Logó készítéshez szükséged van egy szabadúszóra?

Designert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj designer szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb designereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 186 designer közül válogathatsz. Korrekt logó készítés árak — 1 600 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb designert! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és elérhető szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

28 designer most online

Dancs J.

Dancs J.

Most ráérek.

Márta S.

Márta S.

Küldd el a feladatot!

Zsuzsanna U.

Zsuzsanna U.

Érdekel.

Mennyibe kerül a logó készítés?

1000 - 2000 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb designereket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező designert!

Gyönyörű, felhasználóbarát weboldalakat készítünk, igényes vállalkozásoknak. Keress minket, ha unod a félmegoldásokat. Egyszerűen kezelhető. 100% garancia.

 • Logó készítés

  1500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Rendkívül felkészült, profi csapat, akik kreatív meglátásaikkal egy modern, letisztult honlapot készítettek el számomra. Kéréseimre szinte rögtön reagáltak a nap bármely szakaszában. Maximálisan elégedett vagyok az elkészült munkával, mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm!

Fanni
2 éve

A pontos célteljesülés mérés az alap. Munkánk során a megtérülésen van a fókusz! Elégedett ügyfeleink ajánlását weboldalunkon elolvashatja! 2006 óta a piacon.

 • Logó készítés

  2600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Remek cég! Rugalmasak és rendkívül kreatívak voltak az ötletek megvalósításában, ami udvariassággal, korrektséggel párosult. Ritka kincs. Gratulálok és köszönöm a munkátokat ! It was a nice partnership. A flexible, creative team with fair prices. A rare treasure.

Zsuzsanna
2 éve

Szervezd ki a teljeskörű kivitelezést a weblaptól a reklámig, teljesen tehermentesítünk. Lépj...

 • Logó készítés

  2100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Pozitív: minőség, hozzáértés, megfizethető.

Laukó
2 éve

Digitalizáció az üzleti igényeidnek megfelelően. Egyedi digitális megoldások fejlesztése. Mobil app fejlesztés startupoknak, kis- és közepesvállalatoknak, és nagyvállalatoknak.

 • Logó készítés

  1500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Egy kedves vállalkozó- barátom ajánlására érkeztem Anita Google Cégem kurzusára és úgy érzem, jól döntöttem! Anitában egy végtelenül kedves, nagy szaktudású, segítőkész és tudatos szakembert ismertem meg, aki munkájával vállalkozói szemléletet valóban formáló edukációs tevékenységet - is - végez. Segítségével vállalkozásom, a Ha kell egy jó szó- Szövegírás és tartalomgyártás, szintet lépett és ezért nem lehetek elég hálás neki! Ajánlom Anitát és kurzusát minden olyan vállalkozónak, aki szeretné fokozni vállalkozása láthatóságát és minél több embert szólítana meg.

Bernadett
2 éve

Magyarázó animációkat csinálunk tripla garanciával: Mondd el egyszerűen és szerethetően! Garantáljuk a határidőt a minőséget és a kedves kiszolgálást is! Úgy, ahogy megálmodtad. Rövid határidő. Készséges ügyfélszolgálat. 40+ választható karakter. Számtalan betűtípus.

 • Logó készítés

  1400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kedves széleskörű tapasztalattal rendelkezik és eredményorientált módszerekkel segít az angol nyelvi ismeretek elsajátításában.

Dorottya
2 éve

Hirdetések nélkül is lehet látogatót szerezni. Keresőoptimalizálás a Mokeropt Zrt.-vel. Több mint 10+ év tapasztalattal, Nemzetközi tapasztalatokkal, segítjük vállalkozásod.

 • Logó készítés

  1200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Decemberben készítettünk velük egy webshopot, az újdonsült vállakozasunknak. Külsőleg nagyon szép, amilyennek megálmodtuk. Majd szépen, fokozatosan, folyamatosan jöttek elő a hibak. Állításuk szerint a legjobb, legprofibb csapat.

Kálmán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat logó készítésre?

Rendelj logó készítést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Logó készítés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Logó készítés: mennyi a munkadíj?

Szabadúszoknál megrendelve a logó készítés átlagos ára 1000-2000;Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialistákfigyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok designereket?

Jelenleg 186 specialista áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a logó készítés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok megbízható értékeléseket?

A logó készítés kategóriához 257 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Designerek - mi alapján döntsünk köztük?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket közvetlenül a szakemberekkel is megbeszélheted miután megosztottad a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható specialistát?

Leginkábba rugalmasság az, ami kiemeli a jó szabadúszó designereket. Ezzel kapcsolatos valós értékeléseket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért éri meg szabadúszót találni a feladat elvégzésére?

Sokszor költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladatra.

Olvas