Mosdó csere Nyíregyházán gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Cseréld le a mosdódat most, és élvezd az új és modern megoldások előnyeit! Szakértőink segítenek kiválasztani az ideális mosdót a számodra, hogy az illeszkedjen a stílusodhoz és az igényeidhez. Válassz a különböző modellek közül, amelyek között szerepelnek a klasszikus, modern vagy extravagáns darabok is. Az árak a mosdó típusától és méretétől függnek - az árak tartománya pedig 10.000 és 50.000 forint között mozog. A mosdó csere szolgáltatásunk garantálja, hogy gyorsan és hatékonyan végezzük el a munkát, így időt és pénzt spórolsz. Ne várj tovább, és tedd tökéletessé az otthonodat a mosdó cserével!

10 szakember most online

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Huba

Huba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

7000 - 13100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Nyíregyházán!

Árpád M.
Árpád M. 4405 Nyíregyháza Online

Szakemberek 1 órán belüli kiérkezéssel garantálják dugulásának megszüntetését éjjel-nappal. Több éves szakmai tapasztalattal vállaljuk duguláselhárítást Budapest, és Pest megyében. NINCS Kiszállási Díj. Garanciális Munkavállalás. Azonnali Segítség.

  • Mosdó csere

    6000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Duguláselhárítás Budapesten a 10.kerületben volt a konyhában. Profi munka segítőkész szakemberek!

Izidor
2 éve
Ferenc J.
Ferenc J. 4432 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Regisztrált szerelő.

  • Mosdó csere

    3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Este 10 órakor hívtam őket 30 percen belül megcsinálták a rossz mosogatonkat korrekten össze takarítottak maguk után köszönöm

Vilmos
2 éve
Gyula U.
Gyula U. 4246 Nyíregyháza Online

25 Éves Szakmai Tapasztalattal. Duguláselhárítást követően, rendezett, tiszta környezetet hagyunk magunk után.

  • Mosdó csere

    3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Locsolási mellékmérő felszerelésével bíztam meg őket, bár a negatív kommentek alapján volt bennem némi félelem. Telefonon korrektül elmagyarázták a teljes procedúrát (mit csinálnak ők, mit kell a csatornázási műveknél intézni, mit kell a vízműveknél), a megbeszélt időpontban kijöttek és korrektül elvégezték a munkát. E-mailre nagyon lassan válasznak (kb 1 hónap átfutási idő...), úgy nem érdemes próbálkozni, de telefonon könnyen elérhetőek és készségesen válaszolnak.

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó csere közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mi a legjobb módszer a mosdókagylószekrényben tárolt dolgok rendezésére?

A legjobb módszer a mosdókagylószekrényben tárolt dolgok rendezésére az, hogy külön kategóriákba soroljuk őket, például fogkefék, fogselyem, szappanok, stb. és ezeket kisebb rekeszekbe helyezzük el. Egy jó lehetőség a Rubbermaid polipropilén rekeszek használata, amelyek ára általában 1000-2000 forint. Az így szervezett szekrény könnyen áttekinthető marad, és a dolgok mindig kéznél lesznek.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért ajánlott a lekerekített sarkokkal rendelkező mosdókagyló?

Az lekerekített sarkokkal rendelkező mosdókagyló ajánlott, mert az növeli a biztonságot és csökkenti az esélyt, hogy bárki megsérüljön a mosdókagyló sarkaitól. Ezenkívül a lekerekített design bájos és modern megjelenést kölcsönözhet az otthonodnak. Egy jó minőségű, magas minőségű lekerekített mosdókagyló ára általában 20 000 és 50 000 forint között van, attól függően, hogy milyen méretű és anyagból készült.

Olvas

Népszerű kérdés

Mikor érdemes cserélni a mosdókagylót?

A mosdókagylót érdemes cserélni akkor, ha az elhasználódott, megrepedt vagy tönkrement, és a javítás már nem hatékony. Egy jó minőségű mosdókagyló ára általában 20 000-50 000 forint között mozog. Ajánlott azonban az időben történő cseréje, hogy a további problémákat elkerüljük.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy cserélhetem ki a mosdókagyló csaptelepét?

A mosdókagyló csaptelepének cseréje egyszerű folyamat, amelyhez szükséged lesz egy új csaptelepre, csőkulccsal, csavarhúzóval és tömítőszalagra. Először zárd el a vízszolgáltatást, majd távolítsd el a régi csaptelepet a mosdóról. Cseréld ki a tömítéseket, majd rögzítsd az új csaptelepet a helyére. Ha minden rendben van, akkor visszakapcsolhatod a vízszolgáltatást. Az árak változóak lehetnek, de általában a mosdókagyló csaptelepek ára 5000-15000 forint között van.

Olvas