Magnó javítás: erre van szükséged Kaposváron és környékén?

Magnó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magnó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 12 magnó szerelő közül! Korrekt magnó javítás árak: 6200-11700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Kaposváron közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 magnó szerelő most online

János

János

Еrdekel.

Huba

Huba

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a magnó javítás Kaposváron?

6200 - 11700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb magnó szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magnó szerelőt!

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Magnó javítás

    6800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű volt !!! Tervezem az együttműködést a jövőben, mestere a mesterségének és egy napfényes ember !!! köszönöm !

A hangfalak, mint minden más eszköz, használat során öregszenek, elavulnak. Ha Önnek a régi jól bevált hangsugárzója elromlott, mi vállaljuk a javítását.

  • Magnó javítás

    3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű, udvarias technikus, nagyszerű élmény, minden gyorsan és hatékonyan történt.

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

  • Magnó javítás

    5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű munkát végzett. Ugyanakkor frissítettük a notebookom szoftverét is, amit neki köszönhetek. Mindenkinek ajánlom figyelmébe!

Levi Szabo
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magnó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magnó szerelő magnó javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Magnó javítás: mennyibe kerül Kaposváron?

Kaposváron a magnó javítás átlagos díja 5600 - 10500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Magnó Szerelők - mi alapján választhatunk Kaposváron?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok magnó szerelőt Kaposváron?

Most 12 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MAGNÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy magnó szerelő?

Egy magnó szerelő a következő munkával bízható meg bátran: magnó javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy magnó szerelő segítségét?

Egy megbízható magnó szerelő a magnó javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: magnó szerelő?

Ha profi magnó szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A magnó javítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas