Article Image

Mennyibe kerül egy minőségi webdesign?

A minőségi webdesign árak kisebb megbízások esetén 33.800 Ft - 339.000 Ft között mozognak, teljes vállalati arculattervezésnél az 1 - 3.400.000 Ft nagyságrendet is elérhetik.
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Eltekintve attól, hogy épp a saját weboldal készítésén, vagy újratervezésén gondolkodsz, valószínűleg a sokak által feltett kérdés foroghat a fejedben: Mik az aktuális webfejlesztés és webdesign árak 2024-ben? A profi webdesign árak 33.800 Ft-tól akár a 3.400.000 Ft nagyságrendet is elérhetik. Persze emellé jár néhány olyan befolyásoló tényező amit most szeretnék is megosztani veled! Készen állsz a webdesign és a jelenlegi webfejlesztés árak világába való betekintésbe?

Webdesign árak a Qjob.hu-n

Meg kell tervezni új weboldalad arculatát?

Részletezz a feladatot és kapj ingyenes árajánlatokat most!

INGYENES árajánlatkérés

Tartalomjegyzék

1. Webdesign árak a projekt mérete szerint

2. Mennyit érdemes kiadnod egy profi design eléréséért?

3. Mi határozza meg a Webdesign árakat 2024-ben?

4. A hét vezető tényező, melyek befolyásolhatják a webdesign árakat

5. Gyakran Ismételt Kérdések

 

 

Árak

Átlagos ár

300.000 Ft

Minimum ár

33.800 Ft

Maximum ár

4.000.000 Ft

1. Webdesign árak a projekt mérete szerint

Kisvállalkozások

A kisvállalkozások általában kevésbé összetett weboldalt igényelnek, ezáltal számukra a webdesign árak is kevesebbnek bizonyulnak, 26.000 Ft - 260.000 Ft között mozognak.

Középvállalkozások

Az SMB (Small and Midsize Business) vállalkozások esetén a webdesign árak változóak, 260.000 Ft-tól 1.690.000 Ft-ig terjedhetnek átlagosan.

Nagyvállalkozások

Nagyobb cégek és vállalatok több törődést és komplexitást igénylő weboldalt igényelnek így számukra a webdesign árak is ezzel arányosan nőnek, ők az 1.690.000 Ft - 3.400.000 Ft ártartományt képviselik.

2. Mennyit érdemes kiadnod egy profi design eléréséért?

A webdesign és logó tervezés árak 38.000 Ft - 3.380.000 Ft  közötti nagy ingása okán érdemes tájékozódni mennyi a túl sok avagy túl kevés befektetett összeg egy professzionális webfejlesztés eléréséért és az arculattervezés sikerességéért. 

Alap/Standard webdesign 

Az alap web design árak 38.000 Ft - 338.000 Ft közötti tartományban vannak, ez a saját weboldaladnak egy egyszerű de hatékony megoldást kínál. A közepes-szintű és a fejlett webdesignhoz hasonlóan az alapvető webdesign is létrehoz egy saját márkához tartozó weboldalt ami megfelel az arculattervezés kiszabott kritériumainak.

Ha te még egy kisvállalkozásnak vagy startupnak mondhatod magad, az alap web design egy kellemes és költségbarát opció lehet. Biztosít egy hiteles, felhasználóbarát honlapot amely elindíthatja a vásárlásokat, az ajánlatkéréseket, a telefonhívásokat és egyebeket, ezáltal remek első lépés lehet a vállalkozás felvirágoztatásában!

Webdesigner kedvező áron?

Nálunk több árajánlat között választhatsz!

Gyors ajánlatkérés

Közép-szintű web design 

Egy középhaladó webdesign költsége 338.000 Ft - 1.690.000 Ft között van. Jól megtervezett, teljesítmény-vezérelt weboldalt biztosít neked. Gyakran tartalmaz további szolgáltatásokat, például tartalomkezelő rendszert (CMS) vagy szövegírást, hogy megfeleljen a vállalat egyedi igényeinek.

Ha kis- és középvállalkozás vagy (SMB) avagy nagyvállalkozás, ez a köztes webdesign ideális megoldást kínálhat. Ez biztosítja számodra az eszközöket az online marketing stratégiák előmozdításához. A CMS például segít olyan tartalmak közzétételében, amelyek támogatják a választott tartalommarketing stratégiád.

Haladó web design 

A fejlettebb webdesign árak hozzávetőlegesen 1.690.000 Ft - 3.380.000 Ft körüliek. Ez egy egyedi, élvonalbeli weboldalt biztosít vállalkozásodnak. Ez a webdesign-szint számos kiegészítő szolgáltatást tartalmazhat, például adatbázis-integrációt, e-kereskedelmi funkciókat és még sok más finomságot.

Nagyvállalatok és vállalatok esetében, a fejlett webdesign olyan megoldást kínál, amely megfelel a vállalat méretének. Emellett maximalizálja az átváltási arányt és a befektetés megtérülését (ROI :Return on Investment ), amely kritikus a versenypiacon.

Természetesen a vállalkozásod mérete nagyban befolyásolja az arculattervezés és a logó készítés költségeit.

Pusztán azért, mert egy alap web design csomagot választasz, nem jelenti hogy egy gyengébben teljesítő weboldal birtokosa leszel. Ehelyett egy olyan webhelyet vásárolhatsz, amely megfelel a vállalkozás kezdeti  méretének, igényeinek és céljainak, szemben azzal, hogy fizetnél olyan funkciókért, amelyekre nincs is még szükséged!

Webdesign árak összetettség szerint

3. Mi határozza meg a Webdesign árakat 2024-ben?

A webdesign és arculattervezés árak tág ártartománya miatt 38.000 Ft-tól akár 3.380.000 Ft-ig természetes, hogy elmerengünk a webdesign költségtényezőin. Az alábbi számok megismerése és megértése által, könnyűszerrel képes leszel egy pontos költségvetést felállítani a céged számára és létrehozni a tökéletes weboldalt a megfelelően kiszabott webdesign árakkal.

Weboldal design költségei:

Költségtényezők

Ár

Oldalak száma

38.000 Ft - 380.000 Ft ( 1 - 250 oldal)

Szövegírás

1.700 Ft - 25.400 Ft/ oldal

Arculattervezés

94.650 Ft - 710.000 Ft

SEO/Keresőoptimalizálás

38.900 Ft - 338.000 Ft/hó

Reszponzív Weboldal design

76.050 Ft - 550.000 Ft

Tartalomkezelő rendszer (CMS)

0 - 709.900 Ft/év

E-kereskedelmi funkcionalitás

25.400 Ft - 305.000 Ft /év

Adatbázis Integrálás

132.000 Ft - 879.000 Ft

Domain Név

500 Ft - 5.100 Ft/év

SSL Tanúsítvány

0 - 167.100 Ft

Webtárhely 

20.300 Ft - 202.800 Ft

4. A hét vezető tényező, melyek befolyásolhatják a webdesign árakat a következőek:

1. Weboldal mérete 

Weboldalad mérete jelentős szerepet játszik a végső webdesign árak meghatározásában.

Abban az esetben ha nagyobb weboldal létrehozásán tanakodsz, nagyobb kiadásra is számíthatsz a webdesign árak kapcsán. Sokkalta több időt és munkát igényel megépíteni és beüzemelni egy nagyobb weboldalt fejlettebb funkciókkal, például webshop készítés esetén.

Legtöbb esetben a webfejlesztő ügynökségek a weboldal nagyságát oldalakban határozzák meg.

Weboldaladnak friss kinézetre van szüksége? 

Bízz meg egy szakit vele!

Webdesignert keresek

Mégis mennyire befolyásoló a weboldal mérete a céges arculattervezés végső költségében?

Röviden: ez változó.

A legtöbb esetben a költségek az oldalak számának meghatározásához alakulnak:

1- től 10 oldal:  38.000 Ft - 67.600 Ft

10- től 50 oldal: 67.600 Ft - 101.500 Ft

50- től150 oldal: 101.500 Ft - 220.000 Ft

150- től 250 oldal: 220.000 Ft - 338.000

Ha  úgy látod több mint 250 oldalra van szükséged, szakembereink segítségével egyedi árajánlatot nyújthatunk neked egy kapcsolatfelvétel után.

Webdesign költsége oldalszám szerint

2. Szövegírás (1.300 Ft - 19.500 Ft oldalanként)

Érdekel mi lehet a következő webdesign árakat befolyásoló tényező? A szövegírás.

A választott online marketing stratégia és a költségvetésedtől függően céged használhatja a webdesigner ügynökség szövegírás-szolgáltatásait a weboldalain. A szövegírás ára oldalanként 1.300 - 19.500 Ft. Ha erre teszed a voksod, bölcs dolog egy Qjob.hu-n regisztrált teljes körű szolgáltatást nyújtó online marketing ügynökséggel együttműködni. 

Unod már a rengeteg szövegírást?

Egy jó szövegíró megírja mindent helyetted! Egy-két kattintás és már szűrheted is a szövegírókat!

Szövegírók itt

Egy teljeskörű szolgáltatást nyújtó online marketing ügynökség olyan szövegírást biztosít mely megfogja az üzleted lényegét, a termékjellemzőket és egyedi értékesítési pontokat így egy effektív és egyedi webfejlesztés jön létre. Mi az optimalizált szövegírás? Ez egy olyan tartalom, ami a vállalkozásod és a célközönség szempontjából releváns kulcsszavakat célozza meg.

Vegyünk egy hétköznapi példát, valaki papucs vásárlásra adja a fejét, így valószínüleg erre keres rá: női papucsok, hiszen ez egy egyszerű és lényegre törő kulcsszó magas találati esélyekkel kísérve. Ez a keresési példa a „női papucs” kulcsszót tartalmazza, melyet te megcélozhatsz az oldaladon amennyiben foglalkozol az értékesítésükkel.

Amennyiben nem érzed magad tájékozottnak a keresőoptimalizálásban ( SEO) - amit a fentebbi példánál bemutattunk - bizonyosan megéri befektetned a szövegírásba egy szövegíró segítségével. Ennek a szolgáltatásnak a segítségével a teljesítményed maximalizálhatod, csakúgy mint a befektetésarányos megtérülésed mértékét! 

ROI = (a befektetés jelenlegi értéke – a befektetés költsége) / a befektetés költsége)

Nade hogyan befolyásolja a szövegírás a webdesign árakat?

Az arculattervezés és szövegírás árai alapján körülbelül 26.000 Ft-tal számolj oldalanként. Akkor ha te egy e-kereskedelmi jellegű weboldalt futtatsz, a termékoldalak - webfejlesztés szempontjából - oldalanként általában 52.000 Ft-ba kerülnek - a webshop termékoldalak ára alacsonyabb, mivel kevesebb a szavak száma. 

Weboldal szövegírás

A szövegírás annak mennyiségétől függően komoly költségtényező is lehet

3. Arculattervezés (56.000 Ft - 546.000 Ft)

A weboldalak választható stílusai rendkívül változatosak, ezért az általad preferált arculat befolyásolja a webdesign árképzését is amit a webfejlesztő ügynökség, vagy szabadúszó ajánl majd.

Példának okáért ha te egy luxus ékszerekkel foglalkozó vállalkozás vagy, több mint valószínű hogy egy mínőségben ezzel egyszintű weboldal készítésére lesz szükséged, ami nem csak hogy amely nemcsak a márkád, hanem a termék vagy szolgáltatás minőségét is világosan közvetíti. Ehhez képest egy tetőfedő vállalkozó webtervezése lazább, mégis professzionálisabb webdesign-t tartalmazhat, a bizalomra összpontosítva.

Egységes arculatot szeretnél cégednek?

 

Nem probléma! Profi arculattervezőket a Qjob.hu-n találod!

Arculattervezők itt

A legtöbb esetben ez általánosan többe kerül a tervezés és a szükséges munka mennyisége miatt.

A kiszemelt arculattól elnyilatkoztatva, legyen szó az egyszerűbbtől a csúcskategóriásig, elengedhetetlen hogy a választott webdesigner ügynökség olyan egyedi arculattervezést végezzen ami megragadja a márkád lényegét, valamint intuitív és zökkenőmentes élményt nyújt a vásárlók számára!

Mégis mennyibe kerül az arculattervezés amikor a stílus kérdéséhez érkezünk?

Ez webfejlesztő ügynökségtől, vagy szabadúszótól függ.

A Qjob.hu-n megrendelt arculattervezés ára átlagosan 94.700 Ft - 710.000 Ft között mozog. Néha ez persze magasabb ár lehet az igényektől és a szakembertől függően.

Weboldal arculattervezésAz arculattervezés kulcsfontosságú lépés új weboldal készítése során

Éppen emiatt éri meg maximálisan neked és a csapatodnak az, hogy rendszerint 4-5 árajánlat is beérkezik egy-egy megbízásra. Ez egy egyszerű de nagyon hatékony lépcsőfok meglépésével költségkereted túllépése nélkül partnerkedhetsz a vállalat számára legmegfelelőbb webfejlesztő ügynökségével hogy létrejöhessen a sikeres arculattervezés.

Landing Page Design

Szeretnéd a lehető legjobb első benyomást kelteni weboldal látogatóiban? Hagyd, hogy díjnyertes szakembereink segítsenek olyan céloldalak létrehozásával, melyek örömmel fogadják a felhasználókat, és arra ösztönzik őket, hogy tegyék meg a következő lépést a vásárlás útján!

A Landing Page egy olyan tematikus oldal, melyen egyetlen egy ajánlatot mutatunk be az érdeklődőknek míg egy szokásos weboldal több tíz akár több száz  különálló oldalból is állhat . Ezzel ellentétben a landing page csupán egyetlen egy oldal (ahogy a neve is utal erre), aminek pontosan EGY konkrét célja van - például hogy a látogató vásároljon/ajánlatot kérjen/regisztráljon. A landing page-en dől el, hogy a honlapodra érkező látogatókból hány vevő, ajánlatkérő, vagy feliratkozó lesz. Hiszen a látogató vagy továbbmegy a kijelölt útvonalon és konvertál vagy bezárja a böngészőt és kilép.

4. Keresőoptimalizált webdesign (38.900 Ft - 338.000 Ft/hó)

Abban az esetben ha egy teljeskörű szolgáltatást ajánló online marketing ügynökséggel kollaborálsz, több mint valószínű hogy fel fogják ajánlani a SEO szolgáltatásaikat is, amit egybeköthetsz a webdesignnal. A Qjob-on rendelve nem csak keresőoptimalizálást kapsz, de bizonyos szakemberektől helyezési garanciát. A keresőoptimalizálás árairól releváns cikkünkben olvashatsz bővebben.

 

Szeretnéd, hogy weboldalad a Google első találatai között szerepeljen?

Nálunk találsz megbízható seo szakembert! 

SEO szakembert keresek

Mi az a helyezési garancia?

Ez garantálja, hogy a weboldal a keresési eredmények első oldalán szerepelj egy kijelölt kulcsszónál. Például, ha a weboldal a „gyapjú papucs” kulcsszó keresési eredményeinek első oldalán jelent meg, akkor tökéletesen megfelelnek a helyezésre vonatkozó garanciának.

A legtöbb esetben egyedi webfejlesztés esetén a webfejlesztő ügynökségek elhelyezési garanciát vállalnak bizonyos számú kulcsszóra. Ezenkívül korlátozzák az elhelyezés garanciáját olyan kulcsszavakra, amelyek bizonyos mennyiségű keresési eredményt tartalmaznak. Például az elhelyezési garancia csak azokra a kulcsszavakra vonatkozhat, amelyek egymillió keresési eredményt generálnak.

Ez nem azt jelenti, hogy ezek a kulcsszavak nem olyan értékesek - óriási különbségeket jelentenek és jelentősen megváltoztathatják vállalatod heti eladásait és felkereséseit. Ráadásul könnyebben besorolhatóak a keresési eredmények között. Ez segíthet a webdesign költségvetésében, hogy mind rövid, mind hosszú távon többet tehess virágoztatni való üzletednek.

Mennyibe kerülhet egy garanciás keresőoptimalizálás?

A webdesign folyamatok egybekötése SEO elhelyezési garanciával 38.900 Ft - 338.000 Ft-re növelheti a webdesign költségeit. Ennek a szolgáltatásnak az ára általában a megcélzott kulcsszavak számához mérlegelt. Egyszerűen szólva 150 kulcsszó optimalizálása és rangsorolása többe kerül, mint 30 kulcsszóé.

Ha a legtöbbet akarod kihozni a webdesign és logótervezés beruházásból, akkor okos választás hozzáadni a SEO garancia szolgáltatásokat. Rangsorolj a keresési eredmények első oldalán, és játszva növelheted konverziódat és bevételeid!

Hogy miért? A célközönség és az üzlet szempontjából releváns kulcsszavak alapján kerülsz rangsorolódásra! A felhasználók 75 százaléka ragaszkodik a keresési eredmények első megjelenített oldalához- ez 10 találatot/oldalt jelent. Nem kattintanak a második, a harmadik vagy a negyedik oldalra, ami azt jelenti, hogy Neked, legyen szó bármilyen vállalkozásról is, az első oldalon kell megjelenned a garantált siker érdekében!

Weboldal keresőoptimalizálásA keresőoptimalizálás hosszútávú befektetés

5. Reszponzív weboldal készítés (76.050 Ft - 549.300 Ft)

Világunk internetes forgalmának több mint 50 százaléka érkezik mobil eszközökről. Éppen ezért elengedhetetlen az, hogy a weboldalad mobilbarát vagy reszponzív kialakítású legyen. Ha nem, akkor kockáztatod az értékes ügyfelek és annál is értékesebb hitelességed elvesztését.

Hogy miért? Egy mobilbarát weboldal a felhasználók 60 százalékának javít egyből a véleményén! Emellett a felhasználók majdnem 70 százaléka nagyobb valószínűséggel válik az ügyfeleddé is a megfelelő UX (User Experience) hatására. Ezek olyan potenciális felhasználók, akiket nem akarhatsz elveszíteni a versenytársakkal szemben - ezért célszerű befektetni egy mobilbarát weboldal kialakításába.

Ha vevőkörödre avagy akár csak magadra vagy ismerőseidre gondolsz, könnyen beláthatod  hogy közülük sokan mobileszközükhöz fordulnak, amikor termékeket, szolgáltatásokat böngésznek. Ha például meghibásodik valakinek a központi szellőztető rendszere, azonnal a telefonjához fog fordulni (ahelyett, hogy elindítaná a számítógépét), hogy keressen és kapcsolatba lépjen egy közeli HVAC ( Heating, Ventilation, and Air Conditioning azaz fűtés, szellőzés és légkondicionálás ) társasággal.

Ebben a forgatókönyvben kiemelt fontosságú, hogy a HVAC weboldal esetén az oldal reszponzív legyen!

Mennyibe kerülhet egy mobilbarát webdesign?

Amennyiben egy olyan mobilbarát -ezáltal felhasználóbarát- weboldal készítés a célod, ami amely elkülönül az asztali verziótól, az 101.500 Ft - 549.500 Ft közé tehető. Ennek a lehetőségnek azonban van egy költséghatékony alternatívája - a reszponzív weboldal készítés.

Szeretnéd, hogy weboldalad a minden eszközön tökéletes legyen?

Ezzel bízd meg egy profi webdesignert!

Megbízok egy webdesignert!

Reszponzív vagy dinamikus design segítségével garantáltan gördülékeny jön létre. Ezáltal a weboldal  minden eszközhöz alkalmazkodik, ami zökkenőmentessé teszi weboldalad megtekintését telefonokon, táblagépeken és asztali számítógépeken. Ennek eredményeként a reszponzív design átlagosan 329.000 Ft-ba kerül.

Reszponzív weboldal tervezésA reszponzív design ma már alapkövetelmény

6. Kiegészítő weboldal funkciók (50.700 Ft - 507.000 Ft/funkció)

Az ügynökségek és szabadúszók webfejlesztés szolgáltatásaikkal különféle kiegészítőket kínálnak, többek között:

CMS: CMS rendszer integrálása (például Wordpress) webfejlesztés árak tekintetében 101.500 Ft - 879.000 Ft között mozog. Ez az arány a vállalat méretétől és a tartalom közzétételének speciális igényeitől függ.

E-kereskedelmi funkcionalitás: Az e-kereskedelmi üzletek (webshopok) számára elengedhetetlen egy olyan weboldal elindítása, amely biztonságosan tudja fogadni és feldolgozni a megrendeléseket. Az e-kereskedelmi funkciók ára 101.500 - 879.000 Ft között mozog. A CMS-integrációhoz hasonlóan ennek a szolgáltatásnak is a költsége a vállalat méretétől és igényeitől függ.

Adatbázis Integrálás: A webshop kiegészítők jelenléte hozzáad extra adatbázis-integrációs szolgáltatásokat is a webtervezési projektünkhöz. Ez a szolgáltatás hozzáférést biztosít a weboldal számára egy olyan adatbázishoz mint : kritikus termékinformációk, szállítási adatok és egyebek megszerzésére. Ez a szolgáltatás 78.000 Ft - 676.000 Ft közötti ártartományban mozog. Ha bizonytalan vagy abban, hogy milyen további szolgáltatásokra lehet szükséged, kérd ki a fellelhető webfejlesztő ügynökségek véleményét. Az ügynökségnek azonban alá kell támasztania ajánlásait bizonyítékokkal és magyarázatokkal arra vonatkozóan, hogy te miért is részesülnél előnyből egy adott szolgáltatásból, például az e-kereskedelmi funkciókból.

Kiegészítő funkciókat szeretnél weboldaladon?

Írd meg pontosan, mit szeretnél és a szakembereink majd ajánlatot adnak rá!

Feladat részletezése itt

7. Pénzvisszatérítési garancia (Költségmentes)

Nézz át bátran néhány webdesign ügynökséget, hogy meglásd, milyen sokan kínálnak pénzvisszafizetési garanciát. Pénzvisszafizetési garanciával visszatérítést kaphatsz, ha nem vagy elégedett az újonnan tervezett weboldallal és egyéb arculattervezés lenne szükséges.

Legtöbbször ezek a pénzvisszatérítési garanciák meghatározott idő után érvényüket vesztik.

A pénzvisszatérítési garancia meglétének egy forintba sem szabad kerülnie számodra! Web design ügynökségek számára a pénz-visszafizetési garancia egyedi eladási pontot nyújt számukra. Ez továbbá hitelességet ad az ügyfelek elégedettségi arányáról is.

Ha egy webfejlesztő ügynökség folyamatos jelleggel kompenzálná ügyfeleit, kétségtelenül kiesne az üzletből.

A pénzvisszatérítési garancia nem befolyásolja a webdesign árakat.

A legjobb élmény érdekében válassz egy olyan webfejlesztő ügynökséget, amely pénzvisszafizetési garanciát vállal. Ez biztosítani fogja a vállalatod megelégedettségét a weboldallal, valamint megakadályozza, hogy vállalkozásod pénzt pazaroljon egy unszimpatikus, nem megfelelő egyedi weboldal beruházására.

5. Gyakran Ismételt Kérdések - Webdesign 

Mi az a webdesign?

Ha alkalmazott vagy és próbálod a munkaadóidat a a webdesign-ba való befektetés felé terelni, kulcsfontosságú hogy megértsék a webdesign célkitűzését. Ez a szolgáltatás egy weboldal fejlesztéséből, összeállításából és hatékony elindításából áll. Ez különféle feladatokat tartalmaz, például az alábbiakat:

  • Színválasztás
  • Weboldal szövegírás
  • Webhely hierarchia létrehozása stb.

A feladatok száma miatt több szakember is dolgozik a weboldal tervezésében. Köztük grafikusok, webfejlesztők, projektmenedzserek és egyebek.

Miért fontos a webdesign?

Függetlenül attól hogy a vállalkozásod offline vagy online jellegű, nélkülözhetetlen az online jelenlét. Egy egyedi weboldal lehetővé teszi hogy a Föld népességének 55 százalékával összeköttetésbe kerülhess, azaz az internet lehetővé teszi hogy a vállalkozásodnak egyszerű  hozzáférése legyen a célközönséghez.

Még több indokra van szükséged az arculattervezés folyamata kapcsán? Nézzük hát meg a három legnagyobb előnyét:

1.  A minőségi design növeli a vásárlói elégedettséget

Tekintve, hogy a  fogyasztók hozzávetőlegesen 90 százaléka vásárol konkurens cégektől egy rossz felhasználói tapasztalat (UX) után , hatalmas előny ha a vállalkozásod befektet a hatékonyságáról híres web design procedákba. Egy profi web design  segítségével biztosíthatod, hogy weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt kínálja. 

Nade mi az az UX?

Az intuitív UX értékéről a felhasználók számára: User Experience azaz felhasználói élmény megtervezése

Az UX design több fogalomra is utal, beleértve a webhely felépítését vagy elrendezését. Általános célja azonban a felhasználó-központú élmény biztosítása. Ez azt jelenti, hogy az emberek számára könnyű és intuitív legyen használni a weboldalad  - nem ütköznek problémákba, nem zavarodnak össze és nem vesznek el rajta.

Hab a tortán hogy a vásárlók több mint 85 százaléka ezer örömmel fizetne is a jobb UX átéléséért. Ez egy olyan bizonyított tény, amely hangsúlyozza, hogy a fogyasztók mekkora értéket tulajdonítanak a webdesignnak. Zökkenőmentes és problémamentes élményre vágynak vásárláskor, és hajlandók is pénzt adni érte.

2. A minőségi design növeli a konverziós arányt

Konverziós arány: egy adott időszakra eső vásárlók számának és az ugyanezen időszakra eső látogatók számának százalékos aránya azaz hány weboldal látogatásból lesz egy számunkra értékes weboldal esemény pl megrendelés, kapcsolatfevétel, regisztráció stb.

A profi webdesign segítségével könnyen emelhetsz az aktuális konverziós arányodon. Miért? Egy weboldal közvetíti a hitelességed a felhasználók számára, valamint egyszerűvé teszi számukra a vállalattal való kapcsolatfelvételt, például egy ajánlatkérő űrlap kitöltésével.

Fogyasztók szerint a hitelességed 75 százaléka a designból származik és a megfelelő logótervezés végeredményéből .Továbbá az első benyomások csaknem 95 százaléka kapcsolódik a webdesign meglétéhez.

Ha weboldal nem közvetíti a hitelességed, vagy a használhatatlanság látszatát kelti,  akkor felhasználók minden bizonnyal mihamarabb kilépnek onnan .  Amikor ez megtörténik, a konverziós ráta és a nyereséged csökken. Épp ezért kritikus a megfelelő webdesign és a logótervezésbe való befektetés. Ezek a szolgáltatások segíthetnek neked az konverziós arányok fenntartásában, valamint növelésében.

A Cleveland Testvéreket példának véve akik  a Caterpillar® szolgáltatói (a Caterpillar a világ legnagyobb munkagép-gyártó vállalata) új arculatukkal és webes felületük javításával több mint 35 százalékkal növelték konverziós arányukat. Ez óriási hatást váltott ki a vállalat számára, lehetővé téve számukra, hogy bővítsék csapatukat, növeljék eladásaikat és még sok minden mást.

3. Minőségi webdesign segítségével lenyűgöző befektetési megtérülést (ROI) érhetünk el

A webdesign hatalmas ROI értékeivel a vállalati döntéshozók könnyen felismerhetik annak potenciális értékét.  az UX (User Experience) átlagos megtérülése 130 Ft minden befektetett Ft  után - ez bárhogy is nézzük jelentős megtérülés.

Létfontosságú, hogy egy olyan web design ügynökséggel társulj ami a te befektetési megtérülésed helyezi előnybe. Ez azt jelenti, hogy a webfejlesztés céljára választott  ügynökség a webldal megjelenésére és funkcionalitására összpontosít, hogy a lehető legjobb megtérülést és UX-t biztosítsa.


A Qjob-ot hónapról-hónapra egyre több szakember és megbízó használja. Ennek köszönhetően egyre hatékonyabban találhatnak egymásra megbízó és megbízott. Megnézhetjük a szakemberek ajánlásait, referencia munkáit, a készségeiről tájékozódhatunk a profilukon.

Létrehozok egy feladatot!   Szakemberként regisztrálok!

Szövegíró, 2 éves tapasztalattal a háta mögött. Írta ezt a webdesign árak című cikket. Alaposan utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést