Komplett zárcsere Békéscsaba szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj komplett zárcserés szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Békéscsaba legjobb komplett zárcsere szolgáltatása szakembereinktől. Hívj minket most és garantáltan elégedett leszel! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 komplett zárcserés most online

Pal

Pal

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a komplett zárcsere Békéscsabán?

12900 - 24200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb komplett zárcserésk Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező komplett zárcserést!

Alajos M.
Alajos M. 5600 Békéscsaba Online

Autónyitás Budapesten és környékén. Bármilyen autót kinyitunk. Keressen minket bizalommal. Becsapódott ajtó, Zárszakértő, Zármester, Zárcsere, mi mindent kinyitunk...

 • Komplett zárcsere

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A kiszolgálás és a hozzá állás mindenképpen 5* . De a keresett termék miősége nem frankó (pha 2000), ez volt a csere oka.

Gábor B.
Gábor B. 5671 Békéscsaba Online

Helyi Szakemberek - Non-Stop Kiszállás- Garanciális Munkavégzés. Zárcsere Minden...

 • Komplett zárcsere

  2500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, pontos!

Ferenc T.
Ferenc T. 5623 Békéscsaba Online

Helyszíni zárnyitás, zárcsere, zárszerelés, zárszerviz gyorsszolgálat Bp. kerületeiben.

 • Komplett zárcsere

  1900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Csak a kulcsok.

Gábor M.
Gábor M. 5623 Békéscsaba Online

Hibás ajtózárak javítása azonnali kiszállással, garanciával. Zárszerviz szolgáltatás akár egy órán belül. Azonnali zárszerelés. Zárszerviz szolgáltatások. Ajtózár azonnali nyitása. Azonnali zárjavítás. Szolgáltatások: Azonnali zárjavítás, Roncsolásmentes zárnyitás.

 • Komplett zárcsere

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Klímatöltésre mentem a megbeszélt időpontra és erre még 40 percet várattak. Azt nem tudja a műhelyszerelő hogy ha pl. napi átlag 5 Celsius van akkor a digit klímát hiába kapcsolom be az csak fűteni fog, azt mondta télen is bekellene kapcsolni! Mondom igen csak ez digit... De persze ez csak nálam fordult elő, ha másnak jó ez a műhely nyugodtan vigye oda.

Azonnal és gyorsan megoldjuk zárcserével kapcsolatos problémáját. Hívjon bizalommal 0-24. Zárcsere minden típusú ajtóban 1 órán belül, zárbetét cserék 1 év teljes körű garanciával. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés.

 • Komplett zárcsere

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Segítőkészségből jeles! Bő kínálat, korrekt árak, minőségi kiszolgálás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj komplett zárcserés szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos komplett zárcsere közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Komplett zárcsere: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a komplett zárcsere átlagos díja 10100 - 18900 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - hogyan válasszunk Békéscsabán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakatost Békéscsabán?

Jelenleg 19 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KOMPLETT ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakatos?

Egy lakatos a következő feladattal kereshető meg: komplett zárcsere vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a lakatos?

Egy megbízható lakatos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: komplett zárcsere?

A komplett zárcsere és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy lakatost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas