Céges logó tervezéshez egy szabadúszó segítségére van szükséged?

Designert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj designer szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb designereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 193 designer közül válogathatsz. Korrekt céges logó tervezés árak — 1 300 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb designert! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

29 designer most online

Fruzsina V.

Fruzsina V.

Keress bizalommal

Beáta S.

Beáta S.

Ma is elvállalom.

Beatrix A.

Beatrix A.

Most ráérek.

Mennyibe kerül a céges logó tervezés?

1800 - 3300 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb designereket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező designert!

Cégbemutató videók készítése, reklámfilm gyártás, referenciák a weboldalon. Budapesten díjmentes kiszállás, rövid határidők, versenyképes áron.

 • Céges logó tervezés

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Kedves volt.

Szerezzen rengeteg megrendelést Ön is a keresőből érkező ingyenes forgalomból! Sikerünket nem pénzben, ügyfélelégedettségben mérjük! 2006 óta a piacon. Gyors árajánlat.

 • Céges logó tervezés

  2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Profizmus, odafigyelés, rugalamasság, végtelen kedvesség. Ezekkel a szavakkal tudom jellemezni a csapatot. Kiváló szakembereket ismertem meg, akikhez bármikor fordulhatok a kérdéseimmel, problémáimmal, mindig nagyon segítőkészek. Köszönöm a munkátokat! Nagy Gabriella, Átrió Kert Kft

Mónika
3 éve

A sikert csak stabil alapokra lehet felépíteni. Szerencsére mi éppen ezt csináljuk. Digitális...

 • Céges logó tervezés

  2600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Pozitív: szemlélet, tájékozottság, válaszadási hajlandóság, áron aluli.

Edina
2 éve

Javítsa webáruháza konverzióját! A jó felhasználói éllmény pozitív eredményekkel jár. Az ergonómiai és tartalmi optimalizálása gyors és jól forintosítható eredményekkel jár.

 • Céges logó tervezés

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt és becsületes szakember

Andrea
3 éve

Tanulj nálunk 3 hónapig és legyél front-end webfejlesztő! Képzések esténként online is. Jelenleg is aktív, profi webfejlesztők oktatják: HTML, CSS, jQuery. Már hétvégén is! kis csoportok. Online is. bevárosban. legjobb árak. gyakorlatias oktatás. munkaidő után.

 • Céges logó tervezés

  2800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Anita Google cégem workshopja nagyon hasznos, gyakorlatias volt. Több extra információt is kaptam, sőt a kulcsszavak tekintetében is felnyitotta a szemem. Már el is kezdtem a tanácsai alapján átalakítani a saját felületemet.

Evelina
2 éve

A SEO tanfolyam az alapoktól vezet végig a hatékony keresőoptimalizálás minden lépésén. Legyél az első a Google keresőben, növeld sokszorosára a weboldalad organikus forgalmát!

 • Céges logó tervezés

  1900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A régi weboldalamra mivel már ráfért egy vérfrissítés", a megkeresésüket követően tájékoztattak a lehetőségekről. A logo és honlap készítésnél is bebizonyosodott, hogy nagyon profi, felkészült csapat!

Emánuel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat céges logó tervezésre?

Rendelj céges logó tervezést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Céges logó tervezés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Céges logó tervezés: mennyi az ára?

Távmunkában a céges logó tervezés átlagára 1800-3300;Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatók designereket?

Most 193 szabadúszó áll készen arra, hogy segítsen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a céges logó tervezés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

A céges logó tervezés kategóriában 280 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető márvélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Designerek - mi alapján döntsünk köztük?

Tekintsd meg a neked tetsző profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságokat figyelembe véve egy szakember megfelel-e a feladat elvégzésére. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután megosztottad a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható szabadúszót?

Elsősorban az elérhetőség az, ami kiemeli a jó szabadúszó designereket. Ezzel kapcsolatos valós véleményeket a szakemberek profilján találhatsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért éri meg szabadúszót felkérni a feladat elvégzésére?

Sokszor költséghatékonyabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a feladatra.

Olvas