Egyéni vállalkozás szüneteltetés: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 26 adótanácsadó közül! Korrekt egyéni vállalkozás szüneteltetés árak — 5400-10200 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Zalaegerszegen környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 adótanácsadó most online

János M.

János M.

Tudok segíteni.

Gábor M.

Gábor M.

Közeli megoldás.

Nikolett S.

Nikolett S.

Érdekel.

Mennyibe kerül az egyéni vállalkozás szüneteltetés Zalaegerszegen?

5400 - 10200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

2016 óta foglalkozok egyéni vállalkozók, kft.-k, bt.-k könyvelésével, valamint bérszámfejtésével.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

2015 óta ők készitik az adóbevallásaim. Korrekt tájékoztatás pontos munka. Csak ajánlani tudom.

Kelemen
2 éve

Több mint 15 éve foglalkozom egyéni vállalkozások és társaságok teljes körű könyvelésével. A Miskolci Egyetemen végeztem pénzügy számvitel szakirányon és mérlegképes könyvelői (Vállalkozási szak) végzettséggel is rendelkezem.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A legjobb könyvelö, csak ajánlani tudom.

38 éves vagyok, 18 éve dolgozom a könyvelői szakmában. 2009 óta pedig saját irodámban várom az ügyfeleimet. RLB programot használunk. Várom egyéni vállalkozók, bt.-k, kft.-t, zrt.-k jelentkezését. Társas vállalkozások alapításában is tudunk segíteni. Visszamenőleges könyvelés megbeszélés alapján.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Tökéletes könyvelői szolgáltatás

Tünde
2 éve

Egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelése, adóbevallások, beszámolók elkészítése, bér-, tb-ügyintézés. Elmaradt könyvelés pótlása. IFRS szerinti könyvelés, beszámoló készítés. IFRS korrepetálás.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

A Külföldiadó Bt.korrektek,gyorsak,precizen dolgoznak,minden megkeresésre válaszolnak, több éves tapasztalat alapján mindenkinek csak ajánlani tudom.

Petriko
2 éve

Egyéni vállalkozóként 30 éve végzem egyéni- és társas vállalkozások, egyéb szervezetek könyvelését, bér- és munkaügyi feladatait. Szakmai végzettségeim: okleveles közgazdász, jogi szakokleveles közgazdász, pénzügyi- adó, illeték vámszakértő, államháztartási és vállalkozás mérlegképes könyvelő, társadalombiztosítási ügyintéző, könyvvizsgáló asszisztens. Munkámat könyvvizsgáló, informatikus és jogász segíti.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Cégem könyvelését végezték. Adó befizetési határidő elmulasztása miatt százezres nagyságrendű NAV bírság keletkezett. Ezután a GH Könyvelőiroda elérhetetlenné vált: emailre, telefonhívásra, postai levélre nem válaszolnak, az okozott kárt nem térítik meg. Emiatt nem javaslom rájuk bízni a könyvelést.

Dénes
2 éve

Egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok és egyesületek részére havi rendszerességgel könyvelem a bizonylatokat a pénztárkönyvi nyilvántartásban, vezetem az analitikus, valamint az egyéb nyilvántartásokat, továbbá elkészítem az éves (évközi) zárlati munkálatokat. A bevallásokat, valamint az egyesületek éves beszámolóját és a közhasznúsági mellékletét az előírt határidőre elkészítem. Segítséget nyújtok a vállalkozás beindítása során, megbízóm törzs- és egyéb nyilvántartási adatait bejelentem, valamint meghatalmazás alapján a megfelelő hivataloknál képviselem. Minden hónap végén elvégzem számára a bérszámfejtést, vezetem a szükséges bér-nyilvántartásait, kimutatásait, közreműködöm az egyéb munkaügyi feladatok ellátásában (belépés, kilépés, egyéb jogviszony keretében végzett munkák megbízásai, díjazása, bejelentése). Elkészítem az éves munkáltatói adóigazolásokat és a munkavállalók személyi jövedelemadó bevallását. Könyvelési feladatok kiemelten Kaposvár, Barcs, Csurgó és Nagyatád környékén.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  6200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrekt vállalkozás. Rövid válaszidő a felmerülő problémák esetében. Csak ajánlani tudom!

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó egyéni vállalkozás szüneteltetés közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA konyha összeszerelés: mennyi a munkadíj Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen az ikea konyha összeszerelés átlagos díja 3000 - 5600 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Zalaegerszegen?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 23 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KONYHA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a feladattal bízható meg: ikea konyha összeszerelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos az ikea konyha összeszerelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: ikea konyha összeszerelés?

Az IKEA konyha összeszerelés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas