Tetőfedés cseréppel Nyíregyháza szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 59 tetőfedő közül! Korrekt tetőfedés cseréppel árak: 2700-5100 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Nyíregyházán környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 tetőfedő most online

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Attila

Attila

Ma is elvállalom.

Daniel

Daniel

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a tetőfedés cseréppel Nyíregyházán?

2700 - 5100 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Károly V.
Károly V. 4433 Nyíregyháza Online

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Ereszcsatorna javítás. Tetőjavítás. Tetőfedés. Bádogos munkák. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés, SOS tetőjavítás.

 • Tetőfedés cseréppel

  8200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Többször voltam már bent mindig szakszerű kiszolgálást kaptam. Nem csak értenek ahhoz amit csinálnak de élvezik is. A witzinggel ellentétben nem néznek hülyének. Jah és még az áraik is jók.

Zsolt S.
Zsolt S. 4481 Nyíregyháza Online

Akár 1 nap alatt, bontás nélkül. Ismerje meg a fújható szigetelést! Ajánlott szakkivitelező.

 • Tetőfedés cseréppel

  7500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon rendesek és precízek!

Attila T.
Attila T. 4551 Nyíregyháza Online

Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése Budapest és környékén. Válasszon profi, tapasztalt csapatot, akik minden tetőfedést és bádogos munkák megoldanak! Ingyenes felmérés. Akár azonnali kezdéssel! Garanciával. Ingyenes...

 • Tetőfedés cseréppel

  5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Mindig ide jövök ha bádogos balhéra van szükségem. 😄

Sándor K.
Sándor K. 4246 Nyíregyháza Online

Szórt purhab - A legjobb födém szigetelés. Válassza a járható, lépésálló födém szigetelést. Spóroljon akár 75%-ot a nyitott és zárt cellás purhab szigeteléssel. Országos kivitelezés! Gyors, Gazdaságos, Tartós. Purhab szigetelés. Ingyenes ajánlatkérés.

 • Tetőfedés cseréppel

  8100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Minden igènyt kielègítő árúválasztèk,szakszerű , udvarias kiszolgálás

Gábor D.
Gábor D. 4431 Nyíregyháza Online

Kisebb tető javítások, cserepezés, zsindely felrakása, tetőszigetelés rövid határidőre! Hívhat hétvégén is, munkaidőn túl is. Ingyenes árajánlat, akár azonnal tudunk kezdeni. Ereszcsatorna javítás. Tetőfedés. Tetőjavítás. Bádogos munkák.

 • Tetőfedés cseréppel

  8100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható csapat, korrekt ár, színvonalas, minőségi munka. Csak ajánlani tudom!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőfedés cseréppel közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőfedés cseréppel: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a tetőfedés cseréppel átlagos ára 2800 - 5300 Ft/nm. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek igazi véleményeket?

Nyíregyházán a tetőfedés cseréppel szolgáltatáshoz már 56 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Nyíregyházán?

Jelenleg 43 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TETŐFEDÉS CSERÉPPEL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal kereshető meg: tetőfedés cseréppel vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tetőfedő?

A jó tetőfedő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: tetőfedő?

Ha egy megbízható tetőfedő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A tetőfedés cseréppel és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas