatok ellátása - ügyfél képviselete a hatóságok előtt A fenti teendőket részletes szerződésben foglalom össze, amelyben rögzítem, hogy garanciát is vállalok munkámért. Néhány ok, amiért szívesen választanak könyvelőnek: - 25 éves szakmai tapasztalatom. - Kölcsönös bizalom, ami nem csak szó, ügyfeleim meg is éreznek. - Szolgáltatásom több mint könyvelés, konzultáció és szakmai tanácsadás is egyben. - Laikus számára is érhető nyelven beszélek, nem számviteli szakzsargonban. - Kedves, családias légkörben könnyebb az egyeztetés. - Folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően naprakész tudással rendelkezem. - Kizárólag szerződéses formában, legálisan végzem a munkám. Vállalom egyéni vállalkozók, bt.-k, kft.-k, Egyesületek teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, adatszolgáltatását. Kiszervezett bérszámfejtést és igény szerint helyszínen is vállalok, valamint távmunkában is szívesen dolgoznék cégeknek, könyvelőirodáknak. Bérszámfejtést tb kifizetőhellyel rendelkező ügyfelek részére is. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Ingatlan eladás 5 éven belül

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Évek óta ők készítik el az adóbevallásomat.Nagyon segítőkészek és gyorsan dolgoznak.Mindenkinek ajánlom őket!

Géza
2 éve

25 éves gyakorlattal és tudással várjuk kedves leendő ügyfeleinket. Társaságok, egyéni vállalkozások, alapítványok teljes körű könyvelése, bérszámfejtése. Magánszemélyeknek bevallás készítése. Adótanácsadás. Igazságügyi adószakértés.

 • Ingatlan eladás 5 éven belül

  7200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Hibázásuk után az ügyfelet okolják, nagyon nem szimpatikus hozzáállás, nem ajánlom az irodát

Zsolt
2 éve

8 év szakmai tapasztalattal, regisztrált mérlegképes könyvelőként vállalom cégek könyvelését.

 • Ingatlan eladás 5 éven belül

  8000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, megbízható, ügyfélcentrikus. Csak ajánlani tudom.

Zoltán
2 éve

Hajdúszoboszlói könyvelőirodaként elsősorban Hajdúszoboszlón és környékén tudunk ügyfelet vállalni, ha az ügyfél részéről feltétel a személyes kapcsolattartás. Irodánk azonban a fejlett informatikai rendszereknek köszönhetően teljesen online is tud működni, ebben az esetben az ország bármely pontjáról szívesen vállalunk ügyfeleket. Kisebb pályázatok elkészítését és elszámolását is vállaljuk.

 • Ingatlan eladás 5 éven belül

  7600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló, ügyfélorientált Könyvelő Iroda ! Csorba Annamária Green Shipping Solutions Kft. BIG BAG ZSÁK NAGYKERESKEDÉS

Menyhért
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó ingatlan eladás 5 éven belül közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szék kárpitozás: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a szék kárpitozás átlagára 2600 - 5000 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles értékeléseket?

Zalaegerszegen a szék kárpitozás szolgáltatáshoz már 31 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 24 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZÉK KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: szék kárpitozás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: bútorasztalos?

Ha profi bútorasztalos segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A szék kárpitozás és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas