Ajtó zárcsere Békéscsaba területén!

Lakatosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ajtó zárcserés szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keresd a legjobb ajtó zárcserét Békéscsabán! Megbízható szakemberek segítenek a problémát gyorsan és hatékonyan megoldani. Hívj most! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Békéscsabán környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 ajtó zárcserés most online

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvállalom.

Tibor

Tibor

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül az ajtó zárcsere Békéscsabán?

6900 - 12900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ajtó zárcserésk Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ajtó zárcserést!

Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia. Szakértelem. Szolgáltatások: Zárcsere Gyors szerviz, Zárjavítás, zárszerviz, Ajtó és Zár nyitás 0-24.

 • Ajtó zárcsere

  2600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyakran található üres polc késik a feltöltés, amúgy szuper kicsi, kompakt, gyorsan végzek a heti bevásárlással.

Zártestek és zárbetétek cseréje. Kedvező árú biztonságos zárakat szerelünk be,...

 • Ajtó zárcsere

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Ugyesek, szakszeruek

Zárnyitás Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia. Szakértelem. Szolgáltatások: Zárcsere Gyors szerviz, Zárjavítás, zárszerviz.

 • Ajtó zárcsere

  2100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az első benyomás pozitív volt. A megbeszélt időben jött, gyorsan megállapította a hibát majd nem sokkal később jött a csere alkatrésszel. Kiderült hogy a motor is hibás. Állítólag megrendelte, meg is beszéltük a javítás napját, de sajnos elfelejtett jönni. Megbeszéltünk egy következő napot. Arra sem jött el. Többször hívtam, eredménytelenül. Küldött egy SMS-t hogy karanténba kerültek, azóta viszont se sms, se hívásra nem reagál. Ennek kb. másfél hónapja.

Azonnali segítséget nyújtunk zár és ajtónyitás problémáira gyors kiszállással. Teljeskörű Zárnyitás és ajtónyitás gyorsszolgálat Budapesten egy órán belül. 1 Órán belüli érkezés. Szolgáltatások: Ingyenes kiszállás, 1órán belüli érkezés, precíz munkavégzés.

 • Ajtó zárcsere

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Jók a srácok.

Zárszerviz Budapesten non-stop elérhetőséggel, díjtalan kiszállással. Megbízhatóság. Gyorsaság. 1 év Garancia. Szakértelem. Szolgáltatások: Zárcsere Gyors szerviz, Zárjavítás, zárszerviz, Ajtó és Zár nyitás 0-24.

 • Ajtó zárcsere

  2200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, szakszerü munkavégzés. Hatékony, mosolygós ügyintézés. Jár az 5 csillag!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj ajtó zárcserés szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lakatos ajtó zárcsere közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ajtó zárcsere: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán az ajtó zárcsere átlagos ára 6200 - 11600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakatosok - mi alapján választhatunk Békéscsabán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek lakatost Békéscsabán?

Jelenleg 20 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AJTÓ ZÁRCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok lakatost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lakatost megbíznod ha szükséged van erre: ajtó zárcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó lakatos?

Egy jó lakatos részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: lakatos?

Ha egy megfelelő lakatos segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Ajtó zárcsere és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas