Mosdókagyló felszerelése Nyíregyháza szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Mosdókagyló felszerelése? Válassz a legjobbak közül! Több mint 70 vízvezeték szerelő áll rendelkezésedre Nyíregyházán! Korrekt árak, 6700-12600 Ft/db között, az ár az alkatrész típusától függ. Ne habozz és válaszd a legjobb szakembereket a Qjob szolgáltatásán keresztül! Mivel a feladatot először osztod meg velünk, a szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal és segítenek a feladat megoldásában. Összehasonlíthatod a szakemberek profiljait, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz tőlük. Mindez pedig DÍJMENTESEN történik! Hajrá, ne hagyd, hogy a probléma álljon utadba, válassz minket!

10 szakember a mosdókagyló felszerelésére most online

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Frigyes

Frigyes

A környeken vagyok.

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

6600 - 12500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek a mosdókagyló felszerelésére Nyíregyházán!

Árpád M.
Árpád M. 4405 Nyíregyháza Online

Szakemberek 1 órán belüli kiérkezéssel garantálják dugulásának megszüntetését éjjel-nappal. Több éves szakmai tapasztalattal vállaljuk duguláselhárítást Budapest, és Pest megyében. NINCS Kiszállási Díj. Garanciális Munkavállalás. Azonnali Segítség.

  • Mosdókagyló felszerelése

    6000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Duguláselhárítás Budapesten a 10.kerületben volt a konyhában. Profi munka segítőkész szakemberek!

Izidor
2 éve
Tibor M.
Tibor M. 4481 Nyíregyháza Online

Dugulás elhárítás bontás nélkül, kedvező áron? Dugulás KékManó nem ismer lehetetlent. Duguláselhárítás 24/7 Pest megye és Budapest teljes területén akár azonnal.

  • Mosdókagyló felszerelése

    5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, megbízható!!

Elemér
2 éve
Péter S.
Péter S. 4405 Nyíregyháza Online

Kizárólag bontás nélkül dolgozunk gépeink lehetővé teszik hogy bontás nélkül megszüntessük

  • Mosdókagyló felszerelése

    4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

A mellékvízmérő cseréjét végezték, de a plombázását nem megfelelő módon hajtották végre (nem a szükséges helyre fűzték be a drótot, akár le is szerelhettem volna a vízórát). Ezt ugyan helyben is észrevették, de 'jó lesz ez így' felkiálltással így hagyták. Azonnal küldtem egy képet a Vízműveknek, hogy ez így jó-e - ők visszaigazolták, hogy ez így nem megfelelő, hívjam vissza a szerelőket, hogy kössék be rendesen. Emailre egy hét múlva annyi volt a válasz, hogy a szerelők majd jelentkeznek - ez három hete volt. Telefont nem veszik fel.

Emánuel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendelj most szakembert, hogy felszerelje a mosdókagylót! Ingyenes, kötelezettségmentes árajánlatok helyi, ellenőrzött szakemberektől percek alatt megérkeznek. Ne habozz, válaszd a legjobbat!

Egy szakember a mosdókagyló felszerelésére, mosdókagyló felszerelése közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért fontos a rendszeres karbantartás és tisztítás a mosdókagylónál?

A rendszeres karbantartás és tisztítás fontos a mosdókagylónál, mivel az eldugult csövek, a lerakódott szennyeződések és a vízkőlerakódások csökkentik a víznyomást, rontják a víz minőségét és növelik a karbantartási költségeket. Ajánlott használni a Domestos és a Cif termékeit a hatékony tisztítás érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a mosdókagyló víznyomása túl magas?

Ha a mosdókagyló víznyomása túl magas, akkor a vízcsap szabályozó szelepet vagy a víznyomás szabályzó szelepet kell ellenőrizni és szükség esetén cserélni kell őket. Az ilyen szelepek ára általában 1000-2000 forint között van. Azonban ha a probléma a szennyvízrendszerben van, akkor szakember segítségét kell igénybe venni.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a mosdókagyló túl magas vagy túl alacsony?

Ha a mosdókagyló magassága nem megfelelő önnek, akkor ajánljuk, hogy telepítsen egy állítható magasságú mosdót. Az árak általában a 30 000 és 50 000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú és márka van kiválasztva. Ha a mosdó túl alacsony, akkor a megoldás lehet egy magasabb talpazat vagy a mosdó egy alacsonyabb helyre való áthelyezése. Ez utóbbi esetben azonban megfontolandó lehet a vízelvezetési rendszer elhelyezése és az esetleges csövek mozgatása is. Ajánljuk, hogy kérdezze meg egy szakember tanácsát vagy véleményét, mielőtt bármilyen átfogó változtatást hajtana végre.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért fontos a megfelelő ragasztó és tömítőanyag a mosdókagyló rögzítésénél?

A megfelelő ragasztó és tömítőanyag használata azért fontos a mosdókagyló rögzítésénél, mert ez meghatározza a tartósságot és a vízzáróságot. Ajánlott termékek közül a Ceresit CT84 Express ragasztót és a Soudal Fix All Multibond tömítőanyagot lehet használni, melyek árai 1000-1500 forint között mozognak.

Olvas