Céges logó tervezéshez egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Designert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj designer szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb designereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 193 designer közül válogathatsz. Korrekt céges logó tervezés árak — 1 300 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb designert! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

29 designer most online

Fruzsina V.

Fruzsina V.

Keress bizalommal

Beáta S.

Beáta S.

Ma is elvállalom.

Beatrix A.

Beatrix A.

Most ráérek.

Mennyibe kerül a céges logó tervezés?

1800 - 3300 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb designereket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező designert!

Cégbemutató videók készítése, reklámfilm gyártás, referenciák a weboldalon. Budapesten díjmentes kiszállás, rövid határidők, versenyképes áron.

 • Céges logó tervezés

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Kedves volt.

Lászlonè
egy éve

Szerezzen rengeteg megrendelést Ön is a keresőből érkező ingyenes forgalomból! Sikerünket nem pénzben, ügyfélelégedettségben mérjük! 2006 óta a piacon. Gyors árajánlat.

 • Céges logó tervezés

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Profizmus, odafigyelés, rugalamasság, végtelen kedvesség. Ezekkel a szavakkal tudom jellemezni a csapatot. Kiváló szakembereket ismertem meg, akikhez bármikor fordulhatok a kérdéseimmel, problémáimmal, mindig nagyon segítőkészek. Köszönöm a munkátokat! Nagy Gabriella, Átrió Kert Kft

Mónika
egy éve

A sikert csak stabil alapokra lehet felépíteni. Szerencsére mi éppen ezt csináljuk. Digitális...

 • Céges logó tervezés

  2600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Pozitív: szemlélet, tájékozottság, válaszadási hajlandóság, áron aluli.

Edina
egy éve

Javítsa webáruháza konverzióját! A jó felhasználói éllmény pozitív eredményekkel jár. Az ergonómiai és tartalmi optimalizálása gyors és jól forintosítható eredményekkel jár.

 • Céges logó tervezés

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt és becsületes szakember

Andrea
egy éve

Tanulj nálunk 3 hónapig és legyél front-end webfejlesztő! Képzések esténként online is. Jelenleg is aktív, profi webfejlesztők oktatják: HTML, CSS, jQuery. Már hétvégén is! kis csoportok. Online is. bevárosban. legjobb árak. gyakorlatias oktatás. munkaidő után.

 • Céges logó tervezés

  2800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Anita Google cégem workshopja nagyon hasznos, gyakorlatias volt. Több extra információt is kaptam, sőt a kulcsszavak tekintetében is felnyitotta a szemem. Már el is kezdtem a tanácsai alapján átalakítani a saját felületemet.

Evelina
egy éve

A SEO tanfolyam az alapoktól vezet végig a hatékony keresőoptimalizálás minden lépésén. Legyél az első a Google keresőben, növeld sokszorosára a weboldalad organikus forgalmát!

 • Céges logó tervezés

  1900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A régi weboldalamra mivel már ráfért egy vérfrissítés", a megkeresésüket követően tájékoztattak a lehetőségekről. A logo és honlap készítésnél is bebizonyosodott, hogy nagyon profi, felkészült csapat!

Emánuel
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat céges logó tervezésre?

Rendelj céges logó tervezést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Céges logó tervezés profi szakember által

Kérdések és válaszok