Egyedi logó tervezéshez profi segítségre van szükséged?

Designert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj designer szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb designereket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 215 designer közül válogathatsz. Korrekt egyedi logó tervezés árak — 2 400 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb designert! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

32 designer most online

Zília B.

Zília B.

Mi a feladat?

Emese C.

Emese C.

Holnapra kész is lesz.

bettina b.

bettina b.

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a egyedi logó tervezés?

2000 - 3800 Ft/óra

Átlagos árak 2023. január 11-tól

A legjobb designereket országosan!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező designert!

Készítesse el saját animációs filmjét termékéről, szolgáltatásáról. Profi animációk készítés, gyakorlott kezekből most féláron. Profi termékkép készítése. Most 50% kedvezmény.

 • Egyedi logó tervezés

  1500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Minden Rendben volt

Ildikó
2 éve

Hirdetések nélkül is lehet látogatót szerezni. Keresőoptimalizálás a Mokeropt Zrt.-vel. Több mint 10+ év tapasztalattal, Nemzetközi tapasztalatokkal, segítjük vállalkozásod.

 • Egyedi logó tervezés

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Munkaidőm és a távolság miatt személyesen (sajnos) nem is találkoztunk, MINDENT ! online és telefonon keresztül intéztek el rendkívül gyorsan, segítőkészen, rugalmasan, jó árakon. Az eredmény egy szép és modern honlap lett!

Tünde
2 éve

1 db Év Webshopja Díjat nyert webshop, 4 db díjnyertes weboldal. Béreld fel a legprofibb csapatot. Részletek a weboldalon. Csúcsweboldalak. Határidő garancia. Reszponzív nézetek.

 • Egyedi logó tervezés

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Már az első találkozásnál működött közöttünk az összhang! Éreztük, hogy ez egy hosszútávú gyümölcsöző üzleti kapcsolat lesz! Profizmus, szakértelem, innovatív megoldások! Szívből ajánlom Őket!

Katalin
3 éve

Jelenjen meg az országos médiában. Legyen látható Instán és FB-on.

 • Egyedi logó tervezés

  1600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Pozitív: kedvesség, tájékozottság, érdem.

Bianka
2 éve

Gyors, megbízható és profi fejlesztőcsapatot keresel? Nálunk jó kezekben vagy! Senior fejlesztők és dizájnerek biztosítják, hogy innovatív ötleted megvalósulhasson.

 • Egyedi logó tervezés

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Üzletünk közösségi oldalainak szerkesztése során egyértelműen kiderült számomra, hogy mára ezen platformok kezelése és valódi tartalommal való megtöltése külön szakmává fejlődött, mert eredmények csak szakértő bevonásával várhatók! A szakértő itt a legfontosabb kifejezés, mert Anita valóban az! Szakmailag magasan képzett és folyamatosan képzi magát, munkájában alapos, precíz és előrelátó. Kifejezetten innovatív, a jelen kor elvárásain túlmutató a szakmai tudása, elképesztő ötletei vannak, ugyanakkor a közös munka során sosem támaszt velem szemben számomra nem elvárható kéréseket, tudunk a saját tempómban haladni. Könnyen megy vele az egyeztetés, egyszerű, hétköznapi nyelven kommunikál, nem sodródunk bele a szakkifejezések útvesztőjébe. Nemcsak leveszi a terhet a vállamról, hanem azt a rengeteg pluszt is hozzáteszi a cég marketing tevékenységéhez, amire én tudás és idő hiányában nem lennék képes!

Rita
2 éve

Javítsa webáruháza konverzióját! A jó felhasználói éllmény pozitív eredményekkel jár. Az ergonómiai és tartalmi optimalizálása gyors és jól forintosítható eredményekkel jár.

 • Egyedi logó tervezés

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kimagaslóan kreatív és megbízható csapat! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket! Mindig figyelembe veszik az elképzeléseinket, de ugyanakkor napra készek a jelen kor kihívásaiban. Mindig az ügyfelek érdekeit nézik, még arra is gondolnak,amire mi nem...:) Köszönjük a céges arculatot,mely mai napig első látásra szerelem és a sok marketing tippet!

Tamás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat egyedi logó tervezésre?

Rendelj egyedi logó tervezést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egyedi logó tervezés profi szakember által

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi logó tervezés: mennyi az ára?

Szabadúszoknál megrendelve a egyedi logó tervezés átlagos díja 2000-3800;Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialistákfigyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok designereket?

Ebben a pillanatban 215 specialista áll készen arra, hogy segíthessen a Qjob-on keresztül! Csak hagyj egy felkérést a egyedi logó tervezés szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találok megbízható véleményeket?

Az egyedi logó tervezés szolgáltatáshoz 286 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető márértékelés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Designerek - mi alapján döntsünk köztük?

Böngészd át a neked szimpatikus profilokat, és ellenőrizd a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni, hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e a feladat elvégzésére. A részleteket közvetlenül a specialistákkal is megbeszélheted miután megosztottad a feladatot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi határoz meg egy megbízható specialistát?

Először is az elérhetőség az, ami kiemeli a jó szabadúszó designereket. Ezzel kapcsolatos valós véleményeket a szakemberek profilján kereshetsz.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért éri meg szabadúszót keresni a feladat megoldására?

Sok esetben pénztárcabarátabb, kényelmesebb és megbízhatóbb egy szabadúszó megbízása a probléma megoldásával.

Olvas