Adószámos magánszemély: erre van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 23 adótanácsadó közül! Korrekt adószámos magánszemély árak: 7100-13400 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Zalaegerszegen közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 adótanácsadó most online

Henriett O.

Henriett O.

Kedvezményt adok

Jolán K.

Jolán K.

Tapasztalt vagyok

Mária J.

Mária J.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adószámos magánszemély Zalaegerszegen?

7100 - 13400 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Társaságunk 2008-ban alakult, előtte egyéni vállalkozásban végezte tevékenységét. Alapító tagja, Zentai Imre 1988 óta foglalkozik könyveléssel, másik tagja Zentai Nikolett 2002 óta könyvel. Mindketten regisztrált mérlegképes könyvelők, valamint adótanácsadó végzettséggel rendelkezünk. Cégünk kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozások könyvelésével foglalkozik. Nálunk fontos az ügyfélközpontú szemlélet, a rendszeres kapcsolattartás, a kölcsönös bizalom, a naprakész tudás, így nem csak a kötelező továbbképzéseken hanem az Adótanácsadó Egyesület előadásain is rendszeresen részt veszünk. Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket a gazdasági helyzetéről, elért eredményről, várható adókötelezettségekről. Segítünk eligazodni az adózás rejtelmeibe, a jogszabályok értelmezésében. Irodánk a XVII. kerületben található. Így Budapestről, Pécelről, Isaszegről, Maglódról, Kistarcsáról, Nagytarcsáról is varjuk az ügyfelek jelentkezését. SZOLGÁLTATÁSOK: Egyéni vállalkozók, kis és középvállalkozások teljes körű könyvelése, az analitikus nyilvántartások vezetése. Adótanácsadói feladatok ellátása, mely magába foglalja a vállalkozással kapcsolatos jogszabályok változásaira történő figyelemfelhívást, a rendeletek közös értelmezését. A kötelezően előírt statisztikai adatszolgáltatások elkészítésére. A szükséges évközi, év végi adóbevallások, adatszolgáltatások határidőre történő elkészítésére. Bérszámfejtés, bérjegyzék elkészítése. Dolgozók be-, kiléptetése, munkaszerződés, kilépőlapok munkáltatói igazolások elkészítése. Utalandó adók listájának elkészítése. A társadalombiztosítással kapcsolatos adatszolgáltatások, bevallások elkészítésére, tagok és alkalmazottak táppénzügyeinek intézésére. Cégek képviselete a hatóságok felé. Egyéb későbbiek során felmerülő adózással kapcsolatos ügyek intézésére. Igény szerint a számlákat, könyveléshez szükséges iratokat személyesen elhozzuk.

 • Adószámos magánszemély

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Jó és kötetlen munka.

Richárd
2 éve

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező könyvelőiroda keresi új ügyfeleit.

 • Adószámos magánszemély

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Még nincs tapasztalatom.

Imre
2 éve

25 éve foglalkozom könyveléssel és bérszámfejtéssel. Regisztrált mérlegképes könyvelő, bérszámfejtési és társadalombiztosítási szakérő, valamint adótanácsadói végzettséggel is rendelkezem. Alaptevékenységeim közé tartoznak: - könyvelés és analitikák vezetése (szállítók, vevők, tárgyi eszközök, pénztár) - adóbevallások (társasági adó, ÁFA, SZJA, EVA, elektronikus adóbevallás) és mérleg határidőre elkészítése - rendszeres tanácsadás, értesítés a befizetendő adók összegéről - bérszámfejtés, társadalombiztosítási ügyintézés, munkaügyi feladatok ellátása - ügyfél képviselete a hatóságok előtt A fenti teendőket részletes szerződésben foglalom össze, amelyben rögzítem, hogy garanciát is vállalok munkámért. Néhány ok, amiért szívesen választanak könyvelőnek: - 25 éves szakmai tapasztalatom. - Kölcsönös bizalom, ami nem csak szó, ügyfeleim meg is éreznek. - Szolgáltatásom több mint könyvelés, konzultáció és szakmai tanácsadás is egyben. - Laikus számára is érhető nyelven beszélek, nem számviteli szakzsargonban. - Kedves, családias légkörben könnyebb az egyeztetés. - Folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően naprakész tudással rendelkezem. - Kizárólag szerződéses formában, legálisan végzem a munkám. Vállalom egyéni vállalkozók, bt.-k, kft.-k, Egyesületek teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, adatszolgáltatását. Kiszervezett bérszámfejtést és igény szerint helyszínen is vállalok, valamint távmunkában is szívesen dolgoznék cégeknek, könyvelőirodáknak. Bérszámfejtést tb kifizetőhellyel rendelkező ügyfelek részére is. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Adószámos magánszemély

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Évek óta ők készítik el az adóbevallásomat.Nagyon segítőkészek és gyorsan dolgoznak.Mindenkinek ajánlom őket!

Géza
2 éve

25 éves gyakorlattal és tudással várjuk kedves leendő ügyfeleinket. Társaságok, egyéni vállalkozások, alapítványok teljes körű könyvelése, bérszámfejtése. Magánszemélyeknek bevallás készítése. Adótanácsadás. Igazságügyi adószakértés.

 • Adószámos magánszemély

  7200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Hibázásuk után az ügyfelet okolják, nagyon nem szimpatikus hozzáállás, nem ajánlom az irodát

Zsolt
2 éve

8 év szakmai tapasztalattal, regisztrált mérlegképes könyvelőként vállalom cégek könyvelését.

 • Adószámos magánszemély

  8000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, megbízható, ügyfélcentrikus. Csak ajánlani tudom.

Zoltán
2 éve

Hajdúszoboszlói könyvelőirodaként elsősorban Hajdúszoboszlón és környékén tudunk ügyfelet vállalni, ha az ügyfél részéről feltétel a személyes kapcsolattartás. Irodánk azonban a fejlett informatikai rendszereknek köszönhetően teljesen online is tud működni, ebben az esetben az ország bármely pontjáról szívesen vállalunk ügyfeleket. Kisebb pályázatok elkészítését és elszámolását is vállaljuk.

 • Adószámos magánszemély

  7600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Kiváló, ügyfélorientált Könyvelő Iroda ! Csorba Annamária Green Shipping Solutions Kft. BIG BAG ZSÁK NAGYKERESKEDÉS

Menyhért
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adószámos magánszemély közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi fa konyhabútor készítés: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen az egyedi fa konyhabútor készítés átlagára 42100 - 78900 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Zalaegerszegen az egyedi fa konyhabútor készítés szolgáltatáshoz már 33 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 25 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI FA KONYHABÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy asztalos?

Egy asztalos ezzel a munkával bízható meg: egyedi fa konyhabútor készítés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi asztalos segítségét?

Egy profi asztalos az egyedi fa konyhabútor készítés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha asztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas