Vhs lejátszó javítás: erre van szükséged Kaposváron és környékén?

Lejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 8 lejátszó szerelő közül! Korrekt vhs lejátszó javítás árak: 5000-9300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Kaposváron környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 lejátszó szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a vhs lejátszó javítás Kaposváron?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lejátszó szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lejátszó szerelőt!

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Vhs lejátszó javítás

    3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyszerű szakember. A munkát gyorsan és - ami a legfontosabb - minőségileg végezték el. A TV-készülék olyan jó, mint újkorában, köszönöm!

Lemezjátszó javítás. Lemezjátszó tulajdonosok! A lemezjátszók is törődést igényelnek. Megnyúlik az ékszíj. Elkopik a tű. Nem lehet a fordulatot beállítani. Sok-sok hiba, amit meg tudunk javítani! Jó alkatrész ellátásra, kedvező javítási költségekre és gyors szakszerű munkára számíthat, ha behozza hozzánk a meghibásodott lemezjátszóját. Várjuk nyitvatartási időben! Bővebb információ a szolgáltatásaink és az elérhetőség menü alatt.

  • Vhs lejátszó javítás

    5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm szépen a gyorsaságot. A tévé újra működik, minden rendben van. Csak pozitív ajánlások.

Hangfalak. Hangfal - Vezeték nélkül működő hangrendszer - Aktív sugárzó és Mélynyomó. Helyszíni javítás / kiszállásBudapesten ingyenes kiszállás, környező településeken minimális, előre megbeszélt díjat számolunk fel. Budapesttől távolabbra is elmegyünk. Munkatársunk rövid határidővel, akár aznap is házhoz megy javítani, bevizsgálni készülékét. Javítás esetén ingyenes kiszállási díj!

  • Vhs lejátszó javítás

    5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Boldog vagyok, és a jövőben is őt fogom használni, és azt tanácsolom a rokonaimnak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lejátszó szerelő vhs lejátszó javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vhs lejátszó javítás: mennyi a munkadíj Kaposváron?

Kaposváron a vhs lejátszó javítás átlagos díja 4300 - 8100 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles véleményeket?

Kaposváron a vhs lejátszó javítás szolgáltatáshoz már 13 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lejátszó szerelőt Kaposváron?

Ebben a pillanatban 10 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VHS LEJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek lejátszó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lejátszó szerelőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: vhs lejátszó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy lejátszó szerelő segítségét?

Egy profi lejátszó szerelő a vhs lejátszó javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: lejátszó szerelő?

Ha a legjobb lejátszó szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A vhs lejátszó javítás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas