Szobatakarításra van szükséged Budapesten és környékén?

Takarítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj takarító szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb takarítókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 430 takarító közül válogathatsz. Korrekt szobatakarítás árak: 2400 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb takarítót Budapesten Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapest környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

65 takarító most online

Ildikó

Ildikó

erdekel.

Réka

Réka

A környeken vagyok.

Brigitta

Brigitta

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a szobatakarítás Budapesten?

1900 - 3600 Ft/óra

Átlagos árak 2022.november 25-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező takarítót!

Alaptevékenységünkbe zöldterület karbantartási munkák és különféle takarítási feladatok tartoznak. Társaságunk fejlődését mutatja, hogy jelenleg közel 100.000 m2 területen végzünk folyamatosan takarítási, zöldterület karbantartási, és a téli időszakban hóeltakarítási, síkosságmentesítési feladatokat. Minden tevékenységünket környezettudatos módon végezzük és a lehető legjobb ár-érték arány biztosításával kívánjuk megvalósítani megrendelőink részére. Szakképzett és megbízható szakembergárdánk segítségével garantáljuk, hogy egyetlen feladat sem marad ellátatlanul, partnereink mindig biztonságban tudhatják magukat, amit Társaságunk teljes körű felelősségbiztosítása is garantál.

 • Szobatakarítás

  2100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A leg ocsmanyabb ceg ahol valaha dolgoztam csalok a fizetest is nehezen adjak oda a teruletvezetok lenezik ocsmanyul beszelnek a dolgozoikkal tehat egy undorito ceg ugy ahogy van soha az eletbe mem mennek oda

Több éves szakmai tapasztalattal vàllalok takarítást illetve zàrszerelést kisebb hàzkörüli munkàkat.

 • Szobatakarítás

  1900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Béla szimpatikus volt, de nem volt ott a munkavégzés ideje alatt. Az emberei kókány munkát végeztek. Az aláalapozás betonzsalujáhozhoz rissz-rossz lambériákat, deszkákat szedtek össze a kertből, ezért a beton hasas lett. Ezt vésőgéppel karcsúsították. A betonalapban több helyen rések vannak, a beton folytonossága nem egyenletes és a kritikus sarkokra nem került anyag. A terasz alátámasztását pillérekkel oldották volna meg amire vasgerendát raknak. A pillérek téglái töröttek, néhol kimozognak, a vasgerenda nincs aláékelve ezért nem is tartja a támasztandó felületet. Érthetetlen okokból a habarcs alatt nikecel található. Többszöri megbeszélés után sem jöttek visszajavítani. Mással kell visszabontatnom és újraépítenem. A kertben szétszórták a szemetet, csikkeket. A zsaludeszkákat széthagyták nem hordták vissza a megbeszélt helyre. A sóderről nem is beszélve. A kiásott földet egy rozoga támfalra hányták ami az első eső után természetesen kidőlt. Mikor visszajöttek az otthagyott betonkeverőért és nem tudtak bejutni érte, leszakították a kaput és bedöntötték a jelzőkerítést amit úgy is hagytak a földön. Szép volt fiúk!

Zsuzsa
2 éve

Sziasztok 6 eve takaritok pipere takaritas ejszaka vagy nappali ahogyan onnek meg felel

 • Szobatakarítás

  2300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Pontos,precíz,nagyon szépen dolgozik,csak ajánlani tudom mindenkinek.

Erzsébet
2 éve

Takarítás, üzemeltetés irodáknak, ipari létesítményeknek, üzemeknek, ingyenes felméréssel. Költséghatékony munkaszervezéssel, professzionális csapattal állunk rendelkezésre. 10 éves tapasztalat. Bevizsgált tisztítószerek. Költséghatékony takarítás.

Milyen takarítónő árak:

 • Bevásárlás - 2000 Ft /óra
 • Lakás takarítás - 300 Ft-tól 500 Ft-ig /㎡
 • Festés utáni takarítás - 690 Ft-tól 900 Ft-ig /㎡
 • Szobatakarítás

  2300 Ft

Henrietta O. - Szobatakarítás Budapesten - 1

9 vélemény / értékelés 4.5

😍😘 nagyon szeretem a csapatot, nekünk rendkívül megkönnyítik az életünket! Mindenkinek csak javasolni tudom őket! 😘

Réka
2 éve

Csíkmentes ablaktisztítás, megfizethető áron, magánszemélyeknek, cégeknek. Online árajánlat készítés, bankkártyás fizetési lehetőség a helyszínen. Online árajánlat. 

Lakás és családi ház takarítás árak 2022-ben:

 • Lakás takarítás - 300 Ft-tól 1000 Ft-ig /㎡
 • Riasztórendszer telepítés - 165928 Ft /egység
 • Bútor összeszerelés - 10000 Ft-tól 100000 Ft-ig /egység
 • Szobatakarítás

  1700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Udvarias kiszolgálás.

Kitti
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat szobatakarításra?

Rendelj szobatakarítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Szobatakarítás Budapest egész területén