Bitumenes hullámlemez felrakás Nyíregyháza területén!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 50 tetőfedő közül! Korrekt bitumenes hullámlemez felrakás árak — 3300-6200 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Nyíregyházán környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 tetőfedő most online

Botond

Botond

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Imre

Imre

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a bitumenes hullámlemez felrakás Nyíregyházán?

3300 - 6200 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Víz-, hő- és hangszigetelő anyagok. Kátránypapírok, bitumenlemezek stb. Márkák: Supralux, Sadolin, Dulux, Poli-Farbe, Hammerite, Caparol, Trinát, Héra.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  9300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, korrekt... ertenek hozza

István D.
István D. 4551 Nyíregyháza Online

A ROCKWOOL kőzetgyapot tetőtéri hőszigetelő termékei növelik otthona komfortját, védelmét. Tűzállóság | Tartósság | Energiahatékonyság | Kiváló hangszigetelés | Természetes anyag. Műszaki információ. Alkalmazási területek. A kőzetgyapot előnyei.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  8000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A kiszolgálás jo,áruválasztás nagyon sok jo minöségü áru között lehet vásárolni.

Sándor K.
Sándor K. 4432 Nyíregyháza Online

Kémény építés, bontása, javítás felújítás engedélyeztetéssel együtt

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Rendes, kedves kiszolgálás

Álmos
2 éve
Gábor S.
Gábor S. 4433 Nyíregyháza Online

Házak, társasházak hőszigetelése akár 5 év garanciával. Ingyenes felmérés és ajánlat. Felvonulunk, intézzük az anyag-beszerzést és a munka végeztével rendet hagyunk maguk után. Családi válallkozás. Több mint 10 éve a piacon. Az egész...

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Helyszínen hajtanak egyedi méretre, minden használatos anyagból. Nem a legolcsóbb, de megfizethető, és könnyen megközelíthető.

János M.
János M. 4481 Nyíregyháza Online

A tetőfedési munkát csak egyszer kell megcsinálni, de az legyen igényes és tökéletes! Csapatunk felkészülten fogad minden megkeresést, munkáinkra 20 év garanciát vállalunk. Akár 20 év Garancia. Minőségi tetőfedő anyagok. Garantált Határidő. Kifizetés csak eső után.

 • Bitumenes hullámlemez felrakás

  8800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Minden van,remek a kiszolgálás!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő bitumenes hullámlemez felrakás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bitumenes hullámlemez felrakás: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a bitumenes hullámlemez felrakás átlagára 3700 - 6900 Ft/m2. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi véleményeket?

Nyíregyházán a bitumenes hullámlemez felrakás szolgáltatáshoz már 60 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 46 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BITUMENES HULLÁMLEMEZ FELRAKÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: bitumenes hullámlemez felrakás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha a legjobb tetőfedő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A bitumenes hullámlemez felrakás és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas