Kazettás magnó javítás szolgáltatásra van szükséged Kaposváron és környékén?

Magnó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magnó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 9 magnó szerelő közül! Korrekt kazettás magnó javítás árak: 4400-8300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kaposváron! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kaposváron környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 magnó szerelő most online

Norbert

Norbert

Еrdekel.

Mihály

Mihály

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kazettás magnó javítás Kaposváron?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb magnó szerelők Kaposváron!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magnó szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Kazettás magnó javítás

    6600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyszerű mesterember! Professzionális, gyors és olcsó. Ajánlom mindenkinek!

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

  • Kazettás magnó javítás

    3100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű szakember volt! Mindent gyorsan és magas minőségben végzett. A tévém 12 éves, és minden tökéletesen működik.

Videoton hangfalak közül kizárólag az Altus sorozat, Sonata és Preludium típusokat tudjuk fogadni javításra, tuningra. Ezért a retro Videoton hangfalakat és a DC 2050, 2550, 3050 hangfalakat további döntésig nem javítunk. Orion hangsugárzókat kizárólag tuningra fogadunk. PA hangsugárzókat, hangszórókat sem tudunk további döntésig javítani. Megértésüket köszönjük.

  • Kazettás magnó javítás

    5200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon elégedett ezzel a szakemberrel! Gyorsan jött, mindent magas minőségben végzett. Nincs túlfizetés és nincs válás! Ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magnó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magnó szerelő kazettás magnó javítás közben Kaposváron

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kazettás magnó javítás: milyen árak vannak Kaposváron?

Kaposváron a kazettás magnó javítás átlagos ára 5900 - 11100 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles értékeléseket?

Kaposváron a kazettás magnó javítás szolgáltatáshoz már 13 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok magnó szerelőt Kaposváron?

Jelenleg 10 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KAZETTÁS MAGNÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek magnó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható magnó szerelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: kazettás magnó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi magnó szerelő segítségét?

Egy profi magnó szerelő a kazettás magnó javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: magnó szerelő?

Ha profi magnó szerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A kazettás magnó javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas