Vállalkozás indítás: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 22 adótanácsadó közül! Korrekt vállalkozás indítás árak: 6600-12500 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Zalaegerszegen közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 adótanácsadó most online

György H.

György H.

Kedvezményt adok

Bettina R.

Bettina R.

Tapasztalt vagyok

Kinga D.

Kinga D.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a vállalkozás indítás Zalaegerszegen?

6600 - 12500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

2016 óta foglalkozok egyéni vállalkozók, kft.-k, bt.-k könyvelésével, valamint bérszámfejtésével.

 • Vállalkozás indítás

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

2015 óta ők készitik az adóbevallásaim. Korrekt tájékoztatás pontos munka. Csak ajánlani tudom.

Kelemen
2 éve

Több mint 15 éve foglalkozom egyéni vállalkozások és társaságok teljes körű könyvelésével. A Miskolci Egyetemen végeztem pénzügy számvitel szakirányon és mérlegképes könyvelői (Vállalkozási szak) végzettséggel is rendelkezem.

 • Vállalkozás indítás

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A legjobb könyvelö, csak ajánlani tudom.

38 éves vagyok, 18 éve dolgozom a könyvelői szakmában. 2009 óta pedig saját irodámban várom az ügyfeleimet. RLB programot használunk. Várom egyéni vállalkozók, bt.-k, kft.-t, zrt.-k jelentkezését. Társas vállalkozások alapításában is tudunk segíteni. Visszamenőleges könyvelés megbeszélés alapján.

 • Vállalkozás indítás

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Tökéletes könyvelői szolgáltatás

Tünde
2 éve

Egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelése, adóbevallások, beszámolók elkészítése, bér-, tb-ügyintézés. Elmaradt könyvelés pótlása. IFRS szerinti könyvelés, beszámoló készítés. IFRS korrepetálás.

 • Vállalkozás indítás

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

A Külföldiadó Bt.korrektek,gyorsak,precizen dolgoznak,minden megkeresésre válaszolnak, több éves tapasztalat alapján mindenkinek csak ajánlani tudom.

Petriko
2 éve

Egyéni vállalkozóként 30 éve végzem egyéni- és társas vállalkozások, egyéb szervezetek könyvelését, bér- és munkaügyi feladatait. Szakmai végzettségeim: okleveles közgazdász, jogi szakokleveles közgazdász, pénzügyi- adó, illeték vámszakértő, államháztartási és vállalkozás mérlegképes könyvelő, társadalombiztosítási ügyintéző, könyvvizsgáló asszisztens. Munkámat könyvvizsgáló, informatikus és jogász segíti.

 • Vállalkozás indítás

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Cégem könyvelését végezték. Adó befizetési határidő elmulasztása miatt százezres nagyságrendű NAV bírság keletkezett. Ezután a GH Könyvelőiroda elérhetetlenné vált: emailre, telefonhívásra, postai levélre nem válaszolnak, az okozott kárt nem térítik meg. Emiatt nem javaslom rájuk bízni a könyvelést.

Dénes
2 éve

Egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok és egyesületek részére havi rendszerességgel könyvelem a bizonylatokat a pénztárkönyvi nyilvántartásban, vezetem az analitikus, valamint az egyéb nyilvántartásokat, továbbá elkészítem az éves (évközi) zárlati munkálatokat. A bevallásokat, valamint az egyesületek éves beszámolóját és a közhasznúsági mellékletét az előírt határidőre elkészítem. Segítséget nyújtok a vállalkozás beindítása során, megbízóm törzs- és egyéb nyilvántartási adatait bejelentem, valamint meghatalmazás alapján a megfelelő hivataloknál képviselem. Minden hónap végén elvégzem számára a bérszámfejtést, vezetem a szükséges bér-nyilvántartásait, kimutatásait, közreműködöm az egyéb munkaügyi feladatok ellátásában (belépés, kilépés, egyéb jogviszony keretében végzett munkák megbízásai, díjazása, bejelentése). Elkészítem az éves munkáltatói adóigazolásokat és a munkavállalók személyi jövedelemadó bevallását. Könyvelési feladatok kiemelten Kaposvár, Barcs, Csurgó és Nagyatád környékén.

 • Vállalkozás indítás

  6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrekt vállalkozás. Rövid válaszidő a felmerülő problémák esetében. Csak ajánlani tudom!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó vállalkozás indítás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Jysk bútorok összeszerelés: mennyibe kerül Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen a jysk bútorok összeszerelés átlagára 1800 - 3300 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható véleményeket?

Zalaegerszegen a jysk bútorok összeszerelés szolgáltatáshoz már 34 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 26 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést JYSK BÚTOROK ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost hívnod amennyiben a következőre van szükséged: jysk bútorok összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos a jysk bútorok összeszerelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: jysk bútorok összeszerelés?

A jysk bútorok összeszerelés és összes részfeladata ide sorolható. Egy bútorasztalost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas