Ingatlan értékesítés szja: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 24 adótanácsadó közül! Korrekt ingatlan értékesítés szja árak — 6200-11600 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Zalaegerszegen környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 adótanácsadó most online

Bianka L.

Bianka L.

Tudok segíteni.

Árpád C.

Árpád C.

Közeli megoldás.

Anikó S.

Anikó S.

Érdekel.

Mennyibe kerül az ingatlan értékesítés szja Zalaegerszegen?

6200 - 11600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Lollok Sarolta vagyok, mérlegképes regisztrált könyvelő. 53 éves vagyok és van egy egyetemista 21 éves fiam. 10 éve könyvelek, és 5 éve vállalok munka mellett is könyvelést. Jelenleg a munkaviszonyom megszűnt (ami egy könyvelőirodában volt ), és már a saját vállalkozásomat szeretném igazgatni és minden erőmmel és igyekezetemmel a meglévő és leendő ügyfelekre koncentrálni.

 • Ingatlan értékesítés szja

  7800 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nyitott, újhullámos csapat, akik innovatív megoldásokat szállítanak a könyvelés, bérszámfejtés és HR adminisztrációt támogatva, elsősorban. Emellett elég széles szolgáltatási palettával rendelkeznek a pénzügyi/gazdasági igényeket teljes mértékben lefedve. A technológiai szemlélet szerintem iparágon belül is azon kívül is kimagasló a BPiON Servicesnél. Bátran ajánlom!

Dénes
2 éve

A Társaság alkalmazásában 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozunk. Minden egyben. Pályázatírás, közbeszerzés, jogiképviselet, könyvvizsgalat.

 • Ingatlan értékesítés szja

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Ich bin sehr zufrieden mit Kulfoldi Ado Bt. und kann nur weiterempfehlen. Meine Steuererklärung wird hier vorbereitet jedes Jahr und bisher haben sie immer sehr professionell gearbeitet und der Aufwand hat sich sehr gelohnt! Es ist eine sehr zuverlässige Firma für ungarische Leute die in Deutschland arbeiten.

Laura
2 éve

Cégalapítás, könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, székhelyszolgáltatás, Apeh-, TB-képviselet

 • Ingatlan értékesítés szja

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Rude secretary, who shut the phone on me.

Könyvelés, adótanácsadás Fogadóórák: Hétfő-péntek 8-16 óra

 • Ingatlan értékesítés szja

  7500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon segítőkészek és precízek vagytok! Köszönöm szépen az eddigi munkátokat!

Fanni
2 éve

Munkatársaink több mint 20 éves adózási és könyvelési tapasztalattal rendelkeznek. Ügyfélorientált, költségoptimalizáló szemlélettel magas szakmai színvonalon állunk partnereink szolgálatára. Az elmúlt évek során nagy rutint szereztünk a távügyvitelben, így a jelenlegi helyzetben könnyen tudtunk alkalmazkodni az új körülményekhez. Csapatunk tagjai több évtizedes hazai és multinacionális cégeknél, valamint az adóhatóságnál szerzett szakmai tapasztalattal rendelkező regisztrált mérlegképes könyvelők, adótanácsadók akik folyamatosan fejlesztik tudásukat. Megbízóink között korlátolt felelősségű társaságok, Zrt-k, Egyesületek és egyéni vállalkozók is vannak. Tapasztalattal bírunk az informatika, a szoftverfejlesztés, az építőipar, a kereskedelem, a vendéglátás a HR, az egészségügyi szolgáltatások területén továbbá a sportegyesületek és egyéb nonprofit gazdálkodók könyvelésében Felelősségbiztosítással rendelkezünk, piacvezető könyvelési és bérszámfejtési szoftvert használunk. A könyvelés mellett adótanácsadást, üzleti terv készítést is vállalunk ügyfeleink részére valamint segítséget nyújtunk a banki hitel ügyintézésben illetve pályázat írásában is.

 • Ingatlan értékesítés szja

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Türelmesek, végtelenül segítőkészek és kedvesek! Nagyon hálás vagyok, hogy velük dolgozhatok.

Imre
2 éve

Vállalunk teljes körű ügyvitelt, könyvelést, adótanácsadást, bérszámfejtést, könyvvizsgálatot. Megbízhatóság, pontosság, precizitás! 30 éves tapasztalat! Sok mindent láttunk már! Mindenre van ötletünk! NEM CSAK KÖNYVELÜNK, ÖTLETELÜNK!

 • Ingatlan értékesítés szja

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz, gyors könyvelő. Csak ajánlani tudom.

Renáta
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó ingatlan értékesítés szja közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény összeszerelés: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a szekrény összeszerelés átlagos díja 5400 - 10100 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós értékeléseket?

Zalaegerszegen a szekrény összeszerelés szolgáltatáshoz már 31 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 24 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: szekrény összeszerelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megfelelő bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A szekrény összeszerelés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas