Lemezjátszó javítás szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Lemezlejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lemezlejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 lemezlejátszó szerelő közül! Korrekt lemezjátszó javítás árak: 4300-8100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Kaposváron környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 lemezlejátszó szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lemezjátszó javítás Kaposváron?

4300 - 8100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lemezlejátszó szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lemezlejátszó szerelőt!

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Lemezjátszó javítás

    6800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű volt !!! Tervezem az együttműködést a jövőben, mestere a mesterségének és egy napfényes ember !!! köszönöm !

A hangfalak, mint minden más eszköz, használat során öregszenek, elavulnak. Ha Önnek a régi jól bevált hangsugárzója elromlott, mi vállaljuk a javítását.

  • Lemezjátszó javítás

    3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű, udvarias technikus, nagyszerű élmény, minden gyorsan és hatékonyan történt.

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Lemezjátszó javítás

    5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű munkát végzett. Ugyanakkor frissítettük a notebookom szoftverét is, amit neki köszönhetek. Mindenkinek ajánlom figyelmébe!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lemezlejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lemezlejátszó szerelő lemezjátszó javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lemezjátszó javítás: mennyibe kerül Kaposváron?

Kaposváron a lemezjátszó javítás átlagos ára 6500 - 12200 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valós értékeléseket?

Kaposváron a lemezjátszó javítás szolgáltatáshoz már 12 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lemezlejátszó szerelőt Kaposváron?

Ebben a pillanatban 9 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LEMEZJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk lemezlejátszó szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható lemezlejátszó szerelőt keresned ha a következőre van szükséged: lemezjátszó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy lemezlejátszó szerelő?

Egy jó lemezlejátszó szerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: lemezlejátszó szerelő?

Ha profi lemezlejátszó szerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A lemezjátszó javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas