Ajtózár szerelés Békéscsabán tapasztalt szakemberekkel!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtózár szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Ajtózár szerelés Békéscsabán - szakemberek segítenek! Minőségi munka rövid határidővel. Hívjon most! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Békéscsabán közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 ajtózár szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Balazs

Balazs

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül az ajtózár szerelés Békéscsabán?

10600 - 20000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtózár szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtózár szerelőt!

Autónyitás Budapesten és környékén. Bármilyen autót kinyitunk. Keressen minket bizalommal.

 • Ajtózár szerelés

  2700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Felni javítás : többszöri hibátlan munka!

Zsuzsanna
2 éve

Ajtónyitás, zárnyitás és biztonsági ajtónyitás Budapesten és Pest-megyében! Sok éves zár és biztonság-technikai tapasztalat. gyors, szakszerű megoldás. zárnyitás azonnal. ajtószervíz azonnal. zárcsere garanciával. város egész területén.

 • Ajtózár szerelés

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

MINDÌG SEGÌTŐKÉSZEK ÉS GYORSAN DOLGOZNAK A SRÁCOK.

nyílászáró és zár javítás gyors szolgáltatás keretében, javításokkal, átalakítással! Amit vállalunk! Számunkra nincs kis munka, minden megbízást azonnal teljesítünk! Munkafelvétel azonnal. Ingyenes kiszállással. Árajánlat ingyenes. Helyszíni javítás azonnal.

 • Ajtózár szerelés

  3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Ajanlani tudom.

Tibor H.
Tibor H. 5671 Békéscsaba Online

Azonnal és gyorsan megoldjuk zárcserével kapcsolatos problémáját. Hívjon bizalommal 0-24. Zárcsere minden típusú ajtóban 1 órán belül, zárbetét cserék 1 év teljes körű garanciával. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Ajtózár szerelés

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Eredet vizsgálaton voltam teljesen korrekt udvarias ügyintézés és munka. Nem előte megbeszelt időre mentem de így is vállalták a melót!

0-24 nyitvatartás. Zárnyitás, Autónyitás. 20 percen belül megoldjuk problémáját. Hívjon, ha segítségre szorul. Zárszervíz, Ajtónyitás, Becsapódott az ajtó? Mi segítünk. Sürgősségi zárnyitás. Zársegély. 20 percen belül érkezünk.

 • Ajtózár szerelés

  3600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kedves eladók😊

Toth Imre
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtózár szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos ajtózár szerelés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtózár szerelés: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán az ajtózár szerelés átlagára 8500 - 15900 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - hogyan választhatunk Békéscsabán?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakatost Békéscsabán?

Jelenleg 18 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓZÁR SZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakatos?

Egy lakatos a következő feladattal bízható meg bátran: ajtózár szerelés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakatos?

Egy jó lakatos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: lakatos?

Ha profi lakatos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Ajtózár szerelés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas