Bakelit lemezjátszó javítás: erre van szükséged Kaposváron és környékén?

Lejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 lejátszó szerelő közül! Korrekt bakelit lemezjátszó javítás árak — 6200-11700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Kaposváron környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 lejátszó szerelő most online

Szabolcs

Szabolcs

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Géza

Géza

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bakelit lemezjátszó javítás Kaposváron?

6200 - 11700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lejátszó szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lejátszó szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Bakelit lemezjátszó javítás

    6600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű mesterember! Professzionális, gyors és olcsó. Ajánlom mindenkinek!

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

  • Bakelit lemezjátszó javítás

    3100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű szakember volt! Mindent gyorsan és magas minőségben végzett. A tévém 12 éves, és minden tökéletesen működik.

Videoton hangfalak közül kizárólag az Altus sorozat, Sonata és Preludium típusokat tudjuk fogadni javításra, tuningra. Ezért a retro Videoton hangfalakat és a DC 2050, 2550, 3050 hangfalakat további döntésig nem javítunk. Orion hangsugárzókat kizárólag tuningra fogadunk. PA hangsugárzókat, hangszórókat sem tudunk további döntésig javítani. Megértésüket köszönjük.

  • Bakelit lemezjátszó javítás

    5200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett ezzel a szakemberrel! Gyorsan jött, mindent magas minőségben végzett. Nincs túlfizetés és nincs válás! Ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lejátszó szerelő bakelit lemezjátszó javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bakelit lemezjátszó javítás: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a bakelit lemezjátszó javítás átlagos díja 5400 - 10200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Kaposváron a bakelit lemezjátszó javítás szolgáltatáshoz már 13 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lejátszó szerelőt Kaposváron?

Most 10 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BAKELIT LEMEZJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk lejátszó szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható lejátszó szerelőt keresned ha erre van szükséged: bakelit lemezjátszó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi lejátszó szerelő segítségét?

Egy profi lejátszó szerelő a bakelit lemezjátszó javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: bakelit lemezjátszó javítás?

A bakelit lemezjátszó javítás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy lejátszó szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas