Mosdó szerelés Nyíregyházán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó szerelés már Nyíregyházán is elérhető! Hívjon most és kérjen szakembert otthonába, hogy elvégezze a mosdó szerelését! Garantáltan megbízható és gyors szolgáltatást kínálunk, amely megfelel a legmagasabb minőségi sztenderdeknek. A mosdó szerelés ára 10 000 Ft-tól 30 000 Ft-ig terjedhet, az ár függ az elvégzendő munkák összetettségétől. Ne késlekedjen, hívja most és élvezze a mosdója újra tökéletes működését!

10 szakember szükséges a mosdó szereléséhez most online

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

6500 - 12200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek szükségesek a mosdók szereléséhez Nyíregyházán!

Mihály N.
Mihály N. 4246 Nyíregyháza Online

Korszerű gépparkkal, bontás nélkül, Önhöz igazodva gyors precíz és megbízható munkavégzés. Duguláselhárítás Budapesten és környékén, annak 20 km-es körzetében a legolcsóbban. Duguláselhárítás. Szolgáltatások: A lakosság részére, Minden amit más.

  • Mosdó szerelés

    4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm szépen a gyors munkát perfekt.

Csaba
2 éve
Zoltán N.
Zoltán N. 4405 Nyíregyháza Online

A legkorszerűbb gépi technikával, 0-24 órában és több mint 20 év tapasztalattal. Nálunk a Higiénia és a Biztonság most a legfontosabb: Hívjon minket bizalommal! 0-24 órás ügyelet. 7 nap garancia. Azonnali, gyors kiszállás.

  • Mosdó szerelés

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Azt hirdetik, hogy hétvégén is rendelkezésre állnak, no ezt nem kell komolyan venni. Egy háromnapos hétvége első napján hívtam, "majd hétfőn tudunk menni".

Péter
2 éve
Péter S.
Péter S. 4405 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük

  • Mosdó szerelés

    4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

A mellékvízmérő cseréjét végezték, de a plombázását nem megfelelő módon hajtották végre (nem a szükséges helyre fűzték be a drótot, akár le is szerelhettem volna a vízórát). Ezt ugyan helyben is észrevették, de 'jó lesz ez így' felkiálltással így hagyták. Azonnal küldtem egy képet a Vízműveknek, hogy ez így jó-e - ők visszaigazolták, hogy ez így nem megfelelő, hívjam vissza a szerelőket, hogy kössék be rendesen. Emailre egy hét múlva annyi volt a válasz, hogy a szerelők majd jelentkeznek - ez három hete volt. Telefont nem veszik fel.

Emánuel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert mosdó szereléshez percek alatt! Az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai várnak rád INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints és spórolj időt és pénzt!

Egy szakember szükséges a mosdó szereléséhez, mosdó szerelés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik mosdó típus a leginkább zajszigetelt?

Az Ideal Standard Connect Freedom mosdó típusa a leginkább zajszigetelt, köszönhetően a speciális anyagoknak és kialakításnak. Az ára átlagosan 65 000 forint körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes beépített mosdóval rendelkező csaptelepet választani?

Ha szeretnék megszabadulni a túl sok felesleges csövön és szeretnék egyszerűbb és letisztultabb dizájnt az fürdőszobájukban, akkor érdemes bevásárolni egy beépített mosdóval rendelkező csaptelepet. A Grohe Eurocube Solido beépített csaptelep ára megfizethető, és nagyszerű lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnének új ívet vinni fürdőszobájukba.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy cserélhetem ki a mosdó csaptelepét a réginél modernabbra?

A legjobb módja az, hogy megnézed, milyen típusú mosdó csapteleped van jelenleg, és ez alapján keresed meg a megfelelő, modern csaptelepet. Például, ha Grohe csapteleped van, akkor érdemes megnézni a Grohe Eurosmart vagy Grohe Essence sorozatot. A legtöbb csaptelep ára körülbelül 20.000-40.000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen funkciókkal van ellátva. Fontos, hogy az új csaptelep mérete és lyukak száma megegyezzen az előzővel, hogy ne kelljen a mosdó kialakítását módosítani. A csere folyamata egyszerű, de ha bizonytalan vagy, érdemes profi szerelőt kérni segítséget.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül általában a mosdó szerelése?

A mosdó szerelésének ára általában függ az elvégzendő munka típusától és bonyolultságától. Átlagosan a mosdó csere és beszerelése ára 20 000-30 000 forint között mozog, míg a kisebb javítások jellemzően 5 000-15 000 forintba kerülnek. Az árak azonban változóak lehetnek attól függően, hogy melyik szakemberrel dolgozik együtt az ügyfél, a helyszín elérhetősége és az anyagok ára. Javasoljuk, hogy keresse fel a közeli szaniter szaküzleteket és kérjen tőlük árajánlatot az Ön konkrét helyzete esetében.

Olvas