Acél biztonsági ajtó zárcsere Békéscsabán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Zárszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj acél biztonsági ajtó zárcserés szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen minket, ha Békéscsabán él és acél biztonsági ajtójának zárcserére van szüksége! Tapasztalt szakembereink állnak rendelkezésére 24/7. Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 acél biztonsági ajtó zárcserés most online

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

József

József

A környéken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül az acél biztonsági ajtó zárcsere Békéscsabán?

10600 - 20000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb acél biztonsági ajtó zárcserésok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező acél biztonsági ajtó zárcserést!

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat...

 • Acél biztonsági ajtó zárcsere

  2300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors,korrekt,udvarias!!!

Péter V.
Péter V. 5600 Békéscsaba Online

Zárcsere Budapest minden kerületében a nap 24 órájában várja hívását. Műhelykocsink Budapesten 1 órán belül érkezik, jó minőségű biztonságos zárakkal. Hívjon!

 • Acél biztonsági ajtó zárcsere

  1900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyors kapcsolatfelvétel, gyors kiszállás. Munkájat rettenetesen lelkesen vegző és arra nagyon igényes szakember ! Csak ajánlani tudom !

Attila A.
Attila A. 5600 Békéscsaba Online

Zárcsere Minden Típusú Ajtóban, Gyorsan, Kedvező Áron Minden Nap. Helyi Szakemberek - Non-Stop Kiszállás- Garanciális Munkavégzés. Ingyen kiszállás Budapest. Minden nap 0-24h. garanciális munkavégzés.

 • Acél biztonsági ajtó zárcsere

  2500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gyors kapcsolatfelvétel, gyors kiszállás. Munkájat rettenetesen lelkesen vegző és arra nagyon igényes szakember ! Csak ajánlani tudom !

Viktor V.
Viktor V. 5671 Békéscsaba Online

Zárszerelés Helyi Mesterektől, Kedvező áron, Hétvégén és Ünnepnapokon is. Gyors Ingyen Kiszállás, Hívjon Most. Ingyen kiszállás Budapest. Minden nap 0-24h.

 • Acél biztonsági ajtó zárcsere

  2700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Belülről (!!!) fogatták meg a szerelő gépen a vas pofával a zsír új nem kevés pénzből (240ezer ft) vásárolt alufelnimet. Hirtelen azt hittem rágyújtom a műhelyt. Amikor megkérdeztem mit csinál még gúnyosan megkérdezte: abbahagyjam? Ki persze nem fizette, bennt maradtak a fognyomok a felnibe. Ott helyben kellett volna a kezeit darabokra törni. És ez a fasz volt a tulaj!!! Egy igazi tuskó!!!

Zsolt O.
Zsolt O. 5671 Békéscsaba Online

Zárcsere Budapest minden kerületében a nap 24 órájában várja hívását. Gyors ajtó zárcsere. Mindenféle ajtó és zár szerelése javítása, vagy cseréje. Szakértelem, sok éves tapasztalat.

 • Acél biztonsági ajtó zárcsere

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Az első benyomás pozitív volt. A megbeszélt időben jött, gyorsan megállapította a hibát majd nem sokkal később jött a csere alkatrésszel. Kiderült hogy a motor is hibás. Állítólag megrendelte, meg is beszéltük a javítás napját, de sajnos elfelejtett jönni. Megbeszéltünk egy következő napot. Arra sem jött el. Többször hívtam, eredménytelenül. Küldött egy SMS-t hogy karanténba kerültek, azóta viszont se sms, se hívásra nem reagál. Ennek kb. másfél hónapja.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj acél biztonsági ajtó zárcserés szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy zárszerelő acél biztonsági ajtó zárcsere közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Acél biztonsági ajtó zárcsere: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán az acél biztonsági ajtó zárcsere átlagos ára 10200 - 19100 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható értékeléseket?

Békéscsabán az acél biztonsági ajtó zárcsere szolgáltatáshoz már 21 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok zárszerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 16 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ACÉL BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy zárszerelő?

Egy zárszerelő ezzel a feladattal bízható meg: acél biztonsági ajtó zárcsere vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó zárszerelő?

Egy megbízható zárszerelő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha zárszerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas