Mosdókagyló felújítás Nyíregyháza területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Frissítsd fel mosdókagylódat most! Találd meg a legjobb szakembereket Nyíregyházán és élvezd az új kagylód előnyeit! Az egyedi árak a felújítás típusától és az anyagoktól függnek, például a kerámia vagy a márvány ára. Ne habozz, válaszd az ár-érték arányban legjobb lehetőséget és légy elégedett az új mosdókagylóddal!

11 szakember, amely felújítja a mosdókagylót most online

Árpád

Árpád

A környeken vagyok.

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszallas.

Mihály

Mihály

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

12500 - 23400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik felújítják a mosdókagylókat Nyíregyházán!

Béla A.
Béla A. 4432 Nyíregyháza Online

Áraink kiszámíthatóak és minden munkánkra garanciát vállalunk. Nézze meg referenciáinkat. Ne a dugulás irányítsa az életét hanem tüntesse el. Olcsók az áraink és azonnal indulunk.

  • Mosdókagyló felújítás

    5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Dugulásehárítás miatt vettem igénybe a szolgáltatsukat,.

Kelemen
2 éve
Ferenc J.
Ferenc J. 4432 Nyíregyháza Online

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. Regisztrált szerelő.

  • Mosdókagyló felújítás

    3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Este 10 órakor hívtam őket 30 percen belül megcsinálták a rossz mosogatonkat korrekten össze takarítottak maguk után köszönöm

Vilmos
2 éve
Péter S.
Péter S. 4405 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük

  • Mosdókagyló felújítás

    4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

A mellékvízmérő cseréjét végezték, de a plombázását nem megfelelő módon hajtották végre (nem a szükséges helyre fűzték be a drótot, akár le is szerelhettem volna a vízórát). Ezt ugyan helyben is észrevették, de 'jó lesz ez így' felkiálltással így hagyták. Azonnal küldtem egy képet a Vízműveknek, hogy ez így jó-e - ők visszaigazolták, hogy ez így nem megfelelő, hívjam vissza a szerelőket, hogy kössék be rendesen. Emailre egy hét múlva annyi volt a válasz, hogy a szerelők majd jelentkeznek - ez három hete volt. Telefont nem veszik fel.

Emánuel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a mosdókagyló felújítást helyi, ellenőrzött szakembereinktől! Kérj ingyenes árajánlatokat percek alatt és válassz a legjobb ajánlatok közül. Rendeld meg most, kötelezettség nélkül!

Egy szakember, amely felújítja a mosdókagylót, mosdókagyló felújítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet meghosszabbítani a felújított mosdókagyló élettartamát?

A felújított mosdókagyló élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk a következőket: használjon karcálló tisztítószereket, ne használjon erős savakat vagy lúgokat, és ne ütögesse vagy ütögesse a kagylót. A felújítás során használt anyagok minősége és a szakember szaktudása is befolyásolja az élettartamot. A felújítás ára általában 20 000 és 50 000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a felújított mosdókagylóban víznyomás probléma merül fel?

Ha a felújított mosdókagylóban víznyomás probléma merül fel, akkor javasoljuk, hogy ellenőrizze a csaptelep szűrőjét és a kagyló csöveit, hogy nincsenek-e eltömődések. Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor érdemes lehet kicserélni a csaptelepet vagy a kagyló csövét. Általában a csaptelepek ára 5 000-20 000 forint között változik, a kagyló csövek pedig 2 000-5 000 forintba kerülnek. Fontos megjegyezni, hogy a javításokat csak szakember végezze el.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: mosdókagyló felújítása vagy cseréje?

Az válasz attól függ, milyen állapotban van a jelenlegi mosdókagyló. Ha csak kisebb javításokra van szükség, akkor a felújítás lehet a gazdaságosabb megoldás. Azonban ha a kagyló sérült vagy túl régi, akkor a cseréje javasolt. Általánosságban a mosdókagylók ára 10 000 és 50 000 forint között mozog, míg a felújítás ára 5 000 és 20 000 forint lehet.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen hatással van a mosdókagyló felújítása az otthon értékére?

A mosdókagyló felújítása pozitív hatással lehet az otthon értékére, mivel egy frissített fürdőszoba vonzóbbá teszi az ingatlant a potenciális vevők számára. A felújítás ára azonban változó lehet attól függően, hogy milyen típusú mosdókagylót választunk és milyen szintű átalakítást tervezünk. Általában a mosdókagyló felújítása 50 000-150 000 forint közötti áron valósítható meg.

Olvas