Logó tervezéshoz egy tapasztalt szabadúszó segítségére van szükséged?

Designert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj designer szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb designereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 225 designer közül válogathatsz. Korrekt logó tervezés árak — 2 400 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb designert! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

34 designer most online

Anikó F.

Anikó F.

Érdekel.

Erika M.

Erika M.

Nagy tapasztalatom van

Maya V.

Maya V.

Mi a feladat?

Mennyibe kerül a logó tervezés?

1100 - 2100 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb designereket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező designert!

Legyen a Google kereső top 10-ben. Segítünk elérni SEO és keresőoptimalizálási céljait. Készítesse új honlapját velünk, konverziós és felhasználóbarát megoldássokkal! Gyors és megbízható munka. Örökélet garancia. Támogatás első lépéstől. 16 év szakmai tapasztalat.

 • Logó tervezés

  1400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Neked csak elképzelni kell, ők pedig meg valósítják! Profi csapat, kiváló minőség!

Miksa
egy éve

A SEO tanfolyam az alapoktól vezet végig a hatékony keresőoptimalizálás minden lépésén. Legyél az első a Google keresőben, növeld sokszorosára a weboldalad organikus forgalmát!

 • Logó tervezés

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon szuper és igényes weboldalt kaptam.

Illyes
2 éve

Gyakorlati lépések, könnyű útmutató a biztos siker felé. 10 egyszerű lépés a jobb seo felé. Gyakorlati útmutató és egyszerű lépések a jobb helyezés érdekében, vállalkozásoknak.

 • Logó tervezés

  2700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Rugalmas, profi csapat, akik a kéréseinknek megfelelően segítenek minket abban, hogy az online térben is megfelelően megjelenhessenek vállalkozásaink. Innovatív ötletekkel, magas fokú szakmai tanácsadással segítenek minket. Örülünk, hogy rátaláltunk erre a csapatra! :)

Rita
egy éve

Marketing Tervezés – Gyorsan és egyszerűen megtalálható az Shopwebly-nál!

 • Logó tervezés

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Pozitív: hozzáállás, szaktudás, válaszadási hajlandóság, végeredmény, áron aluli.

Réka
egy éve

Szakfordítás anyanyelvi szinten professzionális szakfordítókkal cégek, vállalatok számára. 20 év tapasztalat. Pontos díjszabás 2 perc alatt. Mennyiségi és ismétlődő kedvezmények.

 • Logó tervezés

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Anita az egyik legprofibb vállalkozó, akivel idáig dolgoztam. Nemcsak a tartalommarketing, google, seo területen, hanem emberileg is. Megbízható, rendkívül támogató, precíz, és tényleg a legmélyebb vonalakig otthon van a szakmájában.

Anett
egy éve

Komplex 3D animációk készítése, bármilyen elképzelést megvalósítunk! Élethű, fotorealisztikus egyedi 3D modellek és animációk, VR és interaktív megoldások. Imádjuk a munkánkat. 100% minőség garancia. Professzionális minőség.

 • Logó tervezés

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Lelkes. Annyi hogy csak online tanulás.

Hella
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat logó tervezésre?

Rendelj logó tervezést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Logó tervezés profi szakember által

Kérdések és válaszok