Nyeregtető készítés Nyíregyházán tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 59 tetőfedő közül! Korrekt nyeregtető készítés árak: 1400-2600 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Nyíregyházán környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 tetőfedő most online

Gabor

Gabor

Érdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Richard

Richard

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a nyeregtető készítés Nyíregyházán?

1400 - 2600 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Víz-, hő- és hangszigetelő anyagok. Kátránypapírok, bitumenlemezek stb. Márkák: Supralux, Sadolin, Dulux, Poli-Farbe, Hammerite, Caparol, Trinát, Héra.

 • Nyeregtető készítés

  9300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, korrekt... ertenek hozza

István D.
István D. 4551 Nyíregyháza Online

A ROCKWOOL kőzetgyapot tetőtéri hőszigetelő termékei növelik otthona komfortját, védelmét. Tűzállóság | Tartósság | Energiahatékonyság | Kiváló hangszigetelés | Természetes anyag. Műszaki információ. Alkalmazási területek. A kőzetgyapot előnyei.

 • Nyeregtető készítés

  8000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A kiszolgálás jo,áruválasztás nagyon sok jo minöségü áru között lehet vásárolni.

Sándor K.
Sándor K. 4432 Nyíregyháza Online

Kémény építés, bontása, javítás felújítás engedélyeztetéssel együtt

 • Nyeregtető készítés

  4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Rendes, kedves kiszolgálás

Álmos
2 éve
Gábor S.
Gábor S. 4433 Nyíregyháza Online

Házak, társasházak hőszigetelése akár 5 év garanciával. Ingyenes felmérés és ajánlat. Felvonulunk, intézzük az anyag-beszerzést és a munka végeztével rendet hagyunk maguk után. Családi válallkozás. Több mint 10 éve a piacon. Az egész...

 • Nyeregtető készítés

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Helyszínen hajtanak egyedi méretre, minden használatos anyagból. Nem a legolcsóbb, de megfizethető, és könnyen megközelíthető.

János M.
János M. 4481 Nyíregyháza Online

A tetőfedési munkát csak egyszer kell megcsinálni, de az legyen igényes és tökéletes! Csapatunk felkészülten fogad minden megkeresést, munkáinkra 20 év garanciát vállalunk. Akár 20 év Garancia. Minőségi tetőfedő anyagok. Garantált Határidő. Kifizetés csak eső után.

 • Nyeregtető készítés

  8800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Minden van,remek a kiszolgálás!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő nyeregtető készítés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nyeregtető készítés: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a nyeregtető készítés átlagos ára 1400 - 2600 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles értékeléseket?

Nyíregyházán a nyeregtető készítés szolgáltatáshoz már 57 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Nyíregyházán?

Jelenleg 44 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést NYEREGTETŐ KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek tetőfedőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált tetőfedőt hívnod ha szükséged van erre: nyeregtető készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: nyeregtető készítés?

A nyeregtető készítés és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tetőfedőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas