Ferde tető építés Nyíregyháza területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 54 tetőfedő közül! Korrekt ferde tető építés árak: 2100-3900 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Nyíregyházán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

8 tetőfedő most online

Gyula

Gyula

erdekel.

Bálint

Bálint

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a ferde tető építés Nyíregyházán?

2100 - 3900 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Zoltán K.
Zoltán K. 4431 Nyíregyháza Online

A habszigetelés hatékonysága egyedülálló. A legmodernebb szigetelő rendszerek. Lakóházak szigetelése. Tetők szigetelése. Az egész ország területén. Csarnokok szigetelése. Szolgáltatások: Az ország egész területén, Tetők szigetelése, Lakóházak szigetelése.

 • Ferde tető építés

  8800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Se cam așteaptă la încărcat

Ferenc B.
Ferenc B. 4431 Nyíregyháza Online

Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, palatető felújítást és bádogos munkát. Ács, tetőfedő és bádogos munkák szakszerű kivitelezése, garanciával, profi szakemberekkel.

 • Ferde tető építés

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Jó hely. Baádog halylításokat csináltatunk itt. Precíz, pontos. Az ár, annyi amennyi. Mindenhol drága.

Zsolt P.
Zsolt P. 4246 Nyíregyháza Online

Hőszigetelés és tetőfelújítás egy kézből, esztétikus, strapabíró kivitelezéssel. Hívjon! Több...

 • Ferde tető építés

  4800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Jo kis hely

András K.
András K. 4405 Nyíregyháza Online

Gyártói kapcsolat, kedvező csomagárak. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. 3MForint Állami támogatás. Fix csomag árak. Programok.

 • Ferde tető építés

  8000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Én csak telefonon kommunikáltam velük és így is minden flottul ment. Profi, felkészült, rugalmas, segítőkész mindenki, a tulajdonostól a kiszállító gépkocsivezetőig. Csak ajánlani tudom.

Tibor N.
Tibor N. 4405 Nyíregyháza Online

Minőségi tetőfelújítások cseréppel, cseréplemezzel, trapézlemezzel vagy korcolt fedéssel. Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Kedvező árak, 15 év garancia! Ingyenes árajánlat. Garanciális kivitelezés. Biztos céges háttér. Díjmentes felmérés.

 • Ferde tető építés

  8100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Profi csapat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő ferde tető építés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ferde tető építés: mennyi a munkadíj Nyíregyházán?

Nyíregyházán a ferde tető építés átlagára 2300 - 4400 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan választhatunk Nyíregyházán?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Nyíregyházán?

Jelenleg 38 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FERDE TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: ferde tető építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: tetőfedő?

Ha profi tetőfedő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A ferde tető építés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas