Tető építés Nyíregyháza szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 54 tetőfedő közül! Korrekt tető építés árak: 1500-2900 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Nyíregyházán környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 tetőfedő most online

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszállás.

Karoly

Karoly

Érdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a tető építés Nyíregyházán?

1500 - 2900 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Zoltán G.
Zoltán G. 4246 Nyíregyháza Online

Autóbeálló, fedett kocsibeálló építés, féltető, előtetők, filagória, pavilon készítése. Bádogos munkák kivitelezése, tető bádogozás, ereszcsatorna szerelése, javítása. Tetőmágus.

 • Tető építés

  6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, precíz munka, szimpatikus kommunikáció, ajánlom őket!

Érdeklődjön tetőfedési árak iránt, kalkuláljon velünk! Tetőcserét és javítást is vállalunk. Tetőfedés és tetőjavítás, ács munkák az ország teljes területén! Korrekt árak. Tetőmágus.

 • Tető építés

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt és nagyon segítőkész csapat! Ajánlották őket, és nem kellett csalódnom! Köszönöm a gyors segítséget, és a pozitív hozzá állást! Jár az 5 csillag!!!

Attila G.
Attila G. 4246 Nyíregyháza Online

Szórt purhab a legjobb tetőtér szigetelés. Szakértő csapat, országos kivitelezés, remek ár. A Purhab szigetelés: Gyors kivitelezés, Nyáron hűvösebb, télen melegebb. Penészmentes ház.

 • Tető építés

  9400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, pontos es arban korrekt. Barki aki tetohoz meretre szeretne badog anyagot...ne is keressen mast

Felújítjuk palatetőjét bontás nélkül is, Ingyenes Kiszállással. Hívjon Minket Hétvégén is! Lapos tető szigetelése Országosan Ingyenes Kiszállással akár Hétvégi Munkavégzéssel.

 • Tető építés

  9500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Évek óta ha kellett valami, akkor segítettek. Jó árak, kedves kiszolgálás. Jó húsz év közelségben.

Környezetbarát fújható üveggyapot szigetelés elérhető áron. Most 10% kedvezménnyel! Szigetelését nehezen hozzáférhető szerkezetekben is kivitelezzük fújható üveggyapottal.

 • Tető építés

  8600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

megadott telefonszámon, nyitvatartási időben senki nem válaszol !

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tető építés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tető építés: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a tető építés átlagos ára 1400 - 2700 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles véleményeket?

Nyíregyházán a tető építés szolgáltatáshoz már 60 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Nyíregyházán?

Jelenleg 46 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: tető építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas