Teljes körű mosdókagyló beépítése Nyíregyházán. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Mosdókagyló beépítése? Válassz a legjobb szakembereink közül Nyíregyházán, csak a Qjob-on! Több mint 70 vízszerelő áll rendelkezésedre, árak 5800-10800 Ft/db között. Tapasztalatok és vélemények alapján választhatsz, hogy biztosan elégedett legyél! Az árajánlatokat a felmerülő feladat alapján kapod meg, így nincs több felesleges idővesztegetés! Mielőtt döntenél, szakembereink profilját és visszajelzéseit is megtekintheted! És ami a legjobb: mindez teljesen DÍJMENTESEN! Többé nem kell aggódnod a mosdókagyló beépítése miatt, hagyd, hogy mi megoldjuk!

10 szakember most online

György

György

erdekel.

Mihály

Mihály

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

9000 - 16800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Nyíregyházán!

Ferenc J.
Ferenc J. 4432 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Regisztrált szerelő.

  • Mosdókagyló beépítése

    3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Este 10 órakor hívtam őket 30 percen belül megcsinálták a rossz mosogatonkat korrekten össze takarítottak maguk után köszönöm

Vilmos
2 éve
Zoltán K.
Zoltán K. 4481 Nyíregyháza Online

Dugulás elhárítás 40 éve. Mindennap 07-19 h

  • Mosdókagyló beépítése

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon korrekt szerelő, ajánlom mindenkinek!

Izidor
2 éve
Sándor V.
Sándor V. 4405 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. Minden típus javítása. 100% Garancia. Regisztrált szerelő.

  • Mosdókagyló beépítése

    4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó szakember. Csak ajánlani tudom, 24h belűl megoldotta a problémát.

Jenő
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdókagyló beépítése közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért fontos a megfelelő vízmelegítés a mosdókagylóhoz?

A megfelelő vízmelegítés biztosítja a kényelmes használatot és higiénikus tisztálkodást. A megfelelő hőmérsékletű víz biztosítja a hatékony szappanhasználatot és a nehezen eltávolítható szennyeződések eltávolítását. Az árak függnek a típustól és a beépítési helytől, általában azonban már 10 000 forinttól elérhetők a minőségi vízmelegítők.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a mosdókagyló túl magasan van elhelyezve?

Ha a mosdókagyló túl magasan van elhelyezve, akkor ajánlott olyan mosdót választani, amelynek magasságát lehet állítani. Például a Grohe Eurosmart Cosmopolitan E hosszú csapteleppel ellátott mosdókagylója többféle magasságban is elérhető, a legmagasabb változata 920 mm-t mér. Ennek ára körülbelül 50 000 forint. Ha azonban nem szeretne teljesen új mosdót vásárolni, akkor egy szakemberrel is meg lehet vizsgáltatni, hogy hogyan lehet a meglévő mosdó helyzetét módosítani.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan tisztítsam meg a mosdókagylót?

A legjobb módja a mosdókagyló tisztításának az, ha használsz speciális tisztítószereket, mint például a Cif Power & Shine Mosdókagyló tisztítót, amely kb. 800 Ft-ba kerül. Alaposan nedvesítsd be a felületet, majd hagyd hatni a tisztítószert pár percig. Ezután alaposan öblítsd le a felületet, majd töröld szárazra egy tiszta, száraz ruhával. Ha a foltnak és makacs szennyeződéseknek még mindig maradt nyoma, akkor használj egy kis ecetet és citromsavat tartalmazó tisztítószert a tökéletes tisztaság érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos a megfelelő csővezeték a mosdókagylóhoz?

A megfelelő csővezeték lényeges a mosdókagylóhoz, mivel az helytelen csatlakozás esetén okozhat vízszivárgást vagy akár vízkárt is. Szükséges olyan csővezetéket választani, amely a mosdóhoz és a vízvezetékhez is jól illeszkedik. A legmegfelelőbb választás a szaténacél csővezeték, amely strapabíró, hosszú élettartamú és megfelelően tisztítható. Az árak változóak lehetnek, de általában a 6-8 mm-es szaténacél csővezeték ára 2000 és 3000 Ft között mozog.

Olvas