Postaláda zárcsere Békéscsaba területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj postaláda zárcserés szakembert?

Ne menj tovább, a legmegbízhatóbb szakembereket a Qjob-on találod! Oszd meg a problémádat és válogass az ingyenes árajánlatok közül! Válassz a 25 szakemberünk közül és cseréld ki postaládád zárját Békéscsabán! Ha most használod először a Qjob-ot, és nem tudod, hogyan kell elkezdeni, akkor oszd meg velünk a problémádat! A Békéscsabán dolgozó szakembereink már készen állnak, hogy segítsenek neked megoldani a problémádat! Díjmentesen összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a visszajelzéseket, és kérhetsz további információkat is! Válaszd ki a legjobbat a Qjob-on!

3 postaláda zárcserés most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

József

József

Ma is elvállalom.

József

József

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a postaláda zárcsere Békéscsabán?

8400 - 15800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb postaláda zárcserésok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező postaláda zárcserést!

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat...

 • Postaláda zárcsere

  2300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors,korrekt,udvarias!!!

Péter V.
Péter V. 5600 Békéscsaba Online

Zárcsere Budapest minden kerületében a nap 24 órájában várja hívását. Műhelykocsink Budapesten 1 órán belül érkezik, jó minőségű biztonságos zárakkal. Hívjon!

 • Postaláda zárcsere

  1900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyors kapcsolatfelvétel, gyors kiszállás. Munkájat rettenetesen lelkesen vegző és arra nagyon igényes szakember ! Csak ajánlani tudom !

Attila A.
Attila A. 5600 Békéscsaba Online

Zárcsere Minden Típusú Ajtóban, Gyorsan, Kedvező Áron Minden Nap. Helyi Szakemberek - Non-Stop Kiszállás- Garanciális Munkavégzés. Ingyen kiszállás Budapest. Minden nap 0-24h. garanciális munkavégzés.

 • Postaláda zárcsere

  2500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gyors kapcsolatfelvétel, gyors kiszállás. Munkájat rettenetesen lelkesen vegző és arra nagyon igényes szakember ! Csak ajánlani tudom !

Viktor V.
Viktor V. 5671 Békéscsaba Online

Zárszerelés Helyi Mesterektől, Kedvező áron, Hétvégén és Ünnepnapokon is. Gyors Ingyen Kiszállás, Hívjon Most. Ingyen kiszállás Budapest. Minden nap 0-24h.

 • Postaláda zárcsere

  2700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Belülről (!!!) fogatták meg a szerelő gépen a vas pofával a zsír új nem kevés pénzből (240ezer ft) vásárolt alufelnimet. Hirtelen azt hittem rágyújtom a műhelyt. Amikor megkérdeztem mit csinál még gúnyosan megkérdezte: abbahagyjam? Ki persze nem fizette, bennt maradtak a fognyomok a felnibe. Ott helyben kellett volna a kezeit darabokra törni. És ez a fasz volt a tulaj!!! Egy igazi tuskó!!!

Zsolt O.
Zsolt O. 5671 Békéscsaba Online

Zárcsere Budapest minden kerületében a nap 24 órájában várja hívását. Gyors ajtó zárcsere. Mindenféle ajtó és zár szerelése javítása, vagy cseréje. Szakértelem, sok éves tapasztalat.

 • Postaláda zárcsere

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Az első benyomás pozitív volt. A megbeszélt időben jött, gyorsan megállapította a hibát majd nem sokkal később jött a csere alkatrésszel. Kiderült hogy a motor is hibás. Állítólag megrendelte, meg is beszéltük a javítás napját, de sajnos elfelejtett jönni. Megbeszéltünk egy következő napot. Arra sem jött el. Többször hívtam, eredménytelenül. Küldött egy SMS-t hogy karanténba kerültek, azóta viszont se sms, se hívásra nem reagál. Ennek kb. másfél hónapja.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj postaláda zárcserés szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos postaláda zárcsere közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Postaláda zárcsere: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán a postaláda zárcsere átlagos díja 8200 - 15500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós értékeléseket?

Békéscsabán a postaláda zárcsere szolgáltatáshoz már 22 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakatost Békéscsabán?

Jelenleg 17 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést POSTALÁDA ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk lakatost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lakatost megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: postaláda zárcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy lakatos segítségét?

Egy jó lakatos a postaláda zárcsere mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged a következőre: lakatos?

Ha a legjobb lakatos segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A postaláda zárcsere és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas