Kriptovaluta adózás szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 adótanácsadó közül! Korrekt kriptovaluta adózás árak: 8600-16100 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Zalaegerszegen környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 adótanácsadó most online

Zsolt S.

Zsolt S.

Tudok segíteni.

Illés D.

Illés D.

Közeli megoldás.

Rita O.

Rita O.

Érdekel.

Mennyibe kerül a kriptovaluta adózás Zalaegerszegen?

8600 - 16100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Társaságunk 2008-ban alakult, előtte egyéni vállalkozásban végezte tevékenységét. Alapító tagja, Zentai Imre 1988 óta foglalkozik könyveléssel, másik tagja Zentai Nikolett 2002 óta könyvel. Mindketten regisztrált mérlegképes könyvelők, valamint adótanácsadó végzettséggel rendelkezünk. Cégünk kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozások könyvelésével foglalkozik. Nálunk fontos az ügyfélközpontú szemlélet, a rendszeres kapcsolattartás, a kölcsönös bizalom, a naprakész tudás, így nem csak a kötelező továbbképzéseken hanem az Adótanácsadó Egyesület előadásain is rendszeresen részt veszünk. Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket a gazdasági helyzetéről, elért eredményről, várható adókötelezettségekről. Segítünk eligazodni az adózás rejtelmeibe, a jogszabályok értelmezésében. Irodánk a XVII. kerületben található. Így Budapestről, Pécelről, Isaszegről, Maglódról, Kistarcsáról, Nagytarcsáról is varjuk az ügyfelek jelentkezését. SZOLGÁLTATÁSOK: Egyéni vállalkozók, kis és középvállalkozások teljes körű könyvelése, az analitikus nyilvántartások vezetése. Adótanácsadói feladatok ellátása, mely magába foglalja a vállalkozással kapcsolatos jogszabályok változásaira történő figyelemfelhívást, a rendeletek közös értelmezését. A kötelezően előírt statisztikai adatszolgáltatások elkészítésére. A szükséges évközi, év végi adóbevallások, adatszolgáltatások határidőre történő elkészítésére. Bérszámfejtés, bérjegyzék elkészítése. Dolgozók be-, kiléptetése, munkaszerződés, kilépőlapok munkáltatói igazolások elkészítése. Utalandó adók listájának elkészítése. A társadalombiztosítással kapcsolatos adatszolgáltatások, bevallások elkészítésére, tagok és alkalmazottak táppénzügyeinek intézésére. Cégek képviselete a hatóságok felé. Egyéb későbbiek során felmerülő adózással kapcsolatos ügyek intézésére. Igény szerint a számlákat, könyveléshez szükséges iratokat személyesen elhozzuk.

 • Kriptovaluta adózás

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jó és kötetlen munka.

Richárd
2 éve

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező könyvelőiroda keresi új ügyfeleit.

 • Kriptovaluta adózás

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Még nincs tapasztalatom.

Imre
2 éve

25 éve foglalkozom könyveléssel és bérszámfejtéssel. Regisztrált mérlegképes könyvelő, bérszámfejtési és társadalombiztosítási szakérő, valamint adótanácsadói végzettséggel is rendelkezem. Alaptevékenységeim közé tartoznak: - könyvelés és analitikák vezetése (szállítók, vevők, tárgyi eszközök, pénztár) - adóbevallások (társasági adó, ÁFA, SZJA, EVA, elektronikus adóbevallás) és mérleg határidőre elkészítése - rendszeres tanácsadás, értesítés a befizetendő adók összegéről - bérszámfejtés, társadalombiztosítási ügyintézés, munkaügyi feladatok ellátása - ügyfél képviselete a hatóságok előtt A fenti teendőket részletes szerződésben foglalom össze, amelyben rögzítem, hogy garanciát is vállalok munkámért. Néhány ok, amiért szívesen választanak könyvelőnek: - 25 éves szakmai tapasztalatom. - Kölcsönös bizalom, ami nem csak szó, ügyfeleim meg is éreznek. - Szolgáltatásom több mint könyvelés, konzultáció és szakmai tanácsadás is egyben. - Laikus számára is érhető nyelven beszélek, nem számviteli szakzsargonban. - Kedves, családias légkörben könnyebb az egyeztetés. - Folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően naprakész tudással rendelkezem. - Kizárólag szerződéses formában, legálisan végzem a munkám. Vállalom egyéni vállalkozók, bt.-k, kft.-k, Egyesületek teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, adatszolgáltatását. Kiszervezett bérszámfejtést és igény szerint helyszínen is vállalok, valamint távmunkában is szívesen dolgoznék cégeknek, könyvelőirodáknak. Bérszámfejtést tb kifizetőhellyel rendelkező ügyfelek részére is. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Kriptovaluta adózás

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Évek óta ők készítik el az adóbevallásomat.Nagyon segítőkészek és gyorsan dolgoznak.Mindenkinek ajánlom őket!

Géza
2 éve

25 éves gyakorlattal és tudással várjuk kedves leendő ügyfeleinket. Társaságok, egyéni vállalkozások, alapítványok teljes körű könyvelése, bérszámfejtése. Magánszemélyeknek bevallás készítése. Adótanácsadás. Igazságügyi adószakértés.

 • Kriptovaluta adózás

  7200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Hibázásuk után az ügyfelet okolják, nagyon nem szimpatikus hozzáállás, nem ajánlom az irodát

Zsolt
2 éve

8 év szakmai tapasztalattal, regisztrált mérlegképes könyvelőként vállalom cégek könyvelését.

 • Kriptovaluta adózás

  8000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, megbízható, ügyfélcentrikus. Csak ajánlani tudom.

Zoltán
2 éve

Hajdúszoboszlói könyvelőirodaként elsősorban Hajdúszoboszlón és környékén tudunk ügyfelet vállalni, ha az ügyfél részéről feltétel a személyes kapcsolattartás. Irodánk azonban a fejlett informatikai rendszereknek köszönhetően teljesen online is tud működni, ebben az esetben az ország bármely pontjáról szívesen vállalunk ügyfeleket. Kisebb pályázatok elkészítését és elszámolását is vállaljuk.

 • Kriptovaluta adózás

  7600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló, ügyfélorientált Könyvelő Iroda ! Csorba Annamária Green Shipping Solutions Kft. BIG BAG ZSÁK NAGYKERESKEDÉS

Menyhért
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó kriptovaluta adózás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA bútor összeszerelés: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen az ikea bútor összeszerelés átlagos ára 2600 - 5000 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Zalaegerszegen az ikea bútor összeszerelés szolgáltatáshoz már 35 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Zalaegerszegen?

Most 27 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA BÚTOR ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: ikea bútor összeszerelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos az ikea bútor összeszerelés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: ikea bútor összeszerelés?

Az IKEA bútor összeszerelés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy bútorasztalost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas