Kínai ajtó zárcsere Békéscsaba területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Zárszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kínai ajtó zárcserés szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen minket Békéscsabán! Kínai ajtó zárcserével kapcsolatos problémájára szakembereink választ adnak. Több mint 25 éves tapasztalattal állunk rendelkezésére. Találkozzunk! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 kínai ajtó zárcserés most online

Csaba

Csaba

A környéken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszállás.

Zsolt

Zsolt

Érdekel.

Mennyibe kerül a kínai ajtó zárcsere Békéscsabán?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kínai ajtó zárcserésok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kínai ajtó zárcserést!

Zárcsere Minden Típusú Ajtóban, Gyorsan, Kedvező Áron Minden Nap. Helyi Szakemberek - Non-Stop Kiszállás- Garanciális Munkavégzés. Ingyen kiszállás Budapest. Minden nap 0-24h.

 • Kínai ajtó zárcsere

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Remek gyors munka!

Azonnal és gyorsan megoldjuk zárcserével kapcsolatos problémáját. Hívjon bizalommal 0-24. Zárcsere minden típusú ajtóban 1 órán belül, zárbetét cserék 1 év teljes körű garanciával. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Kínai ajtó zárcsere

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Precíz, pontos!

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk. Non-Stop Zárszervíz. Éjjel-Nappal. Szolgáltatások: Ajtózárnyitás, Autónyitás, Zárszerelés.

 • Kínai ajtó zárcsere

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Megbízhatók és korrektek

Tibor C.
Tibor C. 5671 Békéscsaba Online

0-24 nyitvatartás. Zárnyitás, Autónyitás. 20 percen belül megoldjuk problémáját. Hívjon, ha segítségre szorul. Zárszervíz, Ajtónyitás, Becsapódott az ajtó? Mi segítünk. Sürgősségi zárnyitás. Zársegély. 20 percen belül érkezünk.

 • Kínai ajtó zárcsere

  3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A legjobbak a szakmában!

Edmond M.
Edmond M. 5600 Békéscsaba Online

0-24 Zárszerviz Budapesten belül. Nem tud bejutni otthonába? Ránk mindig számíthat! Zárnyitás, Zárszerviz, becsapodott ajtó. A hét bármely napján. 30 percen belül érkezünk.

 • Kínai ajtó zárcsere

  1900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Bár a facebook oldaluk szerint nagy gyakorlattal vállalnak zárjavítást" telefonon keresztül kerek perec elzárkóztak egy nehezen záródó biztonsági zár javításától és egy bukónyíló erkényajtó beállításától.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kínai ajtó zárcserés szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy zárszerelő kínai ajtó zárcsere közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kínai ajtó zárcsere: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a kínai ajtó zárcsere átlagos díja 3500 - 6600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós véleményeket?

Békéscsabán a kínai ajtó zárcsere szolgáltatáshoz már 22 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok zárszerelőt Békéscsabán?

Jelenleg 17 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk zárszerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált zárszerelőt megbíznod ha a következőre van szükséged: kínai ajtó zárcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi zárszerelő segítségét?

Egy profi zárszerelő a kínai ajtó zárcsere mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha zárszerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas