Beépíthető mosdó beépítése Nyíregyháza területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Beépíthető mosdó beépítésével kapcsolatos problémád van? Válaszd Qjob-ot és találd meg a legjobb szakembert Nyíregyházán! Több mint 65 vízvezeték szerelő közül választhatsz, akik korrekt árakat kínálnak: 7600-14300 Ft/db. Az árak függenek a beépítés nehézségétől és a felhasznált anyagoktól. Ne aggódj, a Qjob mindenben segít! Engedd, hogy a szakembereink felkeressenek és árajánlatot adjanak a problémádra, hogy gyorsan megoldhassuk azt! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit és további információkat is kérhetsz. A legjobb része? Az összes szolgáltatásunk DÍJMENTES! Válassz minket ma és élvezd az értékes és megbízható szolgáltatásokat!

10 szakember, aki elvégzi a beépíthető mosdó beépítését most online

Alajos

Alajos

Ma is elvallalom.

Szilveszter

Szilveszter

Ma is elvallalom.

Máté

Máté

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

7700 - 14400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a beépíthető mosdók beépítését Nyíregyházán!

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve.

  • Beépíthető mosdó beépítése

    6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedettek vagyunk!!! 10 perc alatt kijöttek és negyed óra alatt megoldották a problémát.

Zoltán N.
Zoltán N. 4405 Nyíregyháza Online

A legkorszerűbb gépi technikával, 0-24 órában és több mint 20 év tapasztalattal. Nálunk a Higiénia és a Biztonság most a legfontosabb: Hívjon minket bizalommal! 0-24 órás ügyelet. 7 nap garancia. Azonnali, gyors kiszállás.

  • Beépíthető mosdó beépítése

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Azt hirdetik, hogy hétvégén is rendelkezésre állnak, no ezt nem kell komolyan venni. Egy háromnapos hétvége első napján hívtam, "majd hétfőn tudunk menni".

Péter
2 éve
Elek B.
Elek B. 4551 Nyíregyháza Online

Duguláselhárítást követően, rendezett, tiszta környezetet hagyunk magunk után.

  • Beépíthető mosdó beépítése

    3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Kivàlo szerelő preciz megbizhatò

Antal
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a beépíthető mosdó beépítésének szolgáltatását és élvezd azonnali szakértői segítséget! Már percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, és mindez teljesen INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Ne habozz, hívj most!

Egy szakember, aki elvégzi a beépíthető mosdó beépítését, beépíthető mosdó beépítése közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért fontos a megfelelő szellőzés a beépíthető mosdó körül?

A megfelelő szellőzés a beépíthető mosdó körül különösen fontos, mivel segít elkerülni a penész és a baktériumok elszaporodását, amelyek idővel rossz szagot és egészségügyi problémákat okozhatnak. Ajánlott olyan szellőzőrendszert használni, mint például a Renson egészségügyi szellőzőrendszer, amely hatékonyan távolítja el a káros anyagokat és gondoskodik a friss levegőről. A Renson egészségügyi rendszer árai 50 000 forinttól kezdődnek.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol lehet beszerezni tartós és megbízható tömítőanyagokat a beépíthető mosdóhoz?

Megbízható és tartós tömítőanyagokat vásárolhat a beépíthető mosdóhoz a Hángár Műanyagboltban, ahol a Felix Tömítőanyag Univerzális szilikonja 1 290 Ft/db áron érhető el.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a beépíthető mosdó javítása vagy cseréje?

Az árak nagyban függenek a javítás vagy cserélendő alkatrészek típusától és minőségétől. Átlagosan a beépíthető mosdó javítása 10 000-20 000 forintba kerül, míg a cseréje 30 000-50 000 forintot is igénybe vehet, attól függően, hogy milyen új mosdót választ. Azonban ezek az árak változhatnak az adott szakember vagy cég díjszabása alapján, így mindenképpen érdemes árajánlatot kérni több helyről is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a leggyakoribb probléma a beépíthető mosdók csaptelepeivel kapcsolatban?

A leggyakoribb probléma a beépíthető mosdók csaptelepeivel kapcsolatban az, hogy az olcsóbb modellek esetében a csaptelep alkatrészei hamarabb elkopnak és jelentős vízkárt okozhatnak. Ajánlott olyan megbízható márkák, mint például a Grohe vagy a Hansgrohe és a lehető legjobb minőséget választani, ami általában 20 000 forintnál kezdődik.

Olvas