Nébih bevallás szolgáltatásra van szükséged Zalaegerszegen és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 22 adótanácsadó közül! Korrekt nébih bevallás árak: 4300-8100 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Zalaegerszegen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Zalaegerszegen környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 adótanácsadó most online

Gyula M.

Gyula M.

Kedvezményt adok

István K.

István K.

Tapasztalt vagyok

Ákos L.

Ákos L.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a nébih bevallás Zalaegerszegen?

4300 - 8100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Zalaegerszegen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Lollok Sarolta vagyok, mérlegképes regisztrált könyvelő. 53 éves vagyok és van egy egyetemista 21 éves fiam. 10 éve könyvelek, és 5 éve vállalok munka mellett is könyvelést. Jelenleg a munkaviszonyom megszűnt (ami egy könyvelőirodában volt ), és már a saját vállalkozásomat szeretném igazgatni és minden erőmmel és igyekezetemmel a meglévő és leendő ügyfelekre koncentrálni.

 • Nébih bevallás

  7800 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nyitott, újhullámos csapat, akik innovatív megoldásokat szállítanak a könyvelés, bérszámfejtés és HR adminisztrációt támogatva, elsősorban. Emellett elég széles szolgáltatási palettával rendelkeznek a pénzügyi/gazdasági igényeket teljes mértékben lefedve. A technológiai szemlélet szerintem iparágon belül is azon kívül is kimagasló a BPiON Servicesnél. Bátran ajánlom!

Dénes
2 éve

A Társaság alkalmazásában 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal dolgozunk. Minden egyben. Pályázatírás, közbeszerzés, jogiképviselet, könyvvizsgalat.

 • Nébih bevallás

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Ich bin sehr zufrieden mit Kulfoldi Ado Bt. und kann nur weiterempfehlen. Meine Steuererklärung wird hier vorbereitet jedes Jahr und bisher haben sie immer sehr professionell gearbeitet und der Aufwand hat sich sehr gelohnt! Es ist eine sehr zuverlässige Firma für ungarische Leute die in Deutschland arbeiten.

Laura
2 éve

Cégalapítás, könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, székhelyszolgáltatás, Apeh-, TB-képviselet

 • Nébih bevallás

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Rude secretary, who shut the phone on me.

Könyvelés, adótanácsadás Fogadóórák: Hétfő-péntek 8-16 óra

 • Nébih bevallás

  7500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon segítőkészek és precízek vagytok! Köszönöm szépen az eddigi munkátokat!

Fanni
2 éve

Munkatársaink több mint 20 éves adózási és könyvelési tapasztalattal rendelkeznek. Ügyfélorientált, költségoptimalizáló szemlélettel magas szakmai színvonalon állunk partnereink szolgálatára. Az elmúlt évek során nagy rutint szereztünk a távügyvitelben, így a jelenlegi helyzetben könnyen tudtunk alkalmazkodni az új körülményekhez. Csapatunk tagjai több évtizedes hazai és multinacionális cégeknél, valamint az adóhatóságnál szerzett szakmai tapasztalattal rendelkező regisztrált mérlegképes könyvelők, adótanácsadók akik folyamatosan fejlesztik tudásukat. Megbízóink között korlátolt felelősségű társaságok, Zrt-k, Egyesületek és egyéni vállalkozók is vannak. Tapasztalattal bírunk az informatika, a szoftverfejlesztés, az építőipar, a kereskedelem, a vendéglátás a HR, az egészségügyi szolgáltatások területén továbbá a sportegyesületek és egyéb nonprofit gazdálkodók könyvelésében Felelősségbiztosítással rendelkezünk, piacvezető könyvelési és bérszámfejtési szoftvert használunk. A könyvelés mellett adótanácsadást, üzleti terv készítést is vállalunk ügyfeleink részére valamint segítséget nyújtunk a banki hitel ügyintézésben illetve pályázat írásában is.

 • Nébih bevallás

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Türelmesek, végtelenül segítőkészek és kedvesek! Nagyon hálás vagyok, hogy velük dolgozhatok.

Imre
2 éve

Vállalunk teljes körű ügyvitelt, könyvelést, adótanácsadást, bérszámfejtést, könyvvizsgálatot. Megbízhatóság, pontosság, precizitás! 30 éves tapasztalat! Sok mindent láttunk már! Mindenre van ötletünk! NEM CSAK KÖNYVELÜNK, ÖTLETELÜNK!

 • Nébih bevallás

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Pontos, precíz, gyors könyvelő. Csak ajánlani tudom.

Renáta
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó nébih bevallás közben Zalaegerszegen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ikea konyha beépítés: milyen árak vannak Zalaegerszegen?

Zalaegerszegen az ikea konyha beépítés átlagára 7700 - 14400 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Zalaegerszegen?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Zalaegerszegen?

Ebben a pillanatban 22 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KONYHA BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal bízható meg bátran: ikea konyha beépítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: bútorasztalos?

Ha a legjobb bútorasztalos segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Ikea konyha beépítés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas